Avicii

Just för stunden sitter ja på pendeln på väg in för att hämta upp bästa Anna som kommer hit till mig i helgen. För imorgon ska vi på Avicii!! :D det här kommer bli en bra helg med massa Anna-mys och konsert och bara massa skoj! 





Välkommen hem!!

I onsdags var det en fin dag!! Och då menar jag inte en fin dag som i fint väder utan den var fin för vi var och hämtade Pillan som kom hem från Thailand!!
 
Vi sågs lite tidigare jag, Sara och Annie och gjorde iordning vår enormt snygga välkomstskylt som Pillan skulle få. Ni kommer få se bild, jag lovar. Vi åkte iaf ut till Arlanda och var där i god tid och sen började väntandet. Det var pirrigt. Och vi väntade..och väntade..och väntade lite till. Jag hann få kramp i armen för jag hade bestämt mig för att filma hennes min när hon Kom fram bakom hörnet för det var så att Pillan visste inte att vi skulle komma och hämta henne, hon trodde att en annan skulle göra det men det var med i vår mästerliga plan. Hon kom iaf tillslut och jag fick med det på film och det blev kramkalas och allt var fint! Jättekul att hon är hemma igen! 
 
Sen gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle göra..jag körde genom Stockholm!! Själv!! Jag körde hem Pillan som bor långt ner i söder medans jag bor i norr av Stockholm så det är en bit. På vägen dit vettesjutton vad vi åkte för väg, men hem åkte jag en bättre väg som gick snabbare och var enklare som tur var eftersom jag faktiskt åkte själv som sagt! När jag åkte förbi Globen med någon meter förstod jag att nu kör jag verkligen i Stockholm och kände mig lite stolt..ja man får känna sig stolt då! Vet inte om jag vill göra det igen för så kul var det inte..men jag har gjort det!
 





 

Uppochnernerochupp

Timmarna går..dagarna går..veckorna går..ja allt bara flyger förbi så snabbt..och nu är denna helgen också slut.

Jag har haft en välbehövlig ledig helg. Niklas syster (Louise) och sambo (Rickard) har varit här och hälsat på så vi åkte in till stan på lördagen vilket resulterade i lite bra fynd för både Louise och Rickard..men själv höll jag faktiskt igen och köpte ingenting! Är riktigt stolt över mig själv eftersom jag till och med gick in i en skoaffär utan att ens vilja köpa ngt, det ni!

På kvällen blev vi bjudna hem till dom (dom lånade Niklas och Louise morbrors lägenhet) på middag och lite planerande inför vår första del i USA, när vi är i new york. Louise lagade jättegod mat!! Det var lövbiff fylld med soltorkade tomater, salami och cantadoue vitlök och örter..mmmMmm! Till efterrätt åt vi blåbärspaj och vaniljglass som jag och Niklas tagit med. Vi spelade även ett roligt spel som dom hade med sig..lingon lådvin och långkalsonger hette det! Man skulle svara på frågor och se vem som blev mest Svensson av oss. Jag trodde jag skulle "vinna", men det var faktiskt Louise som tog hem den titeln!

Idag söndag har varit en slappardag för mig och Niklas..vi har kollat film och på hockeyn. Nu ikväll däremot har jag varit hemma hos Annie, kimmen och Liam i deras nya lägenhet på tacomys med Sara och Linn! Mycket trevligt med mycket skratt. 

Detta får avsluta denna bra helg och så siktar vi in oss på en ny spännande vecka. Jag längtar redan till nästa helg då Anna kommer hit och vi ska gå på konsert!














Tjejmys

Eftersom Niklas lämnade mig ensam den här helgen så passade jag och Sara på att ha tjejmys på hög nivå igår här hemma! Vi gjorde allt man kan tänka sig som hör till en riktig tjejkväll vilket innefattar fotbad, vilket var skönt till en början men sen blev vi rastlösa. Men vi höll ändå på ett bra tag för att vara vi två! 

Sen gjorde vi en ansiktsmask som var helt underbar! Det var en chokladansiktsmask som verkligen luktade choklad...mMm det var så man ville smaka på den!! 

Vi målade även naglarna, åt paj, tittade mello och tittade film. Det blev den gamla klassikern Crossroads, jag får så många minnen från när jag var yngre när jag tittar på den.

Jätteskön lördags kväll om jag får säga det själv!

















Helg i all ära

Nu är det redan tisdag och dagarna rullar på som bara den!  Helgen som var har varit riktigt rolig och samtidigt lite jobbig fast nödvändigt. Nu pratar jag i gåtor. Nej men det som var jobbigt fast nödvändigt var att vi gjorde en riktigt ordentlig grovstädning som tog sin lilla tid, och då menar jag verkligen grovstädning! Men det som vägde upp det hela och gjorde det till en roligare helg var att jag i lördags var på en inflyttningsfest. Det var Saras kompis som hade skaffat sig en ny lägenhet och jag blev medbjuden. Riktigt härligt gäng, vi var inte så tok många men vi hade det kul!

I söndags gjorde jag något som jag inte gjort på väldigt länge..nämligen tog ett långt bad. Det kanske låter konstigt för er när jag säger det men jag brukar tröttna på att bada efter 10 min i princip men nu låg jag säkert i 1,5 h och läste och det var hur skönt som helst! Bara få gå in i bokens värld och bara vara. Man behöver det emellanåt! Jag håller på att läsa den här boken fifty shades of grey (50 nyanser av honom), som jag vet många har läst och jag tänkte att jag ger den en chans, och en så länge är den bra iaf. 















Skidor

Åh vilken härlig dag det var igår!! Det var min lediga dag och jag och Sara åkte till Romme för att åka skidor! Romme är som Branäs i jämförelse ungefär.

Det var bara att kravla sig upp halv 6 för att göra sig iordning (eller inte så bara och bara för den tröttaste människan som finns typ) för att sedan hämta upp Sara vid 7. Det tar typ 2,5 timme till Romme härifrån men vi stannade och åt lite frukost och så på vägen så det tog lite längre tid, men vi kom allt fram tillslut ändå. 

Jag är helt okej på skidor och tar alla backar utan något större problem men oj vad snabb Sara var! Det fanns ingen chans i världen att jag hann med henne nerför backarna! Nästa Anja Persson där tror jag minsann. Men lika kul för det var det och fruktansvärt härligt att bara glida fram på skidorna och ha lite snö runt om sig för en gångs skull!

Det blev inte att jag åkte några skidor förra året så det var extra skönt att få komma ut i backarna nu. Jag är van att få vara i väg en hel vecka som jag alltid var förr men det har det inte blivit på några år. Jag uppskattar då dom här dagarna jag väl får lite extra mycket!

Vi åkte ända till att som stängde i princip och åkte sen den 2,5 timmars bilresan hem igen.

Jättemysig dag med både roadtrip och skidåkning med en fin vän!












RSS 2.0