Fettisdagen

När det är fettisdagen får man äta semlaa! Jag har faktiskt hållt mig ifrån att äta för jag tänkte att jag bara skulle äta en nu idag. Och en semla fick det bli! Men jag är likadan varje år..jag tänker att det ska bli jättegott och att jag kommer vilja äta hur många som helst, men sen tar det liksom stop efter halva och så kommer jag på att jag har svårt för när det blir för mycket grädde. Men ändå hinner man glömma bort sånt, det är lite skumt haha. Men den var god, men det räckte absolut med en!


Det blir ett matigt inlägg men jag ville passa på och berätta att vi har provat att köpa mat från mathem.se nu när vi gjorde vår storhandling och vad skönt det var. Dom kommer ju hem till dörren med all mat och när man sitter hemma och handlar så ser man alla erbjudanden och allt smidigt. Det var kul att prova! Skönt att slippa lägga 1-1,5 h i mataffären.


Glossybox nummer 5

Och nu var min nya glossybox här och denna är alltså den 5:e i ledet. Jag börjar få så mycket saker så att jag knappt vet vart jag ska göra av det längre haha. Men jag tycker det är väldigt roligt att få dom för det är verkligen saker som jag själv inte skulle komma på att köpa eller bara gå och köpa sådär. Ja får upp ögonen för massa nya produkter på det här viset.


Detta var det den här gången:


Romme 2017

 
Här är filmen jag pratade om i förra inlägget som jag har fixat ihop. Kul att kunna ha spara minnen så här, Hoppas ni gillar den. Jag vill tillägga att det var typ första gången jag gjorde det här och kan alltså bara bli bättre.

Café String

Igår söndag var en fin dag! Jag fick börja dagen med en härlig frukostbuffé med Goa Annapanna som var här och hade tid att ses en sväng mellan transporterna hemåt. Vi gick och åt på ett café som heter Café String. Det var första gången jag var där, men såg att min klasskompis hade varit där så ville testa. Och det var väldigt mysigt! Så Härligt med frukostbuffé! Vi åt oss mer än mätta innan vi var tvunga att bege oss mot Annas buss, alldeles för snabbt vill tilläggas. Men det var supermysigt att få någon timme med henne. Vi ses alldeles för sällan, och nu bor hon i Luleå till och med så nu har vi ännu längre mellan oss!


Resten av dagen bestod av slappande och lite redigering av videoklipp som jag filmade under vår skiddag i lördags. Tänkte lägga upp den här över så ni kan få se resultatet.


Romme

Igår var vi ett gäng som åkte iväg till Romme alpin över dagen och sträckte ut våra ben i backarna. Det var en sån härlig dag! Det var jag, Niklas, Sara, Paul och Pillan som var iväg. Det var första gången för Pillan någonsin att stå på ett par alpinskidor och hon var jätteduktig! Jag vet vad hon gick igenom eftersom jag har börjar lära mig att åka snowboard sakta men säkert senaste åren. Och det är inte lätt såklart men det är ett steg på väg! Men denna gången blev det skidor för min del.


Jag hade vallat mina skidor inför denna turen och det gör så stor skillnad på åkupplevelsen. Förra året när vi åkte med familjen kände jag att dom var på sista versen för jag åkte knappt framåt i nedförsbacke, då är det illa, haha. Så nu var det så skönt att åka! 

Det var nog den skiddagen jag hinner med det här året så jag är så glad över att vi fick en heldag i backarna att bara vara och åka och ha det härligt tillsammans!





Alla ❤-dag

Alla hjärtans dag är inte en så speciellt dag enligt mig, men det är nog för att den aldrig har varit det riktigt. Det är klart att den är mysig och så, men jag tror att jag och Niklas är ganska bra på att överraska varandra lite när som helst, och göra dom där småsakerna för varandra, eller Niklas är det iaf, så vi har lite alla hjärtans dag året om. Och eftersom den nu låg på en tisdag så kändes det lite mer som en vanlig vardag. Men då kan man ju såklart skoja till det lite och göra något annorlunda iaf än en vanlig vardagskväll så jag och Niklas gick faktiskt ut och åt middag på Flippin Burgers. Har varit så sugen på riktig hamburgare ett tag. Så det blev deras vattnande goda hamburgare och självklart en cookie dough milkshake till efterrätt som är standard när man är där! Jag tog inga kort på maten den här gången för det har jag nog gjort alla gånger jag har varit där och lagt upp här så ni har sett hur dom ser ut förut, så jag ska bespara er det. Det var i allafall en mysig kväll och kul att gå ut att äta bara vi två, det känns som att det var ett tag sen. 




Vi har hunnit med några alla hjärtans dagar genom åren, närmare bestämt 7 st sen vi blev tillsammans.

Energi

Idag har jag varit hemma då vi inte haft några föreläsningar och jag har haft så mycket energi idag! Det var längesen jag kände mig så pigg och produktiv! Visst jag tog en lång skön sovmorgon, men sen har jag faktiskt gjort en riktigt ordentlig storstädning hemma och rensat på sådana där ställen som man ofta inte gör i vanliga fall när man städar och sorterat massa anteckningsblock som man får en hel massa när man heter Anna och har studerat i 2 år. Så nu är det ordning och reda här hemma. Och det är så skön känsla när det är alldeles rent. Och speciellt sovrummet, när det är rent och det inte ligger kläder överallt, och man kan tända lite ljus, det Gillar jag! Fast den bästa känslan av Alla är ju ändå att krypa ner nyduschad i en renbäddad säng!!


Jag har allt fortfarande lite energi i kroppen men katterna ligger helt utslagna här i soffan bredvid mig. Det tar på krafterna när matte är igång och det är massa oljud och monstret (dammsugaren) kommer fram. 

 

Gott och blandat

Ja tänkte dela upp min vecka i lite mindre kul och mycket kul, så ni får följa med på vad min vecka bestod av. Vi börjar med det som var lite mindre kul och det var att i torsdags var jag i skolan som vanligt på morgonen och när jag åkte hem började jag känna mig lite konstig i magen men tänkte inte supermycket mer på det. Däremot när kvällen började komma började även magonten eskalera och blev värre och värre. Jag har aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv tror jag..det gjorde ont när jag stod upp, när jag gick, när jag satt, när jag låg ner, det gjorde ont vad jag än gjorde. Det som var lite oroande också var att smärtan satt på höger sida av magen snett nedanför naveln och där har man blindtarmen, så blindtarmsinflammation övervägde vi ju då och det ska man inte leka med. Jag låg iaf i soffan hela kvällen och när vi skulle lägga oss ringde jag faktiskt 1177 för rådgivning och det slutade med att dom ville att jag skulle åka in till akuten, vilket jag inte gjorde haha. Jag i ett nötskal. Men jag tänkte att jag sover på saken, och om det är värre på morgonen efter åker jag in. Som tur var blev det lite bättre och nu är det helt bra så det var ingen fara. Men det höll i sig hela helgen. Olustigt värre.


Okej nu det roliga!! I lördags var jag och Niklas iväg och firade Jonas flickvän Emma som fyllde 25 år. Det var Mexicotema som gällde och man blev lite utklädd när man kom, jag hann inte slå på med något stort då jag jobbade in i det sista innan det började, annars hade jag självklart gjort det, jag älskar när man ska klä ut sig. Men det var iaf en helrolig kväll med massa härliga människor! Och det roliga var att det inte var så många som kände varandra från början heller så vi var på samma nivå hela bunten. 



Vardagslyx

Igårkväll bjöd min chef ut alla oss som jobbar på gocart och middag. Alla kunde vara med också för ovanlighetens skull, så det var extra roligt. Det är alltid kul att få göra något annat med kollegorna än bara jobba. Det ger en bättre och en annan sammanhållning också tycker jag.
 
Vi började med att åka gocart och jag hinner allt tagga upp mig lite inför sånt där. Jag är ingen vinnarskalle och behöver inte komma först, vilket jag visste att jag inte skulle i detta sällskap, men jag vill heller inte komma sist. Jag är en sån där mittemellan person i sverige landet lagom. Det är okej att förlora i typ spel och så däremot, men just när det gäller sånt här så vill jag inte komma sist. Det gjorde jag inte heller kan jag tillägga. Vi körde två omgångar. Första omgången körde vi bara på tid för att se vilken ordning vi skulle bli uppställda i inför finalen och då kom jag på 6:e plats av oss 9 som körde. När finalen startade lyckades jag faktiskt ta mig förbi två stycken så att jag hamnade på 4:e plats och tänkte att 3:e plats borde inte vara omöjigt. Men det gick inte som jag tänkte hela vägen så jag slutade på 5:e plats som jag ändå känner mig helt okej med. Det är så jäkla kul att köra!! Men det var svinkallt i lokalen. Detta är ändå en inomhusbana vi körde på, men när vi var i mål var både händer och speciellt fötter typ genomfrysta. Det var en skön start på kvällen.
 
Vi gick sedan vidare upp till O'learys och käkade tillsammans och hade en riktigt trevlig kväll. 
 
 
 
 

Välbehövlig helg!

Denna helg har varit fullspäckad med roliga saker! Som jag berättade i förra inlägget så skulle jag träffa Linda, Olivia och Jossan i fredags och det var så mysigt! Vi gjorde halloumiburgare hemma hos mamma och pappa, så det kändes lite som förr i tiden när man sågs i varandras barndomshem. Och halloumiburgare är något att rekommendera och det kan dom andra intyga nu också efter att dom provade. Det gick hem helt enkelt, och det är verkligen supegott om man vill prova något annat än vanlig hamburgare. 

Musikalen Les Misérables då!! Oj säger jag bara! Dom som spelade var så himla duktiga och dom förmedlade känslor så bra! Det var allt några gånger jag fick en klump i halsen och det betyder att dom har lyckats. Allt var bara så bra, allt ifrån kulisserna som var grymt bra gjorda till orkestern som spelade. Och det var med barn också och dom var så himla bra, och söta! Det var en som lyckades få både mig och mamma att rysa en gång för att han sjöng så bra och det var han som spelade Javert - Philip Jalmelid, riktigt häftig röst. Denna musikal rekommenderar jag starkt!

Det blev också kalas hos farmor och farmor med smörgåstårta igår och eftersom jag åker hem nu så fick jag hela söndagen också till att bara vara och kalasa, det var välbehövligt. Då fick jag även träffa min faster och man och busLoke och Niclas. Det gillar jag med kalas att man får träffa så många som man träffar alldeles för sällan.

MysGosan har sovit hos mig varje natt också, tror hon saknat mig lika mkt som jag saknat henne skruttan.

Les misérables

Just för tillfället sitter jag på tåget, och den här gången är det inte på tunnelbane- eller pendeltåget, utan nu är jag påväg hem till min familj och vänner. Den här helgen kommer bli så himla bra! Ikväll kommer jag få träffa mina bästa godingar Jossan, Linda och Olivia! Vi ska laga lite mat och bara ha det gött tillsammans.


När mamma fyllde år gav jag henne en valfri musikal som vi skulle gå på tillsammans i present och imorgon är det dags i Karlstad. Les Misérables blev det och jag har hört så mycket gott om den så jag har höga förväntningar på kvalitén. Jag har sett delar av filmen som finns men kommer inte ihåg supermycket om jag ska vara ärlig. Kommer ihåg vissa snuttar. Så det blir spännande att se! Jag ÄLSKAR att gå på musikal! Blir så glad i själen av att gå på det!

På söndag fyller farmor år också så då tänkte jag passa på att åka förbi farmor och farfar och säga grattis också när jag är i krokarna.

Det kommer bli en superhelg!

För tidigt

Idag fick jag pallra mig upp vid 05.20 för nu vankas det inventering på jobbet. Alltså denna tid är inte jag skapt för, sjusovare som jag är. Jag sitter iaf på bussen nu påväg och vaken..för tillfället..så tänkte passa på att visa vad jag fick i min glossybox nummer fyra som jag öppnade igår! 


Jag blev faktiskt lite chockad när jag öppnade för det var inte sånt som jag hade fått förut som handkrämer och så utan lite andra spännande saker. Jag visar er så får ni helt enkelt se.

RSS 2.0