Julhelgen

Och så var julen förbi, det går ju snabbare än blixten! Och jag är segast på att skriva. Men vi firade iaf en supermysig julhelg hemma hos våra familjer och det var fullspäckade dagar ända tills vi åkte hem.

Vi firade själva julafton hemma hos Niklas pappa på dagen och avslutade hos Niklas syster med familj på kvällen. Vi åt julbord x2, ni kan tänka er att vi inte gick hungriga direkt. Vi spelade julklappspel och hade vanlig julklappsutdelning, det var en blandad kompott av allt möjligt den dagen.

Juldagen firade vi med min familj. Det har blivit en grej att vi firar då istället för att vi ska kunna samla ihop familjen. Då firade vi hemma hos min bror med familj och farmor och farfar var med också. Lika mysigt som alltid att få ihop hela familjen och få busa med Loke och Menja!

Annandag jul gick vi upp tidigt för att äta julfrukost med familjen Undevall hos farmor och farfar och det är också en av väldigt få gånger vi får ihop alla på ett och samma ställe eftersom vi är så utspridda. Och oj vad myclet gott farmor hade ordnat, det var inte bara gröt som det var sagt utan ett litet julbord stod framdukat när vi kom. Väldigt bra start att börja den dagen på!

Sedan bar det faktiskt redan iväg hem till Stockholm igen!

Fick en julkorg av Mattias på jobbet också med masa gottigheter i innan jul!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0