Florens dumas dip?!

Jag har ingen aning om hur det stavas det jag precis skrev som överskrift men så heter det i allafall. Det har vi ätit ikväll jag och tjejerna! Jag hade bjudit hem dom alla på lite mat så vi skulle hinna ses något innan jag åker iväg. Nu är det ju inte så att jag ska vara borta i tre månader precis men det är ett tag tills vi träffas igen och då ville jag passa på att träffa alla nu innan. 

Det har varit en helmysig kväll med mycket flajs och skratt. Sånt behöver man ha i livet för att må bra! Även maten verkar ha gått hem hos dom alla. Det bjöds alltså på Florens dumas dip som jag även försökte skriva där uppe. Det är som tacos fast i gratäng, som man gör i ugnen och äter med nachochips..jag vet att det kan låta konstigt men det är väldigt gott. Till efterträtt bjöds det på kladdkaka med nonstop i..aldrig provat att göra förut men det blev helt okej! Och sen hade jag ju den där cloettachokladen som kom fram där också..mycket prat om den nu men den tar aldrig slut!

Så nu ska jag sova efter en lång jobbdag och en kväll som var alldeles för rolig och gick alldeles för fort, jag skulle önskat att det var många fler timmar på dygnet! 



Jag fick present av Bästa Pillan också helt från ingenstans!! Alltid lika spännande!
Och det var dessa två som gömde sig i paketet! Två Supersnygga vinglas!!



Döden i grytan

Svisch så är det söndag igen! Jag är så glad för jag har haft så kul i helgen! I fredags fick jag nämligen storfrämmat av Elin som åkt hela vägen hit till mig..ja nu var ju inte jag huvudorsaken varför hon kom men jag är glad över att jag fick låna henne en hel kväll/natt! Kusindepoerna måste laddas upp emellanåt och nu var det alldeles för längesen sedan sist.

Igår kom Pillan och mötte upp mig på jobbet för vi hade bestämt oss för att göra oss lite extra fina och gå ut och äta. Vi sa det att det är så tråkigt att man aldrig gör sig "fin" nu för tiden..att man aldrig klär upp sig ordentligt med klänning och grejer. Så vi bestämde oss helt enkelt för att göra det!

Så vi började kvällen med att gå hem till mig och göra oss iordning och ta lite förrätt som då bestod av choklad (Cloetta såklart) och lite vin! Sen gick tiden väldigt fort så vi blev lite stressade, men vi kom allt i tid. Vi gick till en restaurang som heter döden i grytan, jag har skrivit om den förut då jag åt där med Niklas familj. Jättemysig restaurang där vi blev placerade i ett soffhörn som gjorde det hela lite mysigare. Vi slog på stort med både huvudrätt och efterrätt och det var supergott allting. Rolig kväll med prat om allt mellan himmel och jord. Det är så skönt att få ha sådana kvällar.

Nu står jag på jobbet och ska börja jobba vilken minut som helst så får vi se vad resten av dagen har att erbjuda..lite bakning kan det nog bli ikväll.








Klippklipp

Nu är håret klippt och det känns jätteskönt! Jag får alltid en liten klump i magen direkt efter och tycker det blir så kort..men det är faktiskt inte kort och mitt hår växer som ogräs så det är bara skönt att bli av med lite. Så nu är jag vår/sommarfräsch!

Kunde verkligen inte få till några fagra bilder med här har ni så man iaf ser längd och färg!




Flyter på

Nu känner jag att allt flyter på lite mer i mitt liv och stora stenar har fallit av mina axlar vilket är så otroligt skönt! Det finns väl några små stenar kvar men dom kan jag hantera allt eftersom. Nu har jag roliga saker att se fram emot och det är det jag riktar min energi mot! 

Imorgon ska jag tillbaka till frisören eftersom jag har så fruktansvärt mycket hår så hann vi inte klart igår när jag var där! Vi slingade mitt hår i två timmar typ och då jobbade hon ändå effektivt! Stackars tjej, hon var uthållig. Så imorgon fortsätter vi och bara för att jag inte gjorde allt igår så blir jag så nervös för att det inte ska bli bra..det är bättre att göra allt på en gång. Men nu gick ju inte det så nu får jag man up helt enkelt. Det kommer bli bra..hoppas jag. Ni får se slutresultat imorgon! 

Cloetta

Den här helgen har varit en riktig myshelg för mig och Niklas! Jag har varit ledig och vi hade bestämt att vi skulle hitta på ngt kul i helgen min andra hälft och jag..så i torsdags kläckte jag ur mig att jag ville åka till Cloetta fabriken!! Jag hade aldrig varit där och hallå..det är choklad det handlar om!! Min moster med man och min kusin bor i Linköping också som då Cloetta fabriken ligger i och tänkte då passa på att även få en go dag med dom! Vi hade faktiskt sån tur så att dom hade tid med oss fast vi kom med så kort varsel. 

Så lördagen bestod av att gå upp tidigt och ge sig iväg mot Linköping där vi mötte upp min moster med man och shoppade loss på Cloetta. Efter det åkte vi med dom hem och vi fick se deras nya lägenhet, eller nya och nya..dom har bott där i två år..men den var ny för mig om vi säger så ehm, som iaf var hur fin och fräsch som helst! Den låg perfekt också med bra avstånd till allt bra man kan tänka sig!

Vi blev bjudna på god mat och glass och fick oss en tour genom Linköping, både i nya och gamla delen! 

Mycket trevligt att få lite tid med dom! Och vad jag gillar Linköping! Det är en väldigt mysig stad!

Idag däremot har jag och Nickepicke tagit dagen i vår takt. Lång skön sovmorgon, ett besök hos frisören för min del..vilket var väldigt välbehövligt!! Vi var även ute och gick en skön promenad i ett område som liknar björkvallen för er som vet hur det ser ut. Fast här var det även lite promenad längst med vattnet..huuur härligt som helst! Jag älskar skogsdoft blandat med vattendoft..mmmMMMMmm!

Vi avslutade kvällen med lite seriemys-tittande i soffan med lite cloettagodis som visst råkat följa med hem efter helgens utflykt!

Nu är jag uppladdad inför en ny arbetsvecka.







Gamla Linköping. Det var riktiga kullerstensgator med massa härliga gamla byggnader.














RSS 2.0