Vi har flyttat in!!!

Wow vilka veckor det varit! Vi fick nämligen nycklarna till vår nya lägenhet, ii!! förra tisdagen och satte då igång att måla alla rum då det var mycket gröna färger och spretiga tapeter och ja, inte vår kopp te. Och vi fick otrolig hjälp av Sunny, Jonas och Pillan med  målandet! Utan dom hade Vi inte blivit klara i tid, så stort Tack för all hjälp! Så förra lördagen (inte igår) flyttade vi över alla saker från gamla lghn till nya och ja..fortsatte med det även söndag. Jävlar i havet vad grejer man har! Vi har hållt på att packa upp sedan i lördags/söndags och är inte klara än på ett tag. Dels behöver vi köpa lite nya möbler som nytt vardagsrumsbord, tv-bänk, nattduksbord, lampor, mattor, massa plötter helt enkelt för att få ordning på torpet. 

Men nu har vi ändå börjat landa lite i vårt nya boende och både vi och katterna mår väldigt bra här!! Tänker att jag ska visa bilder när vi kommit iordning lite mer. Det tar sin lilla tid men vi har ju samtidigt inte bråttom.

Ni kan iaf få se lite före och efter bilder. Mina är dock inte lika ljusa och fina, har tagit de bilder som mäklaren lagt ut inför visningen men ni ser vad vi gjort med färgerna! Största utmaningen var köket..men med typ 3 lager färg gick det bra, haha.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



RSS 2.0