Dumma hals

Skitanspotäterströra..här försöker jag vara duktig och träna men det ha gått skit hela veckan..igår kväll tänkte jag verkligen göra det men så kol den där lilla halsontet smygandes som ett bra på posten och då tänkte jag nej jag bilar så det försvinner istället och kör ett morgonpass imorgon istället. Ja vad tror ni inte jag vaknar upp med idag då..jo ännu ondare i halsen..orkar inte..

Ja ja man kan inte lyckas jämt. Får hoppas på att det försvinner under dagen, men det är ju inte det lättaste när man ska hjälpa kunder hela dagen som nyser och fräser och allt därtill. 

Upp med humöret det är inget som förstör det, får jag tänka istället! 

Nu ligger jag här i sängen alldeles för länge igen så jag hinner bli så stressad! 

Ha en fin dag!

Ett tag sen

Hejsan hoppsan! Nu var det ett tag sen jag skrev här men det är så svårt att hinna med mellan allt annat som händer hela tiden..eller så är det inte det utan det är jag som är för dålig helt enkelt..kan va.

För tillfället ligger jag här i sängen och slöar mig innan det är dags att ta sig upp och göra mig iordning för att knalla till jobbet. Jag hade tänkt sova till nu ungefär men så bestämde sig min kropp för att vakna en timme tidigare än jag ställt klockan och vägra somna om igen så nu har jag legat här en timme och bara slappat. Har iof haft gos Orvar bredvid mig så det har varit rätt avslappnande. Det är bara jobbigt när man har ställt in sig på att ta en lång skön sovmorgon och kroppen inte alls har tänkt detsamma.

I helgen har jag haft Olivia här hos mig. Hon går någon bröllopskordinatorutbildning och var hör i helgen för att gå på föreläsning eller vad man ska kalla det som pågick i två dagar. Hon fick då självklart bo hos oss och inte på något läskigt fängelsehotell dom hade där annars. Det var iaf mys att ha henne här eftersom vi inte ses så mkt nu för tiden.

Annars i veckan blir det jobb jobb jobb och dagarna knallar på med stormsteg..men det tycker jag bara är bra för då tar jag mig närmare USA resan! Det är bara ca tre veckor kvar tills vi åker och jag längtar så mycket!! Det ska bli så kul!! Det ska bli så skönt att bara få slappna av och inte behöva tänka på allt som måste göras hela tiden, för det kan jag inte när jag är där.

Nej nu måste jag ta mig upp och göra mig iordning! 

Livet..

Livet är inte lätt mina goda vänner..ibland flyter det på och tiden springer iväg och i andra stunden är det som att det växer upp stora berg framför fötterna som man måste ta sig över och det kan va jävligt jobbigt och ibland känns det som man aldrig kommer ta sig över dom..så känns det nu..men det behöver man väl också uppleva i livet intalar jag mig själv för att det ska bli lite lättare. Jag hoppas innerligt att jag tar mig över bergen som nu är i min väg.

Annars idag har jag jobbat hela dagen och tog mig även iväg till gymmet nu efter jobbet. Dagen blir så otroligt lång när man tränar efteråt, men det ska vara nyttigt har jag hört. 



Sol

Idag är det onsdag vilket innebär att det är min lediga dag! Jag låg kvar och drog mig lite i sängen och kollade ikapp lite serier som jag inte sett dom nya avsnitten på. Jag kände däremot här solen kikade in genom fönstret så så gick det ju inte o ligga kvar i sängen mer . Det fick bli en härlig lång powerwalk i solen! Den värmde på bra idag och det luktade till och med vår ute! För mig luktar det typ varm asfalt och frisk klar luft..det är svårt att förklara, men jag tycker om den lukten iaf!

Annars har jag grejsat här hemma resten av dagen men ändå tagit det ganska lugnt..en skön dag!





Avslutar med en bild på min nya vän!

Karlstá

Nu vaknade jag precis upp hemma hos min mor och far och det känns precis som förr. Igår fick jag en heldag här hemma eftersom jag åkte så tidigt så jag hann med mycket under dagen. Jag började med en lunch med mamma och sen åkte jag till min familjs jobb och hälsade på alla där och satt med o åt med pappa och sen träffade jag Fillan och Linda på eftermiddagen/kvällen! Så det var en perfekt dag!

Idag väntar en Karlstad tur med Linda och sen ikväll blir det hem till jossan på kalas! Tösa fyller ju hela 21 år idag!! 

Nej nu måste jag göra mig iordning så jag hinner! Sol är det också!! Härligt!








Bettan

Här sitter jag i mitt kök och äter frukost. Är ledig både idag och hela helgen så snart bär det iväg till Kristinehamn för min del! Det är fullspäckat schema som vanligt när jag kommer hem, jag ska hinna träffa så många som möjligt. En av sakerna som är grunden till att jag åker vem nu är att lilla jossan fyller år!!! Hipp hipp hurra! Så nu blir det kalas för hela slanten.

Jag taggade upp genom att åka till Annie, kimmen och Liam igår med Pillan, Linn, Sara, Pontus och kollade bilder från deras Thailandsresa! Och vi blev bjudna på supergod mat och efterrätt..mm jag gillar efterrätt! Speciellt en typ klubba som dom hade gjort av oreo och choklad och allt möjligt gott!

Nej nu måste jag packa det sista och åka i väg i gamla Bettan så jag tar mig hem ngn gång där första stoppet blir en lunch med min mamma!

Fredaglördagsöndag

Det har varit en superbra helg för min del med både konsert och Annamys! Vi räknade ut det att vi inte setts sen i september!! Hur längesen är inte det då!? Jo alldeles för längesen så det var riktigt kul att få ha henne här hos mig en hel helg.

I fredags när hon kom åt vi först lite mat på centralen och sen åkte vi hem till mig och kollade frozen. Om ni inte har sett den så borde ni göra det! Är helt fast av låten let it go som är med i den filmen. 

Sen lördag bestod av lite visning av vart jag jobbar och lite så och förberedelser inför Avicii. 

Det var drag! Det var som ett stort dansgolv på ett uteställe typ. Vi kände dock inget behov av att stå längst fram eftersom man inte missar så mkt eftersom han bara står där i princip. När en och en halv timme hade gått tyckte jag däremot att det räckte..det kanske inte låter mkt för en konsert tycker ni? fast jo det gjorde det i och med att han körde i ett under hela den här tiden utan stt ta ngn paus emellan eller ngt. Så det var bra men lite långt. Jag hade iaf väldigt kul med Annapanna!

Sen fick jag inte ha henne hos mig så mycket längre. På söndag var det upp halv 7 för att ta sig in till centralen där jag vinkade av henne. Sen var det jobb som stod på schemat för min del resten av dagen.














Söndagmorgon

Här kan man också vara en söndagmorgon vid halv 9..och här är på Centralstationen. Följde med Anna in så hon skulle hitta rätt. Så nu sitter jag och äter lite frukost innan jag ska tåget hem igen, för Sen står det jobb på schemat för min del. 

Ha en fin dag!!



RSS 2.0