Dagen med stort D

Nu är dagen med stort D här, det betyder att det är idag vi fick nycklarna till vår nya lägenhet!

Det har varit mycket packande dom senaste dagarna, det är helt stört vad mycket grejer man har som man typ inte vet om att man har. Jag tycker jag har packat o packat o packat men ändå dyker det upp nya grejer hela tiden.
Nu är det i varje fall dags för oss att börja tömma vår gamla lägenhet och in i den nya. 

Just nu sitter jag och väntar på att Niklas ska göra klart lite grejer på jobbet så ska vi låna deras lastbil sen, perfekt! 

Detta kommer bli en låång dag känner jag!



Grillpremiär

Igår var det en hur fin dag som helst..och jag jobbade. Men vi tog iaf tillfället i akt att premiärgrilla på kvällen jag och Niklas. Det är något extra med att grilla..allt smakar så mycket bättre på något sätt..och halloumi..mmMmMM vad det är gott! Det kan jag äta som lördagsgodis nästan.

Resterande tid av kvällen blev det packning som har skjutits upp i alldeles för många dagar..så nu har vi kommit en liten bit iaf, så vi har har göra dom närmsta dagarna.

Idag är det inget mindre än alla mammors dag!! Och jag är så oerhört stolt över min mamma som alltid finns där och stöttar och är så godhjärtad och förstående och snäll och vi har så kul ihop! Vi kan sitta och asgarva åt saker hur länge som helst så tårarna rinner och hon har alltid uppmuntrat mig till sång och dans. Jämt när jag kommer hem till huset och går in i köket får jag lust att dansa eftersom det alltid var något vi gjorde tillsammans..och gör än idag då och då. 

Jag hoppas alla mammor får känna sig lite extra uppvaktade idag!




Fotboll

Fredag mina nära och kära som innebär ledigt för många..men inte för mig. I helgen vankas det nämligen jobb och packande av hela lägenheten i stort sätt. Så går det när man skjuter fram det hela tiden. 

Idag drog jag Niklas och Sara ut och lattjade lite boll efter jobbet. Vi köpte med oss lite mat jordgubbar och vindruvor och satte oss vid planen. Gud vad längesen det var jag rörde vid en boll ordentligt. Det var faktiskt kul och jag saknar allt fotbollsspelandet lite emellanåt. Jag saknar spänningen som var på matcherna och den där lilla extra energin man fick när man spelade. Mm det var fina tider. Men det var kul att få köra lite igen.












Mammsen o pappsen

Det här mina vänner har varit en fin helg! Jag kan inte ha önskat bättre väder och plus att min kära mor och far kom hit till oss o hälsade på. Det var verkligen det absolut bästa..att jag fick ha dom här en sväng hos oss. Vi har inte träffats på några månader nu, i och med mycket jobb och USA-resa osv, och det har känts..så det var verkligen jätteskönt att få fylla på mammapappa dipåerna!

Dom kom ganska sent igår(lördag)kväll så då hade vi bokat bord på en restaurang och satt där och myste resterande tid av kvällen tills vi åkte vidare hem till oss för att sova. Idag (söndag) har vi däremot tagit vara på dagen mycket bra och hunnit med mycket men samtidigt tagit det väldigt lugnt och bara haft det skönt! Det blev en sväng till jobbet så pappa fick se vart jag håller hus om dagarna och sen åkte vi vidare till görälvslott. Superfint ställe som är väldigt lugnt och skönt. Där satte vi oss och tog en fika och bara var i solen..och oj vad varmt det blev! Riktig sommardag!!

Efter det åkte vi så klart och visade vart det är vi ska bo inom kort, och lite området runt omkring. Vi hann även med att få i oss en redig svensk husmanskost som bestod av köttfärslimpa och potatis, som jag måste säga blev riktigt god, innan vi skjutsade in dom till bussen för hemfärd.

Det blev en kort vistelse men ändå hann vi med så mycket, och jag är glad för varje sekund som gick som vi fick tillsammans!







Jag och Niklas avslutade dagen och helgen med lite lyx så här en söndag.

USA - shopping

Jag tänkte visa upp lite av vad det var jag köpte nu när jag var i USA..det blev ju endel shopping när vi var där om man säger så ehm..



















Det blev som sagt lite mer grejer än det här också som nagellack, smycken, kjolar, ett par skor till, shorts....

Åk till USA om nu vill handla säger jag bara! 

Bingolottomys

Nu har det äntligen spelats Bingolotto igen! Dock var det mycket sämre upplagt än vad det var när jag spelade sist! Det var väldigt begränsat hur man kunde få rader och så, jag minns att man lite titt som tätt fick ngn 50-lapp sådär men nu var det minsann omöjligt att vinna ngt..Sen körde dom ju igång själva spelen lite hux flux som dom ville så man fick slänga sig på pennan för att inte missa ngt.

Men det var kul ändå! Det var mysigt, och Pillan hade gjort iordning mat när jag kom, kan det bli bättre! 






Brodern

Det blev en mysig avslutning på denna lördagkväll då vi var iväg och träffade Johan, Patric och Niklas förut som är här i Stockholm för att tävla på fitnessgalan i Globen. Det är en självklarhet att träffas en liten stund när man iaf är i samma stad för en gångs skull.

När vi kom fram så hamnade vi så klart på en gång inne i Globen och tittade på muskelknuttar som stod och spände sig, det höll fortfarande på så varför inte tänkte vi. Det är allt lite häftigt att se deras kroppar och se vilken fysik dom faktiskt har, det är helt stört! Det är jag...om några år.

Så imorgon är det Johans tur att
Tävla och om jag känner honom rätt så kommer det gå hur bra som helst..det driver den mannen har är inte o leka med. Det är ju det som har tagit honom dit också iof. Varför ärvde inte jag dom envishets generna i uthållighet?! Lycka till imorgon broder, det kommer gå super!!

Vi åkte sedan hemåt så dom hann få några timmar sömn innan det är dags att gå upp igen och vi hann se slutet på Eurovision. Inte så mkt att se men lite tradition ändå.








Tacomys

Nu mina go vänner är det redan fredag igen. Den har spenderats med jobb och förträffligt bra sällskap nu på kvällskvisten.

Dagen har som sagt bestått av jobb, och tyvärr var det en sådan där dag när man bara vill att den ska ta slut extra fort för man inte riktigt har humöret på rätt sida för att trilskas med massa jobbiga kunder. Och dom har en förmåga att visa sig just dom här dagarna..men det gick bra jag kan hålla mig rätt bra i skinnet ändå.

Efter jag slutat fick jag med mig både Sara och Pillan hem för lite taco- och kladdkakemys! Det är så skönt att bara sitta ner och prata om allt mellan himmel och jord och bara vara!  Det var en perfekt avslutning på en fredagkväll så här, och början på en bra helg.

Helgen består bara av massa skoj! Imorgon kväll ska jag få träffa min ena kära bror som är i storstaden för tillfället och det är inte en dag för tidigt! Var flera månader sen jag träffade honom nu, så det ser jag fram emot. På söndag ska jag åka hem till Pillan direkt efter jobbet och (skratta inte nu!) spela Bingolotto! Lite tantvarning jag vet.. men det var ju år och dar sen!! 

Ny ligger jag, Niklas och katten nerbäddade i sängen och ska försöka sova, det är jobbhelg för min del, så det är bäst att försöka få några timmars sömn innan det blir att dra sig upp och iväg igen.



Reign

Idag är det onsdag vilket innebär en ledig dag för min del. Det känns bra att jag jobbade två dagar och sen vara ledig igen, men nu dessvärre blir det jobb 6 dagar i sträck. 

Jag har passat på att bara ta det lugnt idag och inte anstränga mig så överdrivet mycket. Jag har gjort några ärenden och plockat lite här hemma, men annars har jag inte gjort många knop. 

Jag har hittat en ny jättebra serie också! Reign heter den som överskriften så fint säger. Verkligen en hit än så länge iaf! Det är så jobbigt att förklara den men kortfattat handlar det om Skottlands drottning och Frankrikes kung som är förlovade och har varit sen dom var små och nu ska hon åka dit för att gifta sig och det händer massa grejer och ja, den är bättre än vad jag kan förklara med ord! Jag har bara sett några avsnitt än så länge, men nu skulle jag rekommendera den iaf!


Nu ska här sovas så man orkar med morgondagen. Man blir seg av att ta det lugnt. Godnatt. 

U S A!! - del 2

Nästa stop Orlando! Det var väldigt skönt att flyga vidare efter tre inte så jättevarma dagar i NY till en och en halv vecka med varmt klimat. 

Jag tror det var när vi kom dit som jag på riktigt började slappna av och ha semester. Det tar lite tid att slappna av helt och hållet för min del.

 Vi hann med mycket roligt på tiden vi var där, men vi hann också ta det lugnt och bara slappa vid poolen, vilket var välbehövligt. Det vi hann med att göra var att sola och bada, åka till clearwater beach som var en jättefin strand med vit härlig sand som vi tillbringade en dag på. Vi var på flera olika outlets och handlade, och där slank det ju med en och annan sak i och med att det är billigare än i Sverige. Vi var också på universal studios, nöjesfältet. Hur häftigt som helst..gröna Lund kan slänga sig i väggen nu i jämförelse. Nej då, men det var väldigt annorlunda och som det är med allt i USA "go big or go home" känslan fanns ju med även i åkattraktionerna om man säger så. Den bästa åkattraktionen var Harry Potter. Det var både simulator och "riktig karusell", väldigt häftig! Jag rekommenderar er starkt att åka dit om ni någon gång ska till Orlando! Det har såklart också blivit väldigt mycket god mat, lite väl mycket kanske..men man får unna sig när man har semester, så är det bara! 

Det är svårt att få med hela resan i ord så jag fortsätter i bilder istället.



































































U S A ! ! ! Del 1

Herregud vad mycket olika miljöer och naturer och klimat jag har fått uppleva på dom här två veckorna som jag har varit borta!

Vi började vår otroliga resa i New York där vi tillbringade 3 dagar. I NY satsade vi mest på att se så mycket som möjligt för att sedan satsa på mer shopping och så i Orlando.

Tillbaka till New York..vilken stad säger jag bara. Wow vilka hus till att börja med. Jag och Louise gick och sa det att vi kommer väl ha fått nackspärr lagomt tills vi ska åka till Orlando i och med att det är så fruktansvärt höga byggnader överallt. 

Vi kollade på dom klassiska turistmålen som frihetsgudinnan (som var så liten mot vad jag föreställt mig?!), vi knallade runt i central park (det är tur att dom har en park mitt i allt och inte bara massa höghus), gick upp i Rockefeller center och kollde ut över hela NY och fick riktigt bra vy över bland annat empire state building vilket var väldigt häftigt att se både dag och natt tid som vi kollade på. Vi provade även Dunkin Donuts, så klart, och även lite starbucks kaffe. Vi var också på stället där dom två tornen rasade på Manhattan. Vi försökte hinna med så mycket
Som möjligt helt enkelt!













































RSS 2.0