Vilken underbar dag!

Idag har varit en otroligt mysig dag! Jag har nämligen varit ledig Idag så jag och Niklas ville hitta på något, typ åka iväg någonstans, vilket vi också gjorde. Men först började vi dagen i vår takt och åt en stadig pannkaksfrukost, och denna gången var det faktiskt Niklas önskemål, annars är ju inte jag den som är den så det kunde lika gärna varit jag.

Vi hittade iaf ett ställe på Värmdö som heter Siggesta gård som lät mysigt med lite äventyrsminigolf och så, så vi åkte dit. Jag trodde det skulle vara något litet ställe med typ ett café, men oj vad fel jag hade! Bara när vi kom så möttes vi av en äng full med bilar och redan då förstod jag att min tanke hade varit helt fel. 

Det var ett supermysigt ställe! Verkligen barnvänligt så det var massor med familjer där, med alla åldrar. Det fanns äventyrsgolf som jag nämde, det fanns fotbollsminigolf eller vad man kallar det, det fanns restauranger, godisbutiker, ponnyridning, backluckeloppis, massa olika djur man kunde titta på, lite som en 4H gård med grisar, getter, lamor eller alpackor ser inte skillnad på dom, höns och hästar. Man kunde även gå en  liten sagoskogsrunda typ. Ja det fanns väldigt mucket att göra och det var supermysigt, riktigt landet känsla.

Jag och Niklas spelade lite äventyrsminigolf (som jag vann vill tilläggas!), vi kollade runt på allt som fanns att titta på, vi åt god grillbuffé och avslutade dagen med lite kulglass i solen. Och vädret..mmmMmmMm! Det har varit underbart! Vi har varit ute i solen hela dagen och det har blåst så skönt så det har varit mer än behagligt. Däremot märkte vi ju däremot att vi skiftat lite färg på olika ställen mer eller mindre på kroppen..men röd är också en färg!

Nej men det har varit en underbar dag!
























Flera dagar ledigt

Jag har varit hemma i skogarna ganska många dagar nu på rad. Vi  åkte hem till midsommar och var hemma till söndagen. Då åkte vi upp med ett lass med lite saker till Stockholm och så sov jag natten där och sen åkte jag tillbaka till Kr-hamn igen, så det blev mycket åkande fram och tillbaka där några dagar och det tog lite på mig, jag blev allt lite trött. Men annars har det varit ett par härliga dagar då jag har hunnit träffa många av mina underbara kompisar och lite släkt. Men som alltid hinner man inte träffa alla. Och för en gångs skull klämde jag inte in 74526 miljoners olika saker på en och samma dag, ja jo lite så blev det vissa dagar, men annars försökte jag verkligen.
 
Ja vad har jag och mina vänner gjort då, jo det fikades, pratades, spelades äventyrsminigolf (verkligen ett tips att testa det om ni inte gjort det, det är riktigt kul! Finns vid skymningens café nu, Prova!) två dagar i rad då jag och mamma var med vid invigningen en av dagarna, fikades lite till, åt god mat, suttit ute i solen och äntligen fått lite färg på denna bleka kropp, ätit goda brunchar, ja lite allt möjligt. Det har varit ett par riktigt härliga dagar som var mycket välbehövliga. Det är alltid lika kul att träffa alla godingar som jag har i mitt liv oavsett om det blir en kortare stund eller en längre stund, man hinner ladda på sina kompis depåer litegrann iaf!

Det passade så bra eftersom jag hade några dagar ledigt, men imorgon blir det jobb igen men sen blir det mer skojigheter på kvällen då jag ska träffa tjejerna här!









Och jag är allt lite dålig på att ta många bilder, men några blev det iaf. Jag har dock lånat några av min mors bilder!

Midsommarfirande

Jag hade en supermysig midsommar som firades med massa härliga människor. Vi var nämligen hembjudna till min brors flickvän Lina och hennes famlij vilka jag aldrig träffat förut..eller jo, den ena av hennes bröder har jag träffat förut, men ingen av dom andra, jättemysig familj! Vi var ca. 25 personer och det var hela min familj med barn och allt vilket var otroligt kul eftersom vi inte ses allihopa så ofta, och sen var det hela Linas familj och sen några kompisar till deras familj. Det är alltid kul att få träffa nya ansikten.
 
Vi började redan på eftermiddagen med sill, potatis, lite köttbullar och allt sånt där smaskens som hör till midsommar. Sen tittade vi på när två av grabbarna hade dragkamp över vattnet, vilket då betydde att den som förlorade fick sig ett bad. Uuh kallt! Det var vågat av dom, det kändes tryggt att stå så långt ifrån och bara titta. Det blev så klart också lite nubbesånger till maten innan det senare blev tårta och kaffe som sedan avslutades med grillning vid ca 21.30..ja vi vände lite på efterrätt och huvudrätten, men det gick prima det med. Det vart också mycket bus med Loke och Menja också såklart! Och lite senare även musikquiz där jag Niklas och Linas bror Peder var i lag..och ja..vi kom nog sist tror jag. Jag är ju såå dålig på sånt där med att kunna namn på artister och låtar..men jag tog Shrek och Sex and the city i alla fall! Vi gjorde så gott vi kunde.
 
Det var en riktigt trevlig midsommar! Lite för kallt för min smak, men vi fick se känna solens strålar och värme en stund där på eftermiddagen och mer kan man väl inte begära av denna svenska sommar.







Som ett barn

Åh igår var en mysig dag! Jag har kommit på att jag använder ordet mysigt väldigt mycket, haha. Men jag tycker det ordet passar så bra till allt och igår var det just mysig. Jag åkte hem till en klasskompis som heter Malin och fick gosa med hennes hästar! Åh vad jag gillar hästar! Jag saknar tiden när jag red och ångrar mig lite över att jag slutade faktiskt..men men, jag blir super glad när jag väl får träffa dom.

Jag fick träffa två av hennes hästar och dom var så fina! Och den ena var så goo, hon kunde nämligen pussas! Man sa puss och då tog hon upp mulen så att man kunde pussa på henne! 

Jag kan meddela att jag blev som ett barn när jag fick träffa dom, härligt! Och det blev inte sämre av att det var soligt och härligt också. Jag fick också titta på kattungar och fick fika och grejer. Det var kul att få se hur Malins dagar ser ut också. Hon är en riktig hjärnlady som rider och tar hand om typ 5 hästar per dag och går i skolan, när vi gör det, och har andra jobb och allt. Hon är rätt grym!






För exakt tre år sedan

Idag detta datum 15/6 för tre år sedan tog jag studenten! För TRE år sedan!! Vart har tiden tagit vägen? Det är märkligt för det känns som som att det var alldeles igår som det var jag som tog studenten men samtidigt känns det så långt bort. Det är en konstig känsla. 

Det var absolut en av de bästa dagarna i mitt liv! Vi hade superfint väder, jag hade alla mina fina vänner runt mig som jag firade med, jag hade en superfin mottagning med massor av härliga människor som jag är så glad över att ha i mitt liv och att de kom och ville fira med mig på min stora dag! Det var en perfekt dag helt enkelt!




















Dave Grohl bryter benet och kommer tillbaka!

 
Hittade ett bra klipp som visar hur det hela gick till på konserten i fredags!

Tre superhärliga dagar!!

Vilka otroligt härliga, roliga, spännande, oväntade, häftiga dagar det här har varit! I torsdags åkte nämligen jag och Niklas till Göteborg för att gå på konsert på fredagen. Vi åkte direkt hem till Nicke, som bor i Göteborg, och hade en supermysig och trevlig kväll med härligt väder, grillat och supergod efterrätt på det som bestod av jordgubbar och grädde..muums! Vi kastade även lite pil och bara hade det gött.














I fredags åkte jag och Niklas in till Ullevi vid typ lunch för att hamna så långt fram i kön som vi kunde inför Foo Fighters!! konserten som väntade. Och fy sjutton vad varmt det var!!! Jag ska inte klaga när solen äntligen visade sig, men att stå/sitta på varm asfalt i typ 4 timmar kändes kan jag meddela. Jag hade faktiskt däremot varit duktig och smörjt in mig redan innan vi åkte så det gick bra, jag brände mig inget, men varmt var det. Det var några som gick runt med solkräm och sprutade på folk som ville ha också vilket var väldigt behövligt.

Ja, Foo fighters konserten då! När vi väl kommit in stod vi och väntade ytterligare några timmar på att förbandet skulle börja spela, vilka var Ghost som inte riktigt föll mig i smaken, men alla tycker vi olika, för att sedan vänta lite till (mycket väntande) innan Foo fighters äntligen dök upp på scenen! Och oj vilket liv det blev, hela arenan på ca 50 000 pers bara exploderade..i en och en halv låt ungefär för mitt under andra låten ramlar sångaren Dave ner från scenen..och bryter benet!!! Hur ofta händer det? Det var helt galet! Dom ger honom en microfon när han ligger där nedanför scenen och han berättar att han har brutit benet och att dom inte kan spela mer utan lovar att dom ska komma tillbaka. Alla stod som frågetecken och undrade vad som just hade hänt! 

De andra i bandet spelade lite covers för att spela någonting för oss eftersom de inte kunde fortsätta efter att sångaren skadat sig..MEN..då bär dom ut en stol och Dave (sångaren) kommer ut igen, men brutet ben! med en sjukvårdare sittandes bredvid honom som höll benet i en viss position under typ tre låtar! Och sen fixade dom iordning ett provisoriskt gips och dom körde hela showen ändå!! Han hoppade till och med runt på kryckor efter ett tag, en riktig kämpe!! Och oj oj vilken känsla det var i arenan, det blev en sådan mäktig och samtidigt en sån annorlunda konsert! 







När vi stod och väntade inne på arenan kom det fram en liten kille som var son till någon i bandet och gav mig ett plektrum! Jag kände mig faktiskt lite speciell!


Förbandet Ghost.





Trummisen sjöng och spelade medans Dave, sångaren, låg bakom scenen med brutet ben. Jag är riktigt imponerad av hur duktig han var också som klarade att spela trummor och sjunga samtidigt! Dom skötte allt mycket snyggt!






Sen blev det att åka hem och sova i några timmar för att sedan pallra sig vidare till Linköping där min kusin Linus tagit studenten. Wohoo Grattis till honom! Så ännu mer roligheter stod på schemat. Det var superkul att få träffa alla! De som var där var bland annat hela min familj och andra kusiner och Linus systrar som jag inte träffat på hur länge som helst, vi var ett stort gäng,  det var så kul! Det blev supergod mat plus efterrätt, klurigheter att lösa (lek), promenad runt Linköpings gator och trevligt umgänge helt enkelt!

Studenten själv!

Nu idag söndag är det inte många knop. Det har varit ett par intensiva dagar men dom har varit såå roliga så jag lever på dom än idag!

Susanna!!

Detta har varit en rätt produktiv dag känns det som, fast ändå inte. När jag vaknade låg jag kvar och drog mig lite i sängen, vilket är något av det bästa när man inte har en måste tid att gå upp. Däremot har jag haft lite grejer inplanerad idag så tillslut drog jag mig upp ur sängen med mina ömmande ben. Ömmande är dom pågrund av träningsvärk från i söndags när jag och Niklas var och tränade. Det är sån där träningsvärk där men måste stödja sig när man sätter sig på toan, eller går upp och ner för trappor.
Detta var dock inget hinder för mig utan när jag hade dragit mig upp ur sängen gick jag ut och powerwalka/sprang innan frukost. Och låt mig bara säga en sak..mina ben var så TUNGA!! Det kändes som att jag hade 10 kg extra på vardera ben! Men jag tog mig runt och det var skönt efteråt.

Jag har hunnit plocka och städa lite här hemma också, vilket jag ska fortsätta med imorgon då jag mitt på dagen åkte in till stan och träffade min efterlängtade Susanna som jag inte träffat på ett halvår! Hon skulle möta upp en kompis som skulle komma med flyget lite senare än när hon anlände så det passade perfekt att ta en liten fika däremellan och hinna prata ikapp lite. Vi fikade uppe på Kulturhuset på deras takterrass och det var jättemysigt där! Jag har aldrig tänkt på att det har funnits förut. Det var superhärligt att solen var med oss idag också, det var riktigt varmt och skönt att sitta där uppe på taket och lapa lite sol. Jättemysigt!

Bjuder på denna!

Min nya klänning som inhandlades igår fick invigas dagen till ära. I like!





Extra bilder bodyflight

Dessa bilder var de som de tog på plats som jag nu fått skickat till mig, inte så många men några i alla fall. Jag har
även fått en videolänk som jag skulle försöka få upp, vi får se om jag lyckas. Men så länge har ni dom här bilderna.

Det ser inte ut som att jag flyger så högt på bilderna, men jag var faktiskt över hans huvud några gånger. Och höjden spelade inte så jättestor roll utan det var själva känslan att sväva som var det häftiga!






Första sommarveckan!!

Helgen har bestått av en blandad kompott av jobb, trevligt umgänge med fina vänner, slappande, träning, grillat..en bra helg med andra ord!

Jag har jobbat hela helgen från fredag till söndag och idag får jag min första lediga dag sen jag fick sommarlov i torsdags. Det känns väldigt konstigt att inte ha några måsten? Det känns som att jag har glömt något bara för att jag inte behöver vara någon speciell stans idag eller göra något speciellt. Men det är samtidigt skönt. 

Min första vecka på mitt sommarlov kommer bli hur rolig som helst. Det är nämligen planerat lite olika roliga grejer som tex studentfirande och konsert! När det är studentfirande får man minsann klä upp sig lite, så idag tänkte jag nog åka in till stan och kolla om jag hittar någon fin sommarklänning. Jag satt redan igår och kollade på nätet och har absolut hittat några kandidater som jag tänkte kolla upp i verkligheten.

Ha en fin dag allihopa!






SOMMARLOV..

..eller nja..halvt iaf vilket beror på att lite jobb kommer in i det hela, men ändå. Waa, jag gjorde det! Jag har nu officiellt klarat av en hel termin!! Och det har gått såååå fort! Det känns som att jag började skolan för högs en månad sen typ, men det har gått 5-6 månader! 

Vi träffades några från klassen och lunchade tillsammans efter skolan idag. Vi satt och pratade och njöt i solen, som man otroligt nog fick se idag. Det var ett skönt avslut. Och vi satt också och pratade om att det har gått så otroligt fort, och hur terminen har varit och vad vi tyckt vart bra och dåligt och allt. Skönt att få ventilera lite med klassisarna. Det kommer allt kännas lite tomt att inte ha något skolarbete nu, man är ju så van nu. Men samtidigt ska det bli väldigt skönt! Jag ska bara njuta av mina lediga dagar och njuta av solen, som ska lysa varje dag!

Jag välkomnar sommar mer än gärna nu faktiskt!


Glad tjej som har klarat den första terminen!






Haha det blir så vackra kort när man tar så hastigt och lustigt, men detta är alltså några från klassen som jag satt och lunchade med idag.

Woho!

Jag måste bara säga att jag är rätt stolt över mig själv! Igår sa jag till mina klasskompisar att jag skulle ut och springa, det är bättre om jag berättar det för någon för då måste jag springa tänkte jag. 

När jag väl kom hem tog det emot lite, jag var inte supersnabb ut i spåret direkt..men jag kom ut. Och jag sprang mycket längre än vad jag har gjort på länge! Jag var helt död i kroppen när jag kom hem, men det är så skönt att känna att man har vunnit över sitt psyke, för uppenbarligen orkade min kropp även fast min hjärna var lite tveksam några gånger. Jag hann nog komma in i både 2:a, 3:e och 4:e andningen när jag sprang kändes det som. Jag har sprungit två gånger innan och då sprang jag ungefär 3 km, nu slog jag till och sprang 6,35 km!! Dubbelt så långt! Det var verkligen inte snabbt, men jag tog mig runt och jag sprang hela vägen i motvind och alla mördarbackar, så jag är mer än nöjd!

Jag skulle vilja komma över den där magiska gränsen som gör att man längtar efter att gå ut och springa..där är jag inte riktigt än om man säger så. Men det är ett mål!



Nu ska jag göra mig iordning inför lite grupparbete med några från klassen som vi ska jobba med i eftermiddag. De sista förberedelserna inför sista dagen imorgon när vi har en redovisning, men sista dagen, det är rätt häftigt! Hur snabbt har inte denna vår gått då. Och det har gått väldigt bra för mig måste jag säga under hela vårterminen då jag är mer än nöjd! Men som sagt, jag har en gruppredovisning kvar imorgon så efter det kan jag prata om att ha klarat en hel termin! Woho!

Ha en fin dag!






RSS 2.0