Första advent, kusinmys och mycket därtill!

Nu är jag på väg hem efter en helmysig helg hos bästa Elin!! Helgen har gått på tok för fort, men vi har hunnit göra massa skoj!

Vart ska jag börja..jo jag kommer fram i fredagskväll och möts av bästa Elin på perrongen! Sen hade hon gjort iordning ett litet kit med handdukar och så åt mig som låg redo på sängen, det kändes som jag kom in på ett lyxigt hotell. Så go! 


I lördags blev det först en riktig brakfrukost med massa gott som vi stod oss bra på när vi sedan utforskade stan, eller jag utforskade stan var det ju mer. Ja gillar Göteborg! Det är så himla mysigt där. Bland annat väldigt Mysiga gator och kaféer. Jag har väldigt dålig koll på staden då jag mest varit på Liseberg när jag väl varit där. 

Vi var även inne på juldesignermarknaden som ägde rum nu i helgen. Elins kompis var med där och sålde lite mössor och så som dom gjort själva hon och några andra. Vi köpte självklart med oss en varsin jättefin mössa.

I lördags gjorde vi helt enkelt stan på dagen, men var också inne på Liseberg julmarknad. Det var fruktansvärt mycket folk så man slussades fram som en liten docka på rullande band kändes det som emellanåt, men det var väldigt mysigt där inne med alla lampor som dom dekorerat med och alla små söta stånd med allt möjligt i. Jag har aldrig varit på julmarknaden där vad jag minns så jag ville väldigt gärna dit, och jag tyckte om det! Det enda som saknades var lite snö.

Vi hann även med lite glögg med Clara och Rikhard innan vi drog vidare på något som heter improvisationsteater och mötte upp Ernvikarna. Väldigt roligt! Jag visste inte hur det skulle gå till men dom gjorde det såå bra! Dom hade alltså inget manus utan vi i publiken fick vara med och bestämma vad den skulle handla om och sen improviserade dom ihop en teater av dom sakerna vi föreslagit skulle vara med. Dom var riktigt duktiga och det var väldigt roligt! Rekommenderas starkt att gå på. Det som också är kul är att det aldrig blir samma teater.

Vi avslutade kvällen hemma hos Jessica där vi spelade ett "bön"spel, aldrig spelat förut, lite klurigt, men det var kul när man väl kom in i det.


















Idag söndag har vi tagit det ganska lugnt. Började även denna dag med en dunderfrukost som gjorde att vi orkade gå upp på ett berg där man ser bra och långt över Göteborg. Superhärligt att även solen gjorde oss sällskap denna första advent.












Nu har jag laddat batterierna ordentligt med kusinmys i Max. Nu ska jag nog kunna ta mig an denna jobbvecka också. Och tack Elin för denna braiga helg!

Hipp hipp hurra!

Just för stunden sitter jag på en guppande buss, och luktar mat-os, som tar mig hemåt efter en trevlig kväll. När hände detta med att jag åker buss så mycket, jag hatar bussar..bara att bita i det sura äpplet om jag vill ta mig någonstans iof. I allafall..ikväll har vi firat bästa Sara och hennes syster med lite middag i Sundbyberg. Väldans trevligt må jag säga! 

Något jag har fått höra att jag säger ikväll är Ordet "lagomt". Att jag lägger på ett T i slutet av lagom och det kan man inte säga tydligen, jag trodde jag iaf skulle ha med min Linköpingskompanjon på denna men icke! Är det bara jag som säger det, har jag hittat på det själv eller säger någon annan värmlänning, eller vem som helst, också det?! 




Julstämning

Idag har varit en riktigt mysig pysslardag! Jag började dagen med besiktning av bilen som gick galant, Bettan kan man lita på. Efter det har jag gjort en riktigt storstädning av hela lägenheten för att sedan få julpynta lite som jag har längtat efter så länge!! Och julmusik har jag lyssnat på också, det får man faktiskt nu. 







Norra Brunn

Hejsan hoppsan! Jag har ju glömt att nämna vad jag och Niklas gjorde i lördags för skojsigt! 

För ett tag sen så fick vi en upplevelse/presentkort av Niclas och Malin, som erbjöd en kväll på Norra Brunn comedy center. Det är alltså en restaurang/bar med en scen centrerad i mitten där ståuppkomiker uppträder. Jag tycker sånt där är så kul och har velat gå på det så länge! Vi fick nu äntligen tummen ur och släpade oss iväg, och det var så kul!

Alla var inte så roliga för det var nämligen två huvudpersoner och sen en mellantalesperson och han den första tyckte jag inte var så rolig..men han gjorde nog sitt bästa, men det passade inte min humor. Sen han som pratade emellan och före och efter tyckte jag var  jätterolig, en go göteborgare. Han hade gärna fått prata längre. Sen sist men inte minst var det själva huvudnumret och det var ingen mindre än Hans "Hasse" Brontén. Han har varit med i parlamentet och så förr i tiden. Han tyckte jag var rolig! Så himla skön och han bjöd verkligen på sig själv.

Det var i det stora hela en jättemysig kväll, och jag rekommenderar er att gå på något sånt här för man går därifrån och är så glad! 








25-års galej

I lördags var det en av dom roligaste kvällarna på länge! Som jag har längtat efter att den dagen skulle komma. Längtan har jag haft för att jag tyckte det skulle bli så kul att få klä upp sig och fixa till sig ordentligt som jag aldrig gör nu för tiden, och plus att jag skulle få umgås med hela min familj plus jobbkollegor.

Det jag pratar om är nämligen Team Sportias 25-års firande som vi var bjudna på. Jag var såå förkyld..det kom som ett brev på posten lagomt ingrott till själva festkvällen. Det är ju så otursamt, jag tycker jämt kroppen har en förmåga att spela en spratt när man ska göra något som man har längtat så efter. Men det var inget som stoppade mig, jag körde på.

Det var en kul kväll överlag, kul att få träffa alla som sagt. Hela min familj var där och det var såå kul att få umgås med allihopa och bara dansa och ha det kul ihop. 

Kvällen bjöd på en trerättersmiddag med diverse olika viner till, underhållning av en ståuppkomiker vars namn jag inte kommer ihåg just nu, men rolig var han! Det bjöds på musik från några som heter poplabbet, aldrig hört talas om heller men dom var riktigt duktiga. Och senare på kvällen var det en dj där och så fick alla dansa loss. Det var superkul!
























Avslutar med en bild på en liten present vi fick av mamma och pappa när dom kom till oss. Så mysig helg!!

Surprise

Direkt efter jobbet i tisdags så satte jag mig i trogna Bettan och begav mig hem mot krisitinehamn! Det roliga var att det inte var så många som visste att jag skulle komma hem, eller ja några av kompisarna visste eftersom jag skulle träffa dom tisdagkväll och även sova hos Fillan..men min familj visste inte så jag tänkte surprisea dom lite. 

Det var superkul att alla mina gamla skolkompisar kunde ses en stund på tisdagskvällen, även då det inte blev superlänge eftersom jag kom fram vid typ 10. Men jag kom fram till varma mackor och ett glatt gäng! Perfekt!

Onsdag besökte jag, Fillan och Millie stadsbondgården! Var jättelängesen jag var där och det är ju himla mysigt! Jag gillar ju alla Goa djur som man får träffa där också. Speciellt grisarna, dom är söööta! Och hästar har alltid varit en favorit, men dom där var lite tråkiga, man fick inte klappa på dom tråkmånsarna. Sen avslutade vi med lite pizza innan jag fortsatte min resa mot min familj. 

Jag knallade in på Team Sportia där man lättast hittar en stor del av min familj. Först mötte jag en liten snopen Niclas i butiken som inte alls var beredd på att jag skulle komma där, med paket i famnen dessutom. Det är så att Niclas har fyllt år, mamma har fyllt är och det har varit farsdag, så självklart har jag paket med. När jag kom in på lagret satt pappa med ryggen mot mig men när jag pratade med dom andra såg jag hur han började vrida och vända på sig som att "Nämen, den där rösten känner jag igen!" Och får som första kommentar "vad gör du här?". Johan kom också och såg väldigt överraskad ut. Överraskningsmoment godkänt!

Mamma fick jag skynda mig hem till innan hon skulle iväg men jag hann och hon blev allt överraskad också. Kul att överraska! 

Det blev en lyckad trip!












Interstellar

Jag, Niklas, Sara och Pontus var iväg och kollade på den nya filmen Interstellar i lördags. Helt okej film, den var bra och spännande och rolig på sina ställen men den var samtidigt lite underlig, lite lätt förvirrande skulle man kunna kalla det. Men överlag så var den bra! Jag tycker absolut att ni borde se den någon gång.
 
Vi hade en väldigt mysig lördagkväll med både mat, film och bra sällskap.

Paket

Jag fick lite paket förra onsdagen, lite som tack för hjälpen när jag var med och gjorde reklamfilmen. Super snällt!

Detta var vad jag fick.





En jacka och en stor bag!

Lite småkul



Sjätte Tunnan

Idag har dagen på något sätt varit rätt lång vilket jag inte tackar nej till då jag har varit ledig! Men det har varit skönt att bara vara lite. Vi hade ju gäster här i helgen som ja sa (Henke och Frida), som åkte hem vid typ halv tre och då hade vi ändå hunnit så mycket innan dom åkte och sen var det så långt kvar på dagen ändå. Perfekt.

I helgen har vi vart inne i stan en sväng och knallat runt och kollat i affärer..ingen av oss hittade något speciellt men det är kul att bara traska runt och kolla lite ibland också. Vi åkte sen hem snabbt för att göra oss iordning lite snabbt innan det bar iväg in mot gamla stan igen där vi åt på en jättemysig restaurang som heter Sjätte tunnan. Den är medeltida inspirerad så det var rejäla träbord och bänkar man satt på som förr. Och det var suuupergod mat! Jag åt vildsvin med någon blåbärsgrej till vilket var jättegott! Rekommenderas starkt! 

Idag tog vi det lite lugnare och hetsade inte omkring så utan vi åkte ut till Drottningholm och knallade runt lite så att dom fick se hur det ser ut där och satte oss och fikade och bara hade det gött.












RSS 2.0