Så sugen på att åka utomlands!

Nu har jag ett sånt där infall när jag bara längtar efter värmen och solen och att bara få vara. Jag längtar efter den där speciella känslan av att vara utomlands, att åka till ett varmt, vackert land med turkost vatten och varma vindar. Det är något särskilt med det. Den svenska sommaren längtar jag också efter men speciellt mycket efter att åka ut och resa! Det var nog USA som jag reste till sist och det är nog snart 2 år sen.
 
Jag får nöja mig med att titta tillbaka på resor som jag gjort de senaste åren och jag tänkte dela med mig så ni också kan känna det svalkande vattnet och dom varma vindarna genom skärmen som jag gör.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Västeråstrip

Wopp wopp, en tenta till avklarad och den här kändes faktiskt bra! Jag kände att den här klarar jag när jag gick därifrån så det känns riktigt skönt! Jag längtar såååå till på torsdag när denna mardrömskurs är slut! Nästa vecka har jag nämligen 3 dagar med föreläsningar och pluggtid ska in på dom dagarna också och sen har vi sista tentan på torsdag, så jag är beredd på en fruktansvärt sista intensiv vecka. 

Nu skulle man ju kunna tro att jag skulle ta det lite lugn i helgen men nej så blir det inte. Just för tillfället sitter jag faktiskt på tåget till Västerås för att hjälpa till lite i Team Spotia butiken där. Men det blir inte samma jobbigt som när man trycker in massa information så det ska bli skönt att få tänka på annat och plus att ja får träffa min familj, utom mammsen då tyvärr. 

Annars har jag inte så mkt mer roligt att berätta, den här veckan har varit en otursvecka..bilen gick sönder, det blev stop i duschen och det började spruta ut vatten bakom toan när man spolade i toan och i handfatet så det var bara att kontakta VVS så ja det fick man ta hand om i allt intensivplugganade också. Inte vår vecka helt enkelt. Men nu kan det bara bli bättre! Jag ä int bitter ;)





Fullt upp med roliga saker emellan

Nu börjar ngn äcklig förkylning smyga sig på också, det är säkert för att jag inte har tagit det lugnt på ett tag, men det finns det ingen tid för.. Jag ska trösta mig med lite sushi så här en tisdag.

I helgen var det full fart med lite tjejhäng med Sara, Linn, Annie och Pillan på fredagen där vi gjord supergod tapas så vi åt tills vi storknande och skrattade och pratade! och i lördags var jag på 25 års fest hos en av mina klasskamrater Paulina vilket var jättetrevligt. Jag var lite nervös först för jag skulle nämligen bara känna Paulina på plats, men dom som var där var hur trevliga och lätta att prata med som helst så det gick fint. 

Och i fredags hade jag en tenta, usch på den säger jag bara..vissa tentor känns bättre än andra. Och så har jag hunnit med jobb i helgen så ja, det har varit full fart ett tag, och nu i helgen blir det jobb igen. Och tentaplugga för nästa fredag är det dags igen.

Pillan och Sara 

Annie och Linn


Linn och jag

Vill bara säga att vi alltså har bytt ansikten på bilderna ovan, därav mycket skratt under kvällen också!

Skidor och familjehelg

Nu har jag varit riktigt seg här men tänkte berätta om våran lilla familjehelg förra helgen. Då var jag och heela min fina familj iväg och åkte skidor allihopa! Jag och Niklas, mamma och pappa, johan och Lina, Niclas och Malin och Loke och Menja. Och bara det att Vi åkte iväg hela familjen var stort då det inte händer allt för ofta då vi är lite utspridda och har mycket om och kring oss allihopa. Sen att vi även åkte skidor var underbart härligt! Jag har saknat det så himla mkt då jag inte åkt på två år. Jag tog mig till och med upp på snowboarden en sväng, och det gick faktiskt bra! Skidor är egentligen lite mer min grej. 

Vi hade tre superfina dagar tillsammans, vi åt god mat, det blev som alltid mycket skratt, det blev massa bus och gos med mina favoriter Loke och Menja, det blev så klart skidåkning med strålande sol och korvgrillning, och en härlig promenad i solen hann vi med innan hemgång.

Mer sådana helger ja tack!





















RSS 2.0