Möhippa

I lördags hade vi vår efterlängtade möhippa för Niklas syster Louise, som vi har planerat i ett halvår typ! det blev en superhärlig dag och kunde inte ha blivit så mycket bättre! Och även Louise själv har sagt att hon är så nöjd med hela dagen och det är extra kul att höra att hon gillade dagen.

Vad gjorde vi då, jo, jag ska försöka dra det i korta drag. Louise vaknade upp till lappar med instruktioner på i hemmet som hon skulle följa och det ledde till att hon skulle gå ut och vänta. Där blev hon upphämtad med flak (tänk studenten) som hon först åkte själv på men sedan fick sällskap av några andra i möhippegänget.

Efter åkandet åt vi en stor härlig frukost tillsammans allihopa, vi var ett gäng på 16 personer med Louise, och hade lite kompisfrågor och så. Där och då fick hon också sin ursnygga outfit som ni ska få se bild på sen. Sen bar det av ner mot stan och just sen här helgen var det bluesfestivalen så det var massa folk i rörelse vilket var perfekt! Louise fick då göra lite uppdrag som tex. Göra High-five med 5 personer, köra armbrytning, ta kort med ett par som varit gifta i 30 år osv.

Jag ska inte glömma att nämna att vi även hade 5-kamp under hela dagen som alla var med i. Det utspelades både där vi åt frukost och på stan och även på nästa ställe vi gick till som var relaxen på badhuset.

På kvällen åkte vi till Karlstad och åt tapas och gick sen ut och körde järnet på nöjes (verket).

Det var en helrolig dag som däremot tog på krafterna, vi var allt lite trötta framemot småtimmarna sådär.

Det där med ledighet är inte fel

Helgen som var har varit väldigt skön och rolig för min del. Jag bar ledig denna helgen och passade på att vara ute i det fina vädret, och det mindre fina vädret.

I fredags gick jag hem till Linn direkt efter jobbet för lite tacomys med Pillan, Sara och Annie. Jag kom dit och all mat var redan klar, sånt kallar jag för lyx. Vi tjötade och bara hade det gött tillsammans. Det som var mest spännande på hela kvällen var när Annie erbjöd sig att skutta hem mig, vilket var jättesnällt! Det som däremot hände var att vi fick punktering halvvägs hem..det var ett stoort hål mitt i vägen som man inte såg alls. Ja och där stod då vi tre tjejer som tyyp aldrig har bytt däck, eller jag hade aldrig gjort det, Sara hade varit med henens pappa någon gång och Annie hade gjort det en gång för längesen. Men genom att slå våra kloka huvuden ihop så klarade vi det galant, trots speciella snosäkra muttrar i hjulen så fixade vi det! Jag är så stolt över oss! Jag vill tillägga att det här också hände typ 12 på natten, så där stod vi i mörkret. Men det var faktiskt lite spännande.

I lördags åkte jag och Sara ut till några klippor och bara hade det allmänt skönt i solen och kollade på alla båtar som åkte förbi och käkade sallad och solade. Vi hann precis hem innan spöregnet kom däremot. Sådana stunder är guldvärt!

Och i söndags hämtade jag och Niklas upp Sara och Pontus så åkte vi till vattnet och satte oss där i solen och grillade lite korv till lunch. Det är sommar för mig det! Även första mjukglassen för i år är äten, så det hann vi också med.

Rihanna

Detta har varit en sjukt bra början på en väldigt härligt vecka. Nu undrar ni vad som var så bra, och det ska jag berätta för er nu. Min vecka började nämligen med att några av mina fina värmländska tjejer (Millie och Fillan) kom hit till mig i måndags och så gick vi på Rihanna på kvällen!

Betyget på konserten blir absolut bra! Hon är väldigt bra live och hon har en underbar röst! Men hon tog verkligen tid på sig att komma igång och sen var spelningen ganska kort, och hon kapade några av dom stora hitsen som hon gärna hade fått sjungit mer av! Men överlag var det jättebra och som sagt, hon är såå grym! Hon körde verkligen järnet där uppe på scenen! Grymt kul att få se henne!

Igår morse tog vi oss en mysfrukost på balkongen innan dom åkte hemåt igen. Jag hade velat ha dom här längre! Jag blir alltid så glad i dessa tokisars sällskap! Men det är tur att det inte är så långt kvar till semestern!

RSS 2.0