Asics GT-2000 2

Nu är det rätt skönt att få ligga ner i sängen under ett varmt och skönt täcke efter en slitsam jobbdag. Ja, nu var ju inte dagen så fruktansvärt jobbig men jag har ändå varit ledig i 5 dagar och det var lite extra tungt att ta sig upp imorse.

Men upp kom jag och iväg för jobb som vanligt, men i mina nya snabba springskor! 

Asics GT-2000 2. Dom är färgglada, jo tack jag vet! Jag ville ha ett par andra men dom var slut..jag försökte trycka ner fötterna i ett par för små skor och envisades med att dom visst passade, men fick tillslut ge upp och visa mig besegrad. Det fick alltså bli dessa skor istället, och ja, dom syns men dom växer och växer i mina ögon ju mer jag tittar på dom och börjar allt bli lite små söta på något sätt.

Nu är det bara att blicka framåt och springa vidare genom veckan så är vi snart framme efter den efterlängtade semestern! Om två tre veckor typ sp får fortsätta springa efter den hör veckan också..men ändå. Vi kommer bara närmare och närmare.

Godnatt alla sköningar!


Måste provas!

Idag har vädret äntligen varit på vår sida! Jag och Niklas har nämligen paddlat kajak idag, och det var helt underbart väder med sol och i princip ingen vind så vattnet var så vackert (det vill säga vindstilla, vilket jag inte är bortskämd med när man har stuga i Bergsjön ehm). 

Ett måste att testa för den som gillar att vara på sjön och ta ut sig lite..för visst kände man lite i armarna efter ett tag men vi höll ett ganska bra tempo som inte var alldeles för snabbt men ändå inte långsamt heller, så det gick väldigt bra. Blev inte såå trött som jag trodde jag skulle bli. 

Jättekul grej iaf, och det här var nog inte sista gången vi gjorde det här.

















Grönan o finbesök

Idag har jag haft en fantastiskt bra dag! Två av mina bästa och finaste vänner har varit här hos mig idag och det har kännts så lyxigt att få va med dom en hel dag!

Först kom dom hit i tittade på lägenheten och vi satt o pratade lite..o sen drog vi iväg för en fin eftermiddag på grönan. Det blev karusellåkande och spel på chokladhjul (som tyvärr inte gav ngt..som vanligt) och massa prat o mys.

En toppendag har det varit och jag är så glad över att jag har så fina vänner!
























AW

Igår hade vi aw med jobbet på kvällskvisten. Det blev go-cart åkande och trevlig middag på o'lerays med hela gänget. Och det var väldigt kul att faktiskt Alla kunde vara med för en gångs skull!

Jag var varit väldigt peppad för detta hela veckan i princip och har sagt till min chef att jag allt skulle vinna över honom..jag fick bita under sura äpplet och kom tillslut på femteplats..men det var heeeelt omöjligt att köra om varandra i finalen, jag hittade Aldrig någon lucka..så jag kom 5:a i fysisk placering men trea på snabbast varv under turen, det är jag rätt stolt över iaf.

Sen vankades det god mat och efterrätt på o'lerays som sagt. Trevligt att få sitta o prata med alla som vanligt folk lite och inte bara på jobbet.

En trevligt kväll, och jag känner att jag vill ha revanch någon gång snart!



















Midsommar!

Så går vi runt kring vår midsommarstång...skulle man kunna sjunga. Midsommar igår bestod av jobb först till klockan två för min del och sen drog jag, Pillan, Sara och Pontus iväg till Saras lantställe i Sandviken. Så det blev en liten utflykt igår efter jobbet..det underlättar ju om man inte kör fel 4711 gånger som vi lyckades med på något magiskt sätt. Så istället för o åka i typ 2 h som bilresan är i vanliga fall åkte vi väl i minst 3 h.
 
Fram kom vi iaf tillslut och gjorde då iordning lite mat och spelade kubb o spel och hade det allmänt mysigt. Jag förstår bara inte varför det ska vara så fruktansvärt kallt hela tiden. Vi satt med 15 lager kläder o filtar runt oss på verandan för o inte förfrysa oss i princip, och det ska man inte behöva göra på midsommarafton..
 
Idag har vi inte gjort många knop och nu sitter jag hemma i min lägenhet igen, så det blev en kortvisit för oss i sandviken. Imorgon står det nämligen jobb på schemat igen..långledigt, vad är det?
 
Jag hoppas ni alla andra hade en superbra midsommar ni också!
 







 






onsdagens bravader

Jag har ju helt glömt bort att säga vad det faktiskt var jag gjorde i onsdags. Jag spelade in en reklamfilm. En riktig reklamfilm! haha inte värsta stora grejen men det var väldigt kul att få vara med och se hur allt fungerar och så på en inspelningsplats. Jag spelade in en reklamfilm för Team Sportia med två andra personer som också jobbar i butiker här i stockholm. Den reklamfilmen kommer visas i typ..oktober/november där någon gång, och det ska bli så kul o se resultatet sen. Vi höll på o spelade in i typ 7 timmar, och så kommer det bli en reklmafilm på typ 15 sek någonting, det är lite sjukt. Allt tar så mycket längre tid än vad man tror.
 
Jag tror och hoppas att det kommer bli bra. Det var lite ovant att stå framför kameran sådär, men som tur var var de andra två som spelade in med mig inte direkt vana att stå framför kameran heller så vi var tre nybörjare.
 
Men riktigt kul upplevelse iaf, och jag är glad över att jag fick chansen att testa.

Spännande

Idag kommer jag göra något som jag aldrig har gjort förut, och jag nervösar sönder just nu! Men jag hoppas det blir kul och bra! Jag är väldigt taggad samtidigt som det är lite läskigt och nytt men det är ju kul att prova något nytt, eller hur?! 

Så mycket mer än så tänker jag inte säga nu..men kul när det händer lite i livet! 

Ha en fin fin dag allesammans!

Blåsigt värre

Hejsan hoppsan allesammans. vilket blåsigt väder vi har idag..iaf här i stockholm. Det är soligt men blåser väldigt kalla vindar. Nu ska jag inte ge er en full väderleksrapport här så jag slutar där.
 
Jag och Niklas har varit inne i stockholm idag och traskat runt lite. Jag hade tänkt att vi skulle åka ut i skärgården men bestämde att vi sparar det till en annan gång när det inte blåser så mkt istället, jag vill njuta av att åka båt som jag älskar så o inte bli sjösjuk av alla stora vågor.
 
Vi tog oss istället en myslunch på Flippin´ Burgers och OJ säger jag bara...fy sjutton vad goda hamburgare dom hade! Det var nog den godaste hamburgaren jag har ätit! Den bara smälte i munnen...och vi ska inte tala om vår efterrätt som vi tog..BEN AND JERRY MILKSHAKE!! Med smaken cookie dough så klart! Dom hade allt fler smaker o välja på också men den smaken är min favorit på glassen så jag tänkte att det här bara måste bli bra även i milkshake format, och det kan jag lova att den blev..Mums. Det går inte att boka bord där utan man får dropa dit o se om det finns plats, så man kan få vänta i 30 min ungefär, men oftast går det snabbare ändå..och det är helt klart värt det! Den restaurangen är min nya favvo restaurang...när det gäller hamburgare då.
 
Vi hängde lite i humlegården också innan vi begav oss hemåt. Det är något man måste göra mer, eller jag måste göra det mer..bara åka o va i någon av alla fina parker i Stockholm. Det är ju så himla mysigt med alla folk som gör olika saker som att spela boll, kastar frisbee, bara är osv. Jag ska börja dra med mig mina vänner o bekanta o sätta mig där o njuta i sommar.
 
Nu blir det tacos till kvällsmat och lite jordgubbar innan det väntas bio ikväll..X-Men: Days of future past, får se om den är något att ha..jag tror och hoppas det iaf.
 
Ha en fin lördag!

Vi började dagen med en riktig brakfrukost!






Ordning på torpet

Nu börjar vi så sakta men säkert komma iordning i vårt nya hem. Det tar längre tid än man tror och vi är väl inte jätte maniska med att plocka in kläder o sånt heller så det kan ju vara en bidragande faktor. 

Allt stort är iaf på plats men det är lite småfix kvar här och där men jag tänkte att ni skulle få se hur det ser ut nu till en början iaf. 










Det kommer nog som sagt bli lite ändringar och tillägg framöver i rummen, men så här ser det ut just nu och här bor vi. Vi trivs väldigt bra, det är en jättefin lägenhet! Ljus och fräsch! Blev ju lite längre till jobbet för mig nu, men Bettan (vår lilla bil) tar mig fram på gatorna så bra så, så det är inga bekymmer alls.

Jag ska lägga upp fler bilder på resten av lägenheten när det är mer klart också.

Flytt flytt flytt

Skönt att få sätta ner rumpan i soffan lite efter en intensiv helg, för nu har vi hållt på att flytta hela helgen och är inte riktiiigt klara än men vi har kommit långt! 

Det är ju inte det att man bara ska flytta heller utan man ska ju städa ut den andra lägenheten från golv till tak också och det tar ju upp lite tid också. Som tur var kom Niklas mamma och hjälpte till..tusen tack för det! Vi hade nog inte hunnit annars eftersom jag jobbade både torsdag, fredag.

Jag förstår inte hur mycket grejer man har som man typ har glömt bort men ändå inte kan slänga för man använder dom ju ibland..då och då..plockandet tar aldrig slut! Det kommer nog ta några dagar till innan allt är komplett här i vårt hem! Ni ska få se hur allt blir sen när det är klart.







Idag fick det bli scones till frukost som lite belöning.
RSS 2.0