Jag glömmer bort

Jag glömmer bort bloggen lite. Men det har varit lite mycket på senaste tiden med examensarbetet. Men vet ni vad? Nu är den faktiskt inlämnad!! Vi lämnade in den i torsdags och har nu bara opponering kvar nästa vecka och sen får vi veta hur det har gått. Spännande spännande. Vi är däremot typ inne på att få U och få revidera för det får oftast nästan hälften av klassen så det är en stor procent. 

Men det är så skönt att den är inne. Nu kan vi inte göra något mer för stunden iallafall. Detta firades med en tyst dag i lördags. Det kanske låter konstigt och det var det lite också. Jag går en kurs som heter mindfulnessbaserad stresshantering och i den var det då en obligatorisk Tyst dag igår där vi alltså inte fick prata från klockan 08.30-15.30. Vi satt till och med och åt lunch i vår tysthet liksom. Dagen gick ut på att vi gjorde olika övningar. I början utförde vi tex yoga, vi gjorde kroppsscanning, sittande meditation, gående meditation osv. Det var en speciell dag. Jag sov mycket så det var skönt. Men jag fick inga speciella förnimmelser eller så. Lite stressande nästan.

Men idag söndag var roligare! Idag har jag brunchat med Sara, Pillan och Linn. Vi firade Sara som fyller år imorgon och lite allt möjligt som hänt på sistonde. Vi åt en jättegod buffé på The Strand på Radisson blu vid Nybrokajen. Det var både varm och kall mat och det fanns även ett dessertbord. Vi har haft en supermysig dag.

Vi har även haft Melinda och Stefan här i helgen. Jag har ju varit iväg lite men vi har hunnit ses lite och myst med god mat och filmmys. Så det har varit en fullspäckad helg, men med mycket härliga saker som har hänt!

(null)

(null)

(null)


Fylla-på-energi-helg

I helgen var jag som sagt hemma i Kristinehamn och firade mamma som fyllde 60 år. Vi var 16 personer som gick ut och åt på en restaurang som heter Casa Bianca. Det var supertrevligt och god mat! Vi tog dock typ upp halva restaurangen, den var inte så stor så det blev fort fullsatt. Efter middagen fortsatte vi allihopa hem till mamma och pappa för lite tårta och kaffe. Det var ett perfekt sätt att avsluta en härlig kväll. Kul att få lite tid med kusin vitamin Linus också som jag inte träffat på år. Vi försökte komma på när det var som vi träffades senaste gången men det gick inte att komma fram till något slutgiltigt så några år sedan blev resultatet.  Och det viktigaste av allt var att mamma var nöjd med kvällen!  

Sen på söndagen var det ju farsdag också och passade väldigt bra att ja var hemma för en gångs skull. Så då tänkte jag att jag och pappa skulle hitta på något istället för att bara ge honom en present. Så vi åkte upp till stugan och startade grillen. Korv och Festis blev det, vi kände oss som två barn haha. Men det var jättemysigt. Vi tog en promenad, solen sken och värmde i den isiga luften. Det var till och med lite is längst in vid strandkanten så nu börjar det kyla på.

Sen åkte vi hem ganska tidigt och levererade en kissekatt till en här i Stockholm så det tog sin lilla tid att komma hem den här gången.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

60 åringen hon själv vill inte vara med på kort.

Mammsen 60 år

Det brukar väl vara att man aldrig ska avslöja en kvinnas ålder va, äh! det är en stor dag! Mamma fyller år idag och vi är påväg hemåt för att fira henne nu i helgen. Det ska bli riktigt mysigt och kul att samla ihop lite familj, släkt och vänner och tillsammans gå ut och äta gött.

Min mamma är en kvinna som är väldigt godhjärtad. Hon finns alltid tillhands och hjälper människor runt sin omgivning. Man känner sig välkommen hos mamma, både fysiskt och psykiskt, hon är väldigt inbjudande i sitt sätt för att förklara lite mer vad jag menar. Hon är en väldigt bra lyssnare. Vi får ofta skrattutbrott och sitter och väser ut vårt skratt i kör. Hon ger också dom bästa kramarna i alla lägen. Mamma är en sprallig person som inte kan sitta still om det kommer en svängig låt på radion, då dansar både hon och jag ikapp i köket hemma hos mamma och pappa. Det finns hur mycket som helst att säga men jag stannar där. Allt detta älskar jag hos min mammi. Jag hoppas jag blir hälften så bra mamma i framtiden som hon är!

Idag är det hennes dag och jag hoppas hon har haft en fantastisk dag som den fantastiska kvinna hon är, så ska vi ta hand om henne som en prinsessa i helgen.

Kram bästa mamma på din dag!
 (Har med både systemkamera och polaroidkameran så det kommer nog komma upp lite bilder efter helgen här)

(null)



Det är dom små sakerna som gör det

Veckan som var innehöll lit smått och gott. I måndags kom Niklas morbror med fru över på lite middag för att fira Niklas lite. Dom kunde inte vara med på helgen och fira med resten av familjen så därför sågs vi på lite middag och det var hur mysigt som helst. Älskar att göra något i veckan för det gör att veckan går fortare och blir roligare. 

Tisdag var dagen då Niklas fyllde 25! Jag startade dagen med lite skönsång och frukost på sängen. Vet inte om han uppskattade min kraxsång och ljuset som lyste han rakt i dom nyvakna ögonen, haha! Men det får man tåla när man fyller år. Sen fick han lite paket, han hade redan fått en present av mig men fick nu en ryggsäck också av ett märke han velat ha länge. Sen på kvällen överraskade jag honom med middag på ett ställe som heter Griffins steakhouse. Det stället är nämligen lite speciellt för oss för det var där vi förlovade oss. Men han gissade dock rätt på vart vi skulle när vi var påväg dit. Han och hans mastermind. Men det blev en bra dag.

Sen mitt i veckan kom ett paket hem till mig, och där i låg det smått och gott och ett peppbrev från bästa bästa Fillan! Jag blev så glad! Sådana där grejer gör såå mycket! Och veckan kändes redan bättre.

Det var en bra vecka!

(null)




RSS 2.0