Besök och renovering

Nu ni har jag helt glömt bort bloggen ett tag. Gick in och kollade när jag senast postade något och det är ju för över en månad sedan! Inte okej Anna! 

Jag tänkte iaf uppdatera er på vad som händer just nu. Nu i helgen har jag haft Fillan på besök. Såå mysigt! Det går lite tid mellan gångerna vi ses eftersom hon bor och pluggar i Linköping och vi båda har rätt fullbokade helger, men nu fick vi till det! Och det har varit en sån skön och rolig helg! Vi har mest ätit och druckit oss genom helgen haha men det är väl lite det livet går ut på va, mat. Nej men vi har också varit lite kulturella och gått på museum och var på standup på raw comedy club i lördags. Det kan jag rekommendera, så roligt, vi skrattade så magarna värkte! Fillan åkte hem igår eftermiddag och allt blev lite tomt när jag vinkade av henne på stationen, men som tur var kom Niklas hem från Island igårkväll.

Annars så håller vi på att renovera lite hemma. Vi har haft en stor garderob som vi haft som lite kontor/förvaring kläder, städgrejer osv. För ett tag sen såg vi en likadan lägenhet som vår som hade gjort om garderoben till ett litet rum och vi kände att vi också ville göra det. Så nu är vi i full gång med det och har rivit ut alla garderober som stod där och rensat ut allting och målat vitt. Det blev så stort efter vi gjort det. Tanken med det rummet är att det blir ett relaxrum/gästrum med bäddfåtölj. Sen har vi målat om vårt sovrum och inväntar ett nytt garderobsystem och ny säng vilket ska bli underbart! I sovrummet blev det en mellangrå färg, blev jättesnyggt. I sovrummet kommer det också bli lite kontor i ett hörn. Det är kul att få ändra lite. Så nu har vi flyttat ut vår säng till vardagsrummet och sover alltså just nu framför teven. Det har också sin charm. Jag ska visa er före och efterbilder sen på hur det blir!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

RSS 2.0