nya upptäckter

När jag går hemma så som jag gör nu när jag är föräldraledig och corona härjar över vår värld känns det som att det inte händer så mycket nu för tiden för mig, dagarna går..men det händer mycket, jag måste bara stanna upp och reflektera. Det händer speciellt mycket med vår lilla tjej! Hon lärde sig sitta själv vid 6 månader och hon börjar åla, det är inte långt ifrån krypa, hon ställer sig nämligen på alla 4 ibland och försöker, så hon har blivit snabb som attan. Så har barnsäkrat lite i form av att sätta i sådana där pluppar i eluttaget, sen måste vi skaffa grind till trappan snart också och sätta på hörnskydd på diverse ställen. Igårmorse vaknade jag av att Livia hade vaknat och låg och jollrar, trodde jag, jag tar mobilen och lyser åt hennes håll och där STÅR hon i sängen..kan lägga till att vi inte sänkt hennes säng än, men nu har vi, usch trodde hon skulle ramla ut. Hon har fått sina två första tänder också i nederkäken och det är för gulligt! Inte lika gulligt när hon bitit tag vid amning dock. Den första tanden kom fram när hon var 6 mån och 3 veckor typ, hon är snart 8 månader, så det var några veckor sedan.

Det har varit niklas första fars dag också! "Livia" ordnade brakfrukost åt sin far dagen till ära. Det är en speciell känsla att få fira det med sin alldeles egna lilla tjej. 

Vad har hänt för mig då, jag och Sara har börjar träna med en PT, och börjat, då menar jag att vi kört 1 gång haha. Men vi ska köra 5 ggr för att få en kickstart, hon brukar köra mammaträning så hon är inriktad på det vilket känns bra. För det är en stor faktor till varför jag inte kommit igång alls med träning efter graviditeten och förlossningen, för att jag är osäker på vad jag kan/får göra, så det här känns jättebra! Det är dock inte bara därför, jag är i grunden rätt lat också haha.






RSS 2.0