25 års firande

Vilken helg! Intensiv men så härlig! Jag åkte hem till Kristinehamn redan i torsdags för i fredags var det dags för min och Jossans efterlängtade Ullaredtur. Vi börjar där. Klockan ringde 04.25!! För att vi hade bestämt att åka kl 5 på morgonen för att få ut så mycket av dagen som möjligt. Det tar nämligen ca 4 h att köra ner till Ullared från Kristinehamn. Vi stannade även och bytte förare halvvägs så tog lite längre tid. Körandet gick däremot väldigt bra både dit och hem, det kändes inte som 4 h i bilen. Sen på Ullared var det ju såklart mycket folk som vanligt så man fick tränga sig fram. Helt stört att det kan vara så mycket dolk där hela tiden. Men det var en superhärlig dag och vi fick med oss lite smått och gott från den här trippen. Och det bästa av allt var ju att få en heldag med Jossan!

När vi kom hem vid 18.30 lämnade jag bara av grejer hemma och åkte sen vidare till Louise och Rickard för att käka lite kvällsmat med gänget där. Jag var inte så jättekaxig då inte, tröttheten hade slagit till bra där på kvällskvisten.

(null)

(null)

Lördag var the day, vi firade Niklas hela dagen. Han blir ju hela 25 år min man på tisdag. Det roliga var att Alla i familjen var hemma och var med och firade. På dagen firade vi med Niklas Mormor, mamma och Stefan och Louise med familj. Det blev ett traditionellt firande med mat och tårta. Och sen lite hockey i soffan medan vi väntade in kvällen så vi skulle vidare på middag.

Middagen på kvällen var med Niklas pappa och hela familjen där. Det var Tomas, Rosi, Christian, Sara, Jonas, Emma, Nicke, Louise, Rickard och vi då. Det var jättetrevligt. Vi åt på en restaurang i Karlstad som heter Olssons Bazar. Det var jättehärlig miljö där inne och god mat. 

Det var en dag som innehöll allt.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag söndag tog vi en ganska lugn morgon, åt lite frukost tillsammans med pappa och min moster Monica och Roger. Sen åkte vi ut till strand och plockade upp Jonas och Emma och nu är vi påväg en till Stockholm igen.

(null)

Fullbokat & 7 år

Den här hösten är väldigt fullbokad, vissa perioder blir så och nu är det Verkligen en sådan period. Jag har saker planerade fram till december månad. Jag känner mig lite allmänt stressad över allting men längtar samtidigt till dom bokade grejerna framöver. Plus att c-uppsatsen tar väldigt mycket energi och tid och ork. Jag är ju lite extrem men jag tänker på den heeela tiden och det är utmattande.


Så det kanske blir lite ner action här på bloggen framöver när det börjar hända lite på helgerna vill jag komma fram till med det här.

Jag kan berätta en grej, och det är att jag och Niklas firade 7 år tillsammans förra tisdagen 3/10. Är inte det rätt skumt att det gått så lång tid, för det känns inte som så lång tid men samtidigt känns det som att jag har kännt den här pöjken sen barnsben. Vi har hunnit med så mycket saker. Vi har flyttat 3 gånger och en av flyttarna var väldigt stor (hit till Stockholm), vi har varit ute och rest (ex USA och bilat i Europa), vi har gjort roliga och tråkiga saker tillsammans, ja, vi har sett och gjort mycket helt enkelt. Vi firade iaf lite nu i lördags och gick ut och åt och kollade bio. Det är ju lite av vår grej men nu var det längesen så det var riktigt mysigt.


Tapasskiva

Helgen var så bra! Ni vet det var en sån där perfekt helg som hade allt. I fredags kom Sara och Pontus över på lite mat och monopolspelande. Det var hur mysigt som helst, det borde man göra oftare! Skönt sätt att  avsluta veckan på. Jag provade att laga en ny maträtt, kycklinglasange och jag var så orolig över att den inte skulle gå att äta och jag ångrade mig när jag stod där och gjorde den och tänkte att man ska inte göra något man aldrig har gjort när man ska ha gäster, jag skulle kört på något safecard. Men ver ni vad, det blev gott! Ibland är det bra att prova sina vingar.


I lördags var det dags för Tapasskiva hemma hos Pillan, hon och Sara hade anordnat och dragit ihop oss tjejer. Det var så roligt! Och vi gick all-in och skulle klä ut oss och så. Och dom hade gjort så mycket god mat, vi spelade spelet speak-out. Det måste ni verkligen prova om ni inte har gjort det, så kul! Men om ni har liten mun som jag gör det rätt ont att stoppa in dom där plastgrejerna i munnen. Men det var det värt. Jag hade även med mitt Singstar så vi sjöng natten lång också. Det var verkligen så roligt!

Och före det på dagen hade jag och Niklas en fin dag tillsammans. Vi åkte lite motorcykel ut på Ekerö och hade det gött i solen.

Jag sov över hos Pillan också så på söndagmorgon startade vi dagen i vår takt med en underbar brunch.

Så helgen hade allt! En bra blandning och uppladdning inför en ny vecka.



RSS 2.0