Reunion!

Jag hade en riktigt fin och härlig och rolig helg med mina efterlängtade kompisar som jag inte träffat på år dar känns det som! Eller helg och helg, vi var där under ett dygn ungefär men hann med mycket skojigheter!

Jag Anna och Anna, haha japp, vi är dom tre annorna, åkte tåg ner till Susanna i Göteborg i lördags lunch och var framme typ vid 5. Vi landade först och sen gick vi iväg och åt på ett taco ställe. Det vet riktig mexikansk tacos och med andra ord inte så lik vår bild av tacos..jo absolut till viss del men jag tog till exempel en tacos med friterad fisk i, lite annorlunda, helt okej, men föredrar fortfarande vår svenska variant av det faktiskt. Sen efter detta gick vi ut och provade på nattlivet på Göteborgs gator och fy bubblan vad kul vi hade!! Det var en så lyckad kväll, vi dansade natten lång och kom väl i säng vid halv 5-5 typ.

Igår söndag när vi vaknade gjorde Susanna amerikanska pannkakor åt oss
Som var hur goda som helst! Och sedan begav vi oss iväg till bion och kollade på minions. Dom är så söööta! Den var bra, var bara så sjukt trött efter natten så höll på att somna ett tag, men jag gjorde det inte! Sen gick vi hem till Susanna igen och lagade lite mat och sen åkte vi hem.  Så vi hann mycket på det här dygnet och det var så kul att alla var samlade igen! Detta måste göras om snart!
















Kommer med stormsteg

Tagga tagga tagga tagga, för imorgon går jag på den efterlängtade semesteeeern! Wohoo!! En jobbdag till dock men sen så! Det ska bli så skönt, det är verkligen välkommet nu vill jag meddela! 

På jobbet idag kändes det som att kroppen redan tagit lite semester, "jag orkar inte mer, vill inte vara kvar" som Markoolio skulle ha sagt, passar rätt bra in för nu vill jag bara ha ledigt och sola och bada, äta gott och leva riktigt gött helt enkelt, oh yes I Will! 

Nu ska jag hem och göra min favoriträtt, pannkaka, och sen ska jag tagga lite till inför att få semester, och dessutom är den här semestern i år den längsta semestern jag någonsin haft! Eller ja..förutom när man var ledig hela sommarloven i de yngre skolåren, det var gött.



To Do list

Idag är det ledig dag igen, känns lite konstigt att jobba måndag och sen är man ledig som idag redan på tisdagen. Jag föredrar onsdagen som jag brukar va ledig på för det är mer mitt i veckan och veckan går då snabbare. Och nu mina vänner räknar jag ner för nu är det bara tre arbetsdagar kvar tills jag går på en tre veckors semester! vilket ska bli oerhört skönt!!! Så denna dag utnyttjas till att försöka få lite hyffs på lägenheten överlag och tvätta och fixa, sånt där som man så gärna skjuter upp annars eller inte hinner, men idag så! 

Idag var en sån där dag när jag vaknade upp med en oros känsla i kroppen och jag kan inte sätta fingret på vad det är, sånt där är jobbigt. Men jaja, det går nog över om jag börjar dammsuga och så för då blir jag arg istället, haha. Är det någon mer som blir det när ni dammsuger? Det har jag alltid blivit sen jag var liten och endast städade mitt rum. Jag tror det är för att det blir varmt och den är tung och jobbig. Haha jag är lite konstig, jag vet. Men jag har faktiskt en kompis som också brukar bli det, så jag är inte ensam!


Listor är lite av min grej. Jag älskar när
Jag har gjort klart en grej på listan och får stryka den, det tar mig ett steg närmare att bli klar med det som måste göras och då blir jag lite mer positivt inställd. Tips!

Många under samma tak gillas

I helgen har vi haft besök av Niklas mamma Melinda och Stefan och det har varit riktigt trevligt! Vi har ätit gott, tagit det lugnt, spelat spel, strosat längs vattnet, suttit ute under tak under dunder och brak (vilket jag tycker är mysigt!), varit ute i solen, tittat på film. Det har varit en perfekt helg! Jag har jobbat emellan också men det var inte så lång tid så vi fick mycket tid tillsammans. 

Det är alltid trevligt att ha nattgäster, det är något speciellt med det och det tycker jag om, jag tycker om att vara många under ett och samma tak.

Idag 19/7, fyller även min Goa faster Lisbeth år! Stort Grattis till henne!  











Fånga dagen

Godmorgon allihopa. Här ligger jag i sängen och göttar mig, men nu blir det upp för att äta lite frukost och sen ska jag åka hem till Sara. Det är perfekt att Sara är ledig den här veckan och att jag är ledig både onsdag och tordag för då kan vi passa på att hinna ses så mycket som möjligt och hitta på massa skojigheter. Idag ska vi vara riktiga hurtbullar och springa och kanske bada om vädret och vattnet tillåter, är väl mest skeptisk till vattnet måste jag säga. 

Senare idag ska vi även möta upp Pillan och så blir det lite härlig tjejkväll med lite middag hemma hos Sara. Det ska bli supermysigt för nu var det längesen vi tre träffades samtidigt, det är svårt det där när vi jobbar så olika och faktiskt bor en bit ifrån varandra. Det är sådana avstånd i Stockholm. Däremot så har jag blivit väldigt van nu, för om jag ska någonstans och det kommer ta mig 30-40 min tycker jag det är rätt snabbt. När jag bodde hemma i Värmland kom man ju till en annan stad på den tiden.



Jag nåste det vara visa. Det här är min nya "Måste ha" dryck. Det är iskaffe. Och det är så lätt att fixa till hemma. Fillan kom med den smarta idén att jag skulle frysa in kaffe som man gör med vanlig is. Så det är bara att ta fram dom när man blir sugen och så häller man på mjölk och sen lite kaffesyrup med vanilj smak. Finns att köpa en sådan speciell. Jag fick det av Fillan när hon var här i helgen. Rekommenderas starkt! Man kan också bara brygga kaffe som vanligt hälla i lite i en mugg, hälla på mjölk, lite kaffevaniljsyrup och avslutningsvis is på det! Mums!



Nej nu är det dags att ta tag i den här dagen. Ha en fin dag både om ni jobbar eller har lite ledigt!

Bästa Fillan på besök

Ååh vi har fått ha bästa Fillan hos oss i helgen!! Hon kom igår eftermiddag och åkte nu på kvällskvisten och vi har hunnit väldigt mycket på det här dygnet!

Igår när hon kom åkte vi och handlade massa gottigheter till grillningen som ägde rum på kvällen. Det är så gott med grillat, det är verkligen supergott! Och något som är ett måste för mig att ha på grillen är halloumi, jag skulle kunna äta det som snacks för att det är så himlans gott. Sen drog vi en spontanare och åkte in till stan och gick till en supermysig pub som låg på vattnet och tog oss några drinkar. Det var verkligen så mysigt! Mälarpaviljongen hette stället där vi tillbringade vår fina kväll tillsammans.

Idag har vi hunnit turista lite ute vid Drottningholm och även åkt in till stan där vi köpte med utsökt kinesisk buffé och traskade upp på ett berg som heter skinnarviksberget. DÄR var det härligt! Man hade jättehärlig utsikt över Stockholm därifrån och vädret höll sig på vår sida. 

Man hinner mycket på ett dygn! Det var härligt att få fylla på Fillan depåerna!
























Uppe före tuppen

Oj oj idag har det varit en lång dag men jag är stolt över mig själv. Jag gick nämligen upp 05.20 idag tillsammans med Niklas och tog mig till gymmet och sprang i en halvtimme, innan det bar vidare mot jobbet som började kl 8. Det var lång dag just idag på jobbet också då jag jobbade 8-19. Jag kan erkänna att jag är rätt seg nu.

Jag avslutade dagen med middag med Sara och Linn så överlag har det varit en bra dag. Lite segt på jobbet idag och det gjorde det kanske inte bättre av att jag har varit lite små trött hela dagen. Något kul var däremot att jag vaknade 5 min innan klockan ringde imorse och var klarvaken, så jag låg bara och väntade på att klockan skulle ringa så att Niklas skulle vakna. Taggad tjej! Det sköna med att träna på morgonen måste ju ändå vara att man är "klar" sen, att man inte behöver tänka på det när man kommer hem. 

Imorgon tänkte jag hänga med Niklas igen, så det blir upp vid samma tid! 

SurrikatOrvar

Måndagsångest

Har ni någon gång verkligen inte velat gå till jobbet, antagligen, har ni bara velat ligga kvar i sängen och inte röra en fena på hela dagen, antagligen det också, har ni..ja ni fattar. En sådan dag är det iaf idag. Måndagsångesten har fått sig ett ansikte så att säga, och jag saknar alla som jag inte träffar så ofta liite extra mycket idag.

Ibland kommer jag att tänka på det att Vad är det för liv vi lever egentligen, vi jobbar äter och sover i princip..och sen stressar vi lite på det också, det är rätt så tråkigt?! Sen däremot får man ju ta tillvara på de guldkorn som förgyller vardagen som att få träffa vänner och familj! Och jag tror att när det kommer lite jobbigare dagar som är lite tyngre än dom andra (som idag) så får man tänka på alla bra stunder man faktiskt har och har haft i sitt liv. Sen skulle det inte göra något om man skulle kunna jobba mindre och träffa alla nära och kära mer, tänk vad bra det skulle vara om alla hade det så!

Nej nu får jag försöka rycka upp mig, den här dagen kanske har något jättespännande att visa mig som jag hade missat om jag inte hade tagit mig upp osv.

Nu Du måndag 6/7-15, bring it on!




Finns det hjärterum finns det sjärterum

Med denna rubrik försöker jag få fram att vi har haft några gäster i helgen. Fredag till lördag hade vi tre nattgäster som var kusinen Sara med pojkvän Lucas och Niklas kompis Anton. Det var fullt kan man säga. Sara och Lucas sov i vardagsrummet och Anton tryckte vi in i sovrummet på en madrass. Men sånt där tycker jag bara är mysigt! Ju fler desto bättre!

Jag åkte och hämtade Sara och Lucas på Arlanda i fredags där jag irrade runt lite innan jag hittade rätt, jag blir så uppstressad när jag inte vet vart jag ska..men det gick bra. Det var kuul att få krama lite på dom och ha dom här hos oss en liten stund, även om det bara blev för en natt för sen skulle dom vidare och vandra i norra Sverige (skulle jag med vilja göra någon gång!). Dom bor i Österrike så det blir inte att vi träffar dom så ofta så det var kul att få prata ikapp lite om livet. Klockan blev nog närmare två innan vi kom i säng, men jag kände mig inte så trött, jag fick så mycket energi av att träffa dom.

Igår slutade jag jobbet tidigt och hann ta vara på det otroligt fina vädret som var. När jag kom hem packade jag min blåa fjällräven ryggsäck med handduk, nachochips och lakrits (ja man tager vad man haver) och en bok och satte mig sedan på min supersnabba gamla trogna cykel och begav mig till en fin strand som vi har här ganska nära oss. Där låg jag och hade en riktigt härlig eftermiddag i värmen! Jag trodde nästan att första badet skulle kunna ske men nä, var lite för snorig än så det fick vänta. Sen drog jag mig hemåt och gjorde mig iordning för att dra ut med grabbarna för lite mat på hard rock café inne i stan. Det satt inga fel kan jag lova!





Förkyld

Här ligger jag fortfarande i sängen och är lite krasslig. Jag har åkt på någon jobbig förkyldning som inte vill ge sig..kan iof bero på att jag inte riktigt lyssnat på kroppen utan kört på och jobbat två dagar den här veckan ändå, kan va. Men idag är jag ledig och då ska jag ta det fruktansvärt lugnt. Jag är redan uttråkad vill jag påpeka. Detta kommer bli en lång dag. Men jag har tänkt läsa lite i sista delen av fifty shades som jag håller på med och kanske titta lite på någon av de serier ja följer. Och det finns allt lite att plocka med här hemma. Så jag har att göra, men jag hade ju hellre gjort något roligare.

Det är iaf jag och Orvar!


RSS 2.0