Bra start på veckan

Ny vecka och jag kunde inte ha börjat veckan på bättre sätt..jag har haft en ledig dag!! Då kommer veckan gå fort för jag kommer ligga en dag bakom hela tiden för idag känns det som söndag nämligen.

Ja vad har jag då gjort idag på min lediga dag..jo det ska jag tala om för er..inte mycket alls faktiskt. Och det har varit så himla skönt! Lite saker har jag däremot gjort också, jag rensade tex avloppet i handfatet på toan...mmm det var inte så mysigt som ni nog kan förstå. Men sen gjorde jag roligare saker för att lätta upp tankarnanoch illamåendet som infunnit sig under rengöringen. Jag började nämligen måla i min nya mindfulness målarbok som jag köpte igår. Jag har verkligen velat ha en sån bok jätttelänge och nu slog jag till när vi var och handlade igår. Det var precis som jag tänkte mig. Det var hur mysigt och avkopplande som helst att bara få sitta och göra ett val i taget..nämligen välja vilken färg jag skulle använda och sen var det inte så mkt mer jobb med det. Jättekul grej iaf för en annan som inte kan måla och teckna själv!

Ikväll har jag och Niklas även hunnit med och spela lite tv-spel. Rayman är ett spel som vi har fastnat i som är väldigt roligt och utmanande i sina stunder. Och så har både jag själv tittat lite serier idag och även ett avsnitt av walking dead med Niklas nu kväll.

Det har varit en skön dag som sagt och nu är jag redo för att gå in i hetsbubblan imorgon i skolan och köra järnet hela dagarna med plugg. Det är en intensiv kurs vi har nu nämligen.







Olivia examensfest

Olivia har tagit socionomexameeeeen!! I går firade vi Olivia som nu äntligen efter 3,5 års studier är färdig socionom! Hon är så duktig som har klarat av alla utmaninga och prövningar som hon har ställts inför, för det är verkligen prövande att studera emellanåt. Och jag är så imponerad av Olivia som har fixat allt och samtidigt jobbat och haft fullt upp överlag. Stort Grattis!!

Det är alltid så kul att va med Olivia och få komma på hennes fester och så för hon är så himla påhittig och det är alltid så spännande vad som kommer komma. Och igår var inget undantag, det var en jätterolig kväll där hon bjöd på bland annat en egengjord film där hon pratade och visade gamla filmer från när hon var liten, och det mest rörande av allt var när hon gav ett så fint tack tal till hennes mamma om att hon alltid funnits med och stöttat! Då blev jag faktiskt tårögd! Sen var det examensbingo, och gissa antal och vikt och så kunde man vinna priser. Och vi blev bjudna på supergod mat och efterrätt! Det var verkligen en jätterolig kväll!! Det var så kul att få umgås med alla mina fina vänner på en och samma gång och så länge också, och träffa Olivias Goa släkt!

Tack Olivia för en jätterolig och mysig fest och för att jag fick vara med och dela den här dagen med dig! Du är bäst!
















Examensfirande

Här ligger jag nu i sängen hemma hos mamma och pappa och börjar vakna till..eller jag har faktiskt varit vaken sen typ 8 för katterna här härjade och bråkade så det var lite svårt att sova då.

Jag kom hit igår eftermiddag och spenderade kvällen med min bästa jossan! Vi gjorde egen pizza och gottade oss allmänt och pratade om livet lite allmänt och hade en jättemysig kväll. Vi känner oss aldrig klara när klockan börjar närma sig 12 halv 1, vi hinner inte med o ta igen allt när vi väl ses. Men vi kommer faktiskt ses lite senare idag med då jag ska på exemansfirande av bästa Olivia som nu är klar socionom!! Grattis till Olivia bästa tjejen som klarat sig igenom alla utmaningar och prövningar!! Du är grym! Jag är jättetaggad på i eftermiddag, det ska bli så kul! 

På tal om examensfest så var jag på examensfirande i torsdags med i Stockholm då Linn min kompis tog examen från sjuksköterskelinjen och det var pampigt! Jag fick vara med på själva utgivningen av broscher där bara dom närmsta är med så jag kände mig väldigt hedrad! Det hela var i blå hallen i Stockholms stadshus ,där de äter Nobelmiddagen, så det kändes väldigt fint. Prinsessan Sofia var där och delade ut broscherna och det var två operasångare där också, och det hölls tal och så. Sen efter det gick vi till Sheraton och åt middag för att fira Linn! Så det var en superfin och rolig kväll det med!









Tillbakablick 2015

Bättre sent än aldrig.. År 2015 gick otroligt fort och det är nästan svårt att komma ihåg allt som man hann med under året. Men den största grejen som jag gjorde som rörde om lite i min vardag var att börja studera. Jag har redan studerat i ett helt år vilket är helt stört! Jag tycker det är kul men det är allt kämpigt emellanåt, men samtidigt var ja faktiskt beredd på det också, och hittills har det ju faktiskt gått bra!

Men jag har hunnit så mycket mer även fast mycket tid har gått åt till studierna. Jag har varit på vinterbal och fått använda min balklänning ännu en gång. Jag har fått vara med på min Goa brorsdotters namngivning och dessutom blivit fadder/gudmor till henne.  Niklas systerdotter föddes i somras. Jag fick flyga bodyflight vilket var en riktigt härlig upplevelse. Jag har varit i Göteborg och gått på den mest annorlunda Foo fighters konsert som gjorts (sångaren ramlade av scenen och bröt benet). Jag har varit på två musikaler. Jag har sprungit tjejmilen för första gången i mitt liv med Elin..och vi får se om jag gör det igen, ehm. Jag har ridit islandshäst med Pillan vilket var såå kul. Vi har skaffat en till katt, lilla Elsa. Jag har gjort mina två första riktiga praktiker. Jag har umgåtts med min fina fanilj och mina fina vänner och ätit gott och bara varit och gjort utflykter mm.

Jag har gjort så mycket så att det är svårt att få med allt, men jag tänker även sammanfatta det i lite bilder från året som gått.








































Detta är som sagt bara ett urplock av allt som har hänt. Summakaremunna har jag haft ett väldigt bra år!

Morgonseg

Ni vet den där känslan när man ligger i sängen och den är sådär extra varm och go och mysig och man inte vill lämna den..ja så är det nu. Ögonen vill typ inte öppna sig. Och det blir inte bättre av att jag vet att vi kommer matas med information idag om fredagens tenta som igår. Jag blev helt slut av all information som vi fick igår och han bara öste på så det blev lite mycket om man säger så. Känner mig inte alls nervig inför fredag..något som var skönt med att åka tillbaka till skolan igår var väl att man kommer in i rutinerna igen, men mindre skönt att behöva gå upp så fruktansvärt tidigt, jag är ingen morgonmänniska och har aldrig varit om vi säger så.

Nej nu måste jag ta mig upp för annars blir det stressigt när jag väl kommt upp istället och det gillar jag inte!

Ha en fin dag allihopa!



Back to school

Hej hej allihopa! Nu var det väääldigt längesen jag var inne här och kollade läget. Jag har egentligen inget att skylla på för jag har bara vart hemma och skrivit hemtenta ända från jul och fram till typ nu, men det kan va just därför också..jag har inte haft så mkt roligt att dela med mig av. 

I helgen gick jag, Niklas, Kimmen och Annie på bio och åt på o'lerays för att lyxa till det lite. Det var en supermysig kväll och vi hann med mycket kändes det som. Filmen vi kollade på heter daddy's home, riktigt rolig faktiskt så den rekommenderar jag absolut. Man behöver gå på lite komedier ibland och bara få skratta av sig. Det var i varje fall en toppenkväll! 

Resten av helgen har spenderats hemma med Niklas. Jag fick en underbar massage där både rygg och ben fick sig en omgång och det var underbart skönt! Det var nästan som att gå till en riktig massör faktiskt. Sånt borde man unna sig mer..att gå till en massör alltså, eller Niklas får gärna ge mig massage var och varannan dag också, det tackar jag inte nej till! Det var en skön och lugn helg.

Nu börjar stressen igen då min nya kurs startar idag och som dom har förberett oss på kommer vara tuff så jag kommer få ligga i låter det som. Och om schemat stämmer har vi en salstenta redan på fredag vilket känns lagomt stressande! Jaja, det är bara att hänga i, jag är redo.

Kul att få träffa dom här tjejerna + Matilda igen iaf!




2016!!

Nyår firades in med två av mina bästa människor!!! Som är Niklas och Fillan! Vi hade en ganska lugn nyårsafton med en god middag som bestod av oxfilé, potatisgratäng, en god sallad och vitlöksbröd. Sen gjorde vi chokladmousse till efterrätt med hallon till. Mums på hela menyn!! 

Sen spelade vi nyårsbingolotto, jag och Niklas vann inget men Fillan vann faktiskt. Det blir allt roligare då. Sen spelade vi spel och vid 12-slaget gick vi ut och tände thailändska lyktor som flög jättebra och högt! Och vi var inte dom enda som hade tänkt det, det var massor med lysande prickar på himlen. Och fyrverkerier såg vi också såklart! Det var så fint! Det var en fin kväll!

Nu är det ett nytt år med nya möjligheter. 2015 kunde inte ha avslutats bättre! 2016, bring it on!! 


















Jul!

Nu Mina vänner är det 2016!!! År 2015 kändes som det gick på en fiskvart ungefär! Det har gått så otroligt fort men samtidigt har det såklart hunnit hända väldigt mycket roliga saker!

Sista tiden på år 2015 vistades jag hemma i Värmland både över jul och nyår och har haft en underbar tid "hemma" i skogarna med alla nära och kära och jag har hunnit träffa många av nåde vänner och släkt.

Min jul spenderades både med Niklas familj och min egen men på olika dagar. Dagen innan julafton åkte vi hem till Niklas mamma i Karlstad och sov där och åt julfrukost på julaftons morgon. Sen åkte vi vidare för jul-lunch hemma hos Niklas pappa med hela hans familj på den sidan och sen avslutade vi julafton med att åka hem till Niklas syster och träffade tomten och åt gott även där. Två julbord på en dag var lite väl mäktigt dock kände jag, man gick inte hungrig vill jag meddela.

Juldagen spenderades med hela min familj plus brorsbarn, farmor och farfar, kusin Linus och Malins syster Ela. Jag älskar när alla är samlade! Där blev det också god mat och vi åt och lottade ut paket. Då fick jag ett par hörlurar som jag blev väldigt glad över då jag inte har några bra nu. Det var en mysig dag med mycket skratt, bus och god mat med härliga människor.

Annars har jag hunnit med en tjejkväll med mina bästa tjejer där det blev julklappsspel, mycket skratt, minnen, vi kollade gamla filmer som Olivia hade från när vi gick i lågstadiet/mellanstadiet. Alltså sånt älskar jag att titta tillbaka på! Vi var så små och söta allihopa! det var en riktigt rolig kväll och jag ville typ inte åka hem för att jag jar saknat dom så och det var så kul att få en hel kväll med allihopa!

Sen har jag hunnit träffa nästan hela släkten, och Niklas släkt. Så det har varit mycket släkt och vänner under den här vistelsen "hemma". 










RSS 2.0