Jäklar vad kul

Idag fick jag min present av Niklas och Wii vad kul!! Nu undrar ni säkert vad det är jag har fått och det ska jag berätta för er!


Detta är vad jag har fått! Jag ska göra något som heter bodyflight! Det är alltså uppbyggt på att jag ska gå in i en typ glascylinder och sväva. Det är som att jag faller som från ett flygplan när man hoppar fallskärm. Så jäkla häftigt! Perfekt för mig som är lite för feg att ta själva steget att hoppa fallskärm, nu får jag känna på hur det är på ett ungefär iaf!

Kul!!!!!!

Ge mig <3




Någon gång mina vänner..någon gång!!!

Fredagsmys

Det är dags för fredagsmyyyyys, gick jag runt och sjöng hela fredag eftermiddag. Jag brukar inte ha fredags eller helg känslor eftersom jag typ alltid jobbar på helgerna så blir det inte så. Det märker jag av extra tydligt när kunder på fredags eftermiddagen säger trevlig helg och jag antingen svarar tack detsamma efter att jag har pressat ut det eller inte svarar alls. Trevlig tjej, jo tack jag vet! Men det är för att jag redan har tänkt ut vad jag ska säga i mitt huvud och när dom då överrumplar mig och hälsar trevlig helg då blir det svårt för mig att få fram ett svar tillbaka. Men,  jag har blivit bättre!

Nog om detta. Fredagskänslor hade jag för att jag och tjejorna skulle ut! Det händer inte alls ofta nu för tiden faktiskt så var riktigt peppad inför det. Vi hängde hos Sara ett gäng innan vi drog ut till ett ställe som heter Garbo. 

När vi väl skulle åka från Sara till Garbo missade vi klockan lite så det blev superstressigt (och superroligt) för oss för att hinna med pendeln som skulle ta oss dit. Vi sprang runt som yra höns och sen när vi väl kommit ut sprang vi hela vägen till pendeln, vi sprang! Jag var helt slut när vi kom fram, hej bra kondis! Det var lite småkul.

Vi kom iaf fram som vi tänkt och hade en rolig kväll med mycket dans och skratt!





















Temyys

Igår efter jobbet åkte jag hem till Sara för lite temys med henne och Pillan. Sara har den godaste smaken på te som jag smakat tror jag..jag kommer inte ihåg vad den heter, kanske strawbeery cupcake? Det är en muffin på framsidan av paketet i alla fall och det är såå gott! 

Vi hade en tjejmyskväll med prat, skratt och gott te..och lite gottigott till också..det får man när man har tekväll! Sådana kvällar är allt rätt bra.






21 år

Nu har det hänt mycket sedan jag sist skrev här. Det största som har hänt är nog att jag har blivit ett år äldre, hela 21 år. Jag fyllde år förra veckan och firade det med att jobba som omväxlings skull. Nej men jag kom till jobbet och fick så fina blommor och en present av bästa Pillan så min dag började riktigt bra. Sedan bjöd Matte på fika också och vem tackar nej till muffins och wienerbröd, inte är det jag inte..supersnällt. Jag hade heller inga jobbiga kunder, alla var så snälla så det var min dag helt enkelt. På kvällen lagade jag och Niklas lite florens dumas dip som vi lyxade till det med. Så det var min födelsedag, en vanlig veckodag så det hände inte så mkt spännande men överlag så var det en bra dag.
 
Själva firandet tog mer plats i helgen när jag både firade med familj och vänner hemma i skogarna. Det började med familjen i fredags då vi köpte med thaimat och åkte upp till stugan och myste hela familjen. Det var så kul att verkligen alla kunde vara med. Mysigt att träffa alla.
 
I lördags träffade jag alla mina goa vänner! Och jag är såå glad över att alla kunde vara med! Vi blev ett ganska stort gäng som träffades och åt och spelade bowling. Det var en Mycket trevlig och kul kväll med alla mina hjärtan. Och alla fina presenter som jag fick!! Det var alldeles för mycket! Tack Tack Tack! Jag är allt lyckligt lottad som har så fina vänner!
 
Det var en helg fullspäckad med saker att göra, men kul att få träffa så många på en gång! Så det var min födelsedags helg.










Häälj

Snipp napp snut så var denna helgen slut. Jag hoppas ni alla har haft en fin helg, jag har haft en fin helg..och tråkig helg..lite gott och blandat kan man sammanfatta det till! 

Fredag bestod av god mat, godis och Mariokart-turnering hemma hos Sara med Goa vänner. Mario kan vara fruktansvärt underhållande, det är lätt att glömma bort, men alla är vi olika duktiga på det så att säga..och det är nästan roligare att titta på dom andra när dom kör än när jag själv kör. Jag blir så fruktansvärt hetsig..ja jag vet, kan vara svårt att tänka sig men oj vad jag blir tävlingsinriktad i stundens hetta.

Nu lämnar vi det och fortsätter till lördag som innebar en ensamkväll för mig här hemma i lägenheten och Oj vad långtråkigt det var! Ibland kan det vara skönt att bara vara men i lördags var det verkligen inte skönt. Men det är en lärdom det med att ha tråkigt. Jag fick iaf ett långt mysigt samtal med finaste Fillan som var mer än välbehövligt! Jag ringde också och grattade min far som fyllde år och fick prata med hela familjen/släkten på en gång! Effektivt det där att ha alla samlade på en plats, det blir så mycket smidigare så. Jag hade mycket hellre varit med där och ätit gott, men liite långt bara för att åka över en kortis.

Igår blev det en väldigt kort dag på jobbet då det inträffade lite incidenter i centrumet. Så resterande tid av dagen blev det att ta det lugnt, åka och titta fotboll och ta en långpromenad men Niklas.

Det var min helg kort och gott, och som alltid svischade den förbi.






Partaj och te

Jag hoppas alla har en bra start på denna vecka. Jag ska inte klaga. Inte för att det har hänt så mycket spännande just idag men dagen har gått fort och det gillas skarpt! 

Jag har haft en riktigt mysig och rolig helg med mina hjärtan Sara och Pillan och har myst och varit på 25-års fest och grejsat! Jag tror det är det som har gett mig energi inför en ny lång arbetsvecka.

I fredags hade vi te och godsak kväll kan man nog kalla det. Vi myste ner oss i Saras soffa och åt pizza, drack te och åt kladdkaka till efterrätt. Frödinges kladdkaka är för sjutton den godaste som finns! Perfekt start på helgen.

Det är Linn som har fyllt hela 25 år så vi var ett rätt stort gäng som firade henne i lördags vilket var mycket trevligt. Det bjöds på välkomstdrinkar och musikquiz och prat och skratt. Musikquiz är inte min starka sida om man säger så..jag är så dålig på att få fram både låtnamn och artist! Och när man skulle sjunga med så var jag helt körd! Det som jag faktiskt var duktig på var när man skulle gissa vilken film låten tillhörde som dom spelade. Pirates of the carrabean..lätt som en plätt. Det var en kul kväll.

Igår var en slappar dag delux. Jag låg på balkongen och solade och läste hela dagen och det var så skönt. Nej nu ljuger jag ju, jag gick faktiskt och köpte mig ett våffeljärn också så vi fick våfflor till kvällsmat! Annars låg jag bara still hela dagen. 











R I P Tuvi <3

Idag blev en sorgsen dag..jag fick veta att min lilla stjärna tuvi hade blivit påkörd och inte överlevt. Min lilla kisse. Så go var hon..det blir jobbigare och jobbigare ju mer man tänker på det och på alla minnen man får upp..som att hon hade en liten grej för sig att jämt när man pratade med henne så tog hon upp en tass och satte ner den, tog upp osv. Hon låg också alltid och kråmade sig på golvet och ville bli klappad helst överallt på en gång. Så söt! Det är dom där små sakerna som blir väldigt viktiga nu. Goaste tjejen! Jag hoppas hon har det bra nu, men hon saknas! <3






RSS 2.0