Nyårskaramell

2017 börjar lida mot sitt slut, idag är det nyårsafton och 2018 närmar sig med stormsteg! Jag avslutar den här året på Team Sportia vilket dessutom är min allra sista dag på Team Sportia, det ni! Nu väntar nya äventyr 2018, men innan jag börjar tänka allt för långt in på det nya året tänkte jag göra en liten resumé i bilder om vad som hänt detta året. Ibland känner jag så här, har det hänt något? Tiden har gått så fort. Men jo klart det har, ni får hänga med i mitt 2017 i en salig blandning av bilder här nedan!
 
 Hälsade på bruttan bredvid mig i Linköping och hade en otroligt bra helg!
 
 Bjöd mamma på musikal som var riktigt bra.
 
 Firade Emma 25!
 
 
 
Åkte iväg en heldag till Romme och åkte skidor.
 
 
 
Hade babyshower för Annie och lilla Molly i magen.
 
Linda flyttade till Stockholm! 
 
Firade farfar som fyllde 90 år!
 
 Har brunchat fler gånger det är året än jag någonsin gjort.
 
(null)
 
(null)
 
Provat på Bootcamp, där jag gick ner både i vikt och mått efter några veckor stenhård träning och kosthållning.
 
Firade midsommar med dom här sköningarna!
 
 Provade dessa monster, om man blev mätt? Eh..ja!
 
 
 
 
 
 
 
Reste runt i Europa med Niklas och bror Johan. Wow vilka ställen vi har upplevt tillsammans. Det har typ sjunkit in nu i efterhand mer.
 
 August (Niklas systerson) kom till världen och döptes.
 
 
 
Firade Niklas som blev 25!
 
Ullared lockade mig och Jossan, och vi gick upp klockan typ 4 för att komma iväg i bra tid!
 
 Hängt med dom här härliga knäppisarna.
 
 Fick en polaroidkamera i present av Niklas!
 
Sista dagen med hela klassen på arbetsterapeutprogrammet avklarad här.
 
Sista praktiken (KUA) gjord! Nu börjar allvaret på nya jobbet!
 
 
 
Glömde klippa mig, student ni vet ;)
 
 
Spenderade en helg på Saras lantställe och bara var!
 
Har spelat monopol med Sara och Pontus nästan var och varannan dag (inte riktigt, men det har blivit några rundor).
 
Jag och Niklas har varit och ätit på bästa våffelstället, skärgårdsvåfflan!
 
Niklas tog hojkort och vi har hunnit med några rundor under säsongen.
 
Jag har firat en underbart härlig jul med hela släkten och vänner och katter och allt därtill. Jag är så lyckligt lottad som har så fina människor omkring mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julhelgen

Tiden bara springer iväg och det händer så mycket grejer samtidigt som jag inte hinner någonting känns det som. Till exempel blogga är en sådan sak som jag glömmer bort! Men det var en kompis till mig som tyckte det var lite för längesen jag bloggade nu och det kan jag hålla med om.

Julhelgen spenderades hemma i Värmland. Jag, Niklas och våra två katter åkte redan hem vid lunch på fredagen innan jul. På så sätt fick vi hela kvällen tillgänglig och då hade jag bestämt att träffa Fillan, Linda, Jossan och Olivia. Men först lämpade vi av katterna hos mamma och pappa när vi kom. Vi har alla fyra bott i mitt gamla flickrum och det gick väldigt bra. Det var så härligt att få sova i mitt gamla rum igen också. När vi hade gjort det åkte jag som sagt hem till Olivia där vi åt lite pizza och spelade julklappsspel och hade det mysigt. Får alltid så mycket energi när jag är med dom!

Det här blev en långhelg där jag hann träffa många, både släkt och vänner. På lördagen träffade jag Susanna, Anna och Anna och det var Inte igår! Gud, vet inte när jag träffade dom sist, så det var på tiden! Det blev bara någon timme, men vi hann prata igenom lite om vad som händer i våra liv. Sen under den här helgen hann jag träffa mormor och morfar, en kompis till, Millie, i någon minut dock, men ändå. Hela familjen Undevall (faster och kusiner) på grötmiddag. Vi fick även se deras nya hus då som dom byggt. Wow vad fint det var! Det var inte helt klart än men när det är helt klart kommer det bli så bra!

Julafton spenderades med Niklas familj. Först åt vi jullunch och körde paketleken hos Niklas pappa och Rosi, med alla barn där med respektive förutom Jonas och Emma. Kollade lite Kalle anka som vanligt men zoomade ut redan vid Ferdinand som vanligt haha. Resten av dagen spenderades hemma hos Niklas syster med hela den andra sidan av släkten. Det var en fullspäckad härlig dag. Jag gillar när det är mycket folk i stugorna.

I min familj firade vi jul den 25:e som vanligt. Lite amerikansk stil. Nej men det gör vi för att hela min familj jobbar på julafton typ och då passar 25:e oss bättre. Hela familjen plus farmor och farfar firade jul hemma hos Bror Niclas och Malin. Här åts det också i massor (man behövde inte gå hungrig den här helgen) och delades ut lite julklappar och spelades julklappsspel och så. Jag tycker det är så skönt att vi inte köper julklappar till alla längre utan köper ett paket som kan lottas ut till vem som helst.

Det var en jättehärlig julhelg där vi hann med mycket olika saker!


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Dop - August

I helgen var vi i kristinehamn en kort kort sväng. Jag och Niklas åkte bara över lördagen på dagen för vi skulle nämligen på dop. Niklas systerson August skulle döpas. Men vi börjar i fredags tycker jag, för den här helgen har varit så bra! I fredags blev jag och Niklas bjudna på bio av min bror Johan och Lina. Så dom kom hit hem till oss först och så bjöd vi på lite mat och så hann vi prata ihop oss lite om livet innan det bar i väg på bio. Vi kollade på mordet på orientexpressen. Den var bra, absolut sevärd. Kanske ingen wowfilm, men det var en bra deckare liksom där man fick gnugga sina små grå och försöka hänga med i hur allt hängde ihop, bra titta hemma i soffan på skulle jag nog säga, men sen är smaken som baken och det är väl det som är härligt också.
 
Sen nu är vi på lördag. Vi åkte som sagt på dop då för lilla August och han var såå lugn där uppe. Han sa typ ingenting på hela tiden, inte ens när prästen hällde vatten på honom som barn ändå brukar grymta lite åt, men nej då, stencool kille. Han var väldigt lugn under hela tillställningen, även efter på fikat. Han sov lite emellenåt men annars såg han nöjd ut med livet. Han är så söt, och han växer så snabbt. Det är ju samma med mina syskonbarn, dom hinner bli så stora mellan gångerna vi träffar dom. Det fanns som vanligt när Louise varit i farten massa gott fika, och det roliga är att jag har för mig att hon sa att det inte skulle vara lika mycket fika som när Ruth döptes, men det fanns massa olika varianter av kakor, tårtor osv haha. Allt var mycket gott!
 
Och igår söndag var det ju första advent och jag fick advetsmysa med mina pärlor, Pillan, Sara och Annie. Vi bakade lite kaka och bara satt och pratade igenom livet och sådana stunder är så jäkla värdefulla! Det är lite uppladdning i batterierna. Det var också enda söndagen vi fick ihop för att advenstmysa, vi är busy damer allihopa. 
 
Nu är det en ny vecka och jag väntar in svar på examensarbetet för att se hur mycket vi behöver revidera. Spännande spännande.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag glömde såklart ta med min kamera till dopet så det blev bara mobilbilder, därför är kvaliten inte den bästa.
RSS 2.0