Något kul att se fram emot

Hur kan jag vara så trött även fast jag har lyckats sova typ 8 timmar inatt? Det är ett mysterium. Godmorgon på er allihopa iallafall! Just nu sitter jag på tunnelbanan in till skolan och lyssnar på min första Spotifylista som jag gjorde, och det är så kul att lyssna på all musik som jag faktiskt har glömt bort. Det blir lite surprise varje gång en ny låt kommer på.

Det är en halv lång vecka på universitetet för mig med rätt långa dagar, men det känns ändå kul för det händer massa skoj den här veckan och så blir det inte lika jobbigt. Det var som nu i helgen när Anna var här, det var ett perfekt avslut på förra veckan och det var så kul att ses igen. Vi kom fram till att vi nog sågs senasti typ juli!! Och det är ju inte okej! Det var därför jag kände att vi hade mkt att ta igen. Vad gjorde vi då, jo vi var inne i stan och jag köpte mig en ny skidhjälm, man måste ju skydda det lilla man har, och sen åt vi, läs invigde jag Anna, på flippin Burgers och så självklart slank det även ner en ben & jerrys milkshake efteråt. Konstigt att den får plats även fast man är "knäppa upp byxorna mätt". Vi bowlade också innan vi drog oss hemåt och myste med lite spel. Det var en fin helg!



Tentavecka

Nu ni är jag inne i en sådan här period där det bara är plugg som gäller! Vi går en väldigt intensiv kurs som jag kanske har sagt och det är helt otroligt stora tentor varannan vecka, så nu på fredag är det dags igen och jag sitter ju seriöst från 10 på morgonen till ja nu nyss, så till typ 21.30. Men det är för att jag vill känna att jag verkligen har gjort allt jag kan även om jag sen inte skulle klara tentan till exempel. Såå jag har i princip inget liv för tillfället men så blir det ju i perioder. Bara ca 5 veckor kvar..

Jag har iaf något roligt att se fram emot till helgen..dels är jag ju helt pluggfri eftersom tentan är på fredag och så kommer Anna panna bus hit och jag ska få ha henne här hos mig heela helgen vilket ska bli såå kul! Det var jättelängesen vi sågs så vi har mkt att ta ikapp jag och min fina vän! 

Men då vet ni att om ni tycker jag verkar frånvarande på något sätt är det för att jag sitter ned näsan nere i böckerna, på riktigt, verkligen nere i böckerna! Önska mig lycka till!






Så välbehövt!

Åååh jag är så avslappnad nu! Det har varit en helt underbart bra dag med mina fina tjejer! Och jag känner mig såå fräsch! Den här dagen var verkligen välbehövlig! Mycket utropstecken nu men det är för att den här dagen har varit bäst! 

Vi var på Clarion hotel på Elements spa idag och det var hur mysig miljö som helst. Paulina hade varit där förut men för oss andra var det första gången och jag rekommenderar det verkligen om man bara vill gå och ta en stund och bara va och slappna av. Dom hade en pool som både var inne och ute så man kunde simma ut och ha huvudet i kalla luften och kroppen i varma vattnet, den kombon är alltid härlig. Så i de hängde vi rätt mycket. Sen hade dom även varm dusch, kalldusch, is mellan duscharna, två bastu varianter, en vanlig och en ångbastu och ett avslappningsrum där man kunde sitta i hängstolar och bara va och lyssna på lugn musik. Vi testade såklart allt! Och sen fick man även äta och hur mkt frukt nan ville och dricka hur mkt te man ville.

Vi avslutade vår dag med att gå och äta en god thai/Kina buffé vilken satt riktigt fint efter en hel förmiddag i bastu och vattnet. Man blir hungrig när man badar.

Som sagt..en underbar dag som vi har bestämt att vi ska göra till en tradition!












Semla + spa!

Idag är det fettisdagen!! Då får man äta semla, muums! Jag har faktiskt fuskat lite, jag kunde inte hålla mig till idag så jag åt redan en i söndags. Men man kan ju äta fler eller hur?! Idag är jag sugen på att testa en sån där semelwrap så vi får se om vi får tag på det idag jag, Matilda, Paulina och Malin. Vi ska nämligen gå på spa idag, vilket ska bli sååå underbart skönt! Vi kände att nu är det dags att vi unnar oss ngt efter allt slit i skolan. Så just nu är jag faktiskt på väg in för att möta upp dom. Och sen då på tal om semeldagen så ska vi leta upp ngt bra bageri som säljer den där wrappen! 




Tjejmys

Ibland känner man att man bara vill ha lite tjejtid och bara prata om allt mellan himmel och jord och igår var en sån dag. Jag fick umgås med bästa Pillan hela dagen! Vi gick till moderna muséet för att kolla in vad dom har där så vi var riktigt kulturella..det var lite för att det var gratis också. Jag tror att alla, om inte många iaf, av de museum som finns här i Stockholm har blivit gratis nu. Det blev en liten utflykt dit men det var inte riktigt vår stil på det som fanns där inte, jag har inte riktigt det rätta konst ögat för att uppskatta den typ av konst tror jag. 

Vi hann även med en god lunch på stan och sist men inte minst..jag fick tillslut min efterlängtade semla! Jag har varit sugen på det i typ 2 veckor nu, så den satt riktigt fint vill jag meddela. Det var dock inte lätt att hitta semlor mitt inne i Stockholm. Vi gick och letade ett bra tag och gick till massa olika kaféer. På vissa kaféer så hade dom precis sålt den sista eller så hade dom inte alls..men tillslut hittade vi som sagt ett kafé som hade stora fina semlor. Så jag är mer än nöjd! 

Det var en perfekt söndag som spenderades med en fin vän och härligt soligt väder!





Inte som alla andra mornar

Den här morgonen började inte som alla andra mornar. Jag vaknade upp efter en skön sovmorgon och kände mig allmänt nöjd, jag gick upp och gick på toa och allt var frid och fröjd och jag unnade mig till och med att gå tillbaka till sängen och krypa ner en stund till. Sånt är lite extra guld värt efter en tuff skolvecka! När jag väl skulle gå upp däremot och gick in i duschen för att göra mig redo för dagen så var plötsligt vattnet avstängt! Jag förstod ingenting, jag hade ju varit på toa för inte alls längesen och allt vatten fungerade. Men nej inget vatten någonstans..det hade tydligen blivit en vattenläcka så vårt hus blev drabbat. Vi såg redan det här igår kväll men trodde det skulle va fixat till idag men icke. Så vi fick pussla lite när vi gjorde frukost imorse eftersom vi knappt hade ngt att dricka och ja..inget i vattenväg funkade. Vi fick iaf i oss mat och åkte faktiskt iväg till Niklas jobb efter det så att vi kunde duscha. Och det var så skönt vill jag meddela. Vad beroende man är av vatten egentligen!! Det är i sådana här lägen man upptäcker det lite extra. 

Ja så det var vår morgon jag hoppas eran var bättre. Men vattnet har kommit igång igen så nu fungerar allt. Och vi avslutade dagen med att gå på bio jag och Niklas, så i slutändan blev det en bra dag.






  

Kvalitetstid med bror

Den här helgen har varit intensiv men inte på ett dåligt sätt som i stressig utan jag har hunnit mycket på kort tid, så på ett bra sätt. Jag har jobbat i helgen men har ändå hunnit med en Västerås-trip mellan lördagkväll och söndag morgon. Efter jobbet i lördags kom Niklas och hämtade upp mig på jobbet och så styrde vi Bettan mot Västerås och Johan och Lina! Vi gick ut och åt och tog oss en drink och bara hade det gött. Sen gick vi vidare hem till dom och försökte sjunga lite karaoken, men tekniken ville inte riktigt sammarbeta så det gick sådär. Vi fick höra "there's no limit" 15 ggr typ och det är inte låten med den mest varierande texten, haha. Men det var en jättebra kväll och det var så mys och kul att få hänga med Johan och Lina lite, det blir alldeles för sällan, och ändå går det så fort att åka mellan Stockholm och Västerås!

Vi har smidigt lite planer tillsammans framöver så vi får se om det blir av och vi kan pussla ihop våra liv, det skulle va så kul!

Jag måste också säga att för er som har sett scrubs så vet ni att en av huvudpersonerna JD jämt tar en speciell drink och jag var bara tvungen att prova nu, jag har velat göra det så länge! Det är nämligen appletini. Och jag tyckte den var jättegod! Jag förstår verkligen varför han jämt tar en sån. Min såg däremot inte ut exakt som den ska men den var god för det. 

Bra helg och nu kör vi igång en till tentavecka och en ny månad! Det är sjukt att det redan gått en månad, och vad har man hunnit på den tiden är frågan!? 



RSS 2.0