Semester

Hejsan hoppsan alla glada människor! Nu vet jag inte om ni är särskilt glada men det är jag kan jag säga er för nu har jag semester en vecka och det ska bli så skönt!! Jobbade in i det sista så åkte direkt från jobbet till stationen för att ta mig vidare till Kristinehamn för imorgonbitti drar jag till puerto rico (Spanien)!!! Det är en mycket välbehövlig vecka som väntar för oss. Jag har jobbat väldigt mycket sista tiden och behöver ladda upp batterierna så det kommer bli underbart!

Just nu sitter jag alltså på tåget på väg hem. Det var lite krångligare att ta sig hem idag för det gick inga direkttåg utan jag fick åka buss och krångla först och hann ju stressa upp mig innan för att jag inte visste hur det såg ut i Södertälje som jag åkte ifrån nu och allt. Men jag kan meddela att det gick jättebra och att jag inte alls hade behövt stressa upp mig...Anna i ett nötskal.

Jag hade också resväskeproblem. Först och främst är jag en sån person som gärna skjuter upp packandet till allra sista dagen som jag också gjorde den här gången. Jag bestämde mig för att låna Niklas väska fast jag tyckte att den var väldigt stor, men jag tog den och släpade med den till jobbet imorse men sen klarade jag inte av att den var så stor så jag gick och köpte mig en ny resväska, liite mindre, och packade om allt..slösa jo tack jag vet. Men hade inte mått bra annars!

Ni får ha det så bra för det ska iaf jag ha så återkommer jag när jag kommer hem igen!





12/10-13

Nu har det hänt grejer sen jag skrev sist kan jag säga er. Resten av veckan bestod av jobb och tillslut kom helgen och jag fick min ledighet som jag längtat så efter. Jag och Niklas började vår myshelg med riktigt fredagsmys som så klart innehöll tacos och mys framför teven. Sen på lördagen var det dags för min present som var spa och övernattning på hotell. Jag trodde att vi skulle åka tidigt på morgonen men det visade sig att vi inte kunde checka in innan klockan tre så det var bara att vänta. Vänta är inte riktigt min grej, så jag hann ju nästan börja klättra på väggarna här hemma. Vi åkte iaf tillslut och kom fram och checkade in och allt och gick sen upp till spa avdelningen som var uppe på taket. Där gick vi omkring och badade lite i den uppvärmda utomhuspoolen som låg ute på taket och bastade och åt frukt och hade det allmänt skönt. Vi låg där i poolen och såg hur solen försvann mer och mer och hade en rätt schysst utsikt. Helt perfekt väder.
 
Lite senare på kvällen hade vi massage inbokat också och hur skönt var inte det då? Dock var min massör väldigt stark och det gjorde lite ont på vissa ställen..eller nu finmålade jag det, det gjorde väldigt ont på vissa ställen men jag behövde väl lite extra på dom ställena helt enkelt. Det var helkroppsmassage så hela kroppen fick sig en ordentlig genomkörare vilket behövdes.
 
På kvällen gick jag och Niklas även ut och åt en riktig finmiddag. Det var lite klurigt att hitta en bra restaurang för det var så mycket folk överallt, konstigt mitt inne i centrala stockholm va? Vi lyckades iaf hitta en hyfsat bra, och fick bord rätt snabbt så det var bra. Det är nu det mest spännande på hela helgen hände! I slutet av vår middag låg det plötsligt en ask på bordet och i den asken låg en ring. Vilket betyder att jag och Niklas har FÖRLOVAT oss!!! Det är stort! Herregud vi börjar bli stora, vart tog tiden vägen.
 
Vi gick tillbaka till hotellet och bäddade ner oss i den stora mysiga sängen och tittade på tv tills vi tillslut somnade efter en väldigt spännande, händelserik, härlig, avslappnande dag..ja så skulle jag nog sammanfatta den.
 
Söndagen bjöd först på god hotellfrukost, älskar att kunna gå bland alla borden och välja bland all mat och äta så mycket olika saker som man annars inte äter...MmMMmm. Vi åkte sen hem och hann även ut en sväng till ett fint område vi har här i området. Görvälns slott är ett ställe vi var på. Där har dom bland annat spelat in vissa scener ur filmen Ondskan och det är verkligen jättefint där.
 
På kvällen träffade jag Sara och Pillan och åt lite middag med dom och firade Pillan som fyllde år!
 
Jag kan sammanfatta min helg som väldigt bra! Bra början och bra slut och absolut bra där i mitten av smeten.
 
Spa-dags!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ledig

Åh vad skönt det är att vara ledig ibland ändå! Tråkigt bara att jag jämt är det på vardagarna bör alla andra jobbar. Men välbehövligt! 

Ingen vila gör mig ändå för det var upp imorse och tvätta som ju faktiskt behöver göras ibland och vi har inte plats för tvättmaskin i lghn vilket är väldigt frustrerande så det är bara att knalla upp till ett annat hus här på gården till tvättstugan där. Det jobbigaste är att jag och Niklas har en tvättmaskin som i hade i förra lghn dom nu bara står och samlar damm, men den kan ju komma till användning i framtiden. 

Jag har som sagt tvättat hela förmiddagen och plockat in all tvätt och nu står jag och gör mig lite lunch. Å förresten vet ni vad jag gjorde till frukost..riktig varm choklad!! Eller jag hade ingen grädde men så likt det kunde bli och det blev allt gott ändå! Nu kanske ni tänker att det är väl inget speciellt med det men för mig är det lite lyx för det var inte igår jag drack det om man säger så. Jag tänker på min dagmamma när jag dricker det för det brukade vi få hos henne, och alla ville ha trumpetmuggen eller ansiktsmuggen. 

Snart ska jag åka in till stan och kolla runt lite. Jag ska kolla vart min buss går ifrån som jag ska åka med hem till Kristinehamn när vi ska utomlands och sen blir det väl att strosa runt lite och kolla överlag när man ändå har tagit sig in.

Så ser min dag ut än så länge, mycket spännande, jag vet. Hoppas ni får en bra dag!

Tänk vad lite smink kan göra för under. Nu säger jag inte att jag blev direkt snygg pgr av det men piggare ser jag iaf ut!

Old times vs present day

Här sitter jag och gör egentligen inte mycket alls. Då när man inte gör något särskilt blir det lätt att man fastnar på facebook och klickar runt bland massa bilder och med bilder blir det massa minnen som sveper förbi. Det är rätt ofta jag tänker tillbaka och saknar den "lätta" tiden som jag kallar den. Med det menar jag alltså när man gick i skolan och var ledig varje helg, som man då tyckte var för lite men som jag nu skulle göra vad som helst för att få. Kunde gå till vännerna som alla bodde hemma och kunde alltså vara hos dom på en fiskvart om man så ville. DET saknar jag väldigt mycket faktiskt. Man hade väldigt små problem i vardagen, eller man hade sådana problem som nu är en struntsak mot det man har idag. Det känns också som att man tappar kontakten med sååå många som man inte vill det med egentligen, även fast man försöker att inte göra det.
 
Jag tycker självklart att det är spännande att livet går vidare också, att saker förändras och att man utvecklas och blir äldre men det finns fortfarande en saknad av det gamla. Det är ju bara att inse att det aldrig kommer bli exakt som det en gång varit.
 
Jag känner att jag nu bor en bit bort från allt och alla och det är lite tungt emellanåt kan jag erkänna. Samtidigt är jag oerhört glad över att jag har träffat så fina människor här som gör allt mycket lättare för mig.
 
Haha jag vet att jag är väldigt konservativ och inte vill ha för stora förändringar egentligen, så har jag alltid varit och kommer nog alltid att vara lite även fast jag har blivit bättre på det och vill bli ännu bättre på att acceptera det. The life goes on så att säga och det är lika bra att hänga med på det medan man kan.
 
Här kommer en liten bildbomb från olika stunder i mitt liv..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bullarbullarbullar

Man får äta bullar på kanelbullensdag!! Helst mer än en också. Man får ju passa på för hur ofta äter man annars bullar? Felix på jobbet var så snäll och gick och köpte oss lite bullar förut och eftersom det också är fredag så får man lyxa till det lite extra.

Sen blir det hemåt och äta lite tacos har jag nog tänkt mig. Får se om jag är själv eller om mannen är hemma eller inte, det var lite oklart på den punkten så det återstår att se. Resten av folket hade massa saker planerat så det blir att ta det lugnt för mig men det är nog bara bra eftersom jag har vart sjuk dom sista dagarna. Jag är inte så bra på det där med att vara sjuk och har aldrig varit. När jag gick i skolan brukade jag oftast vara i skolan ändå och skulle ha höög feber om jag väl stannade hemma och ja..det är fortfarande samma visa så jag har jobbat på dom senaste dagarna ändå. Jag tänker att det försvinner till slut ändå. 

Nu tog min rast plötsligt slut så bu blir det ut och jobba sista timmen.


3 ÅR!

Hej allesammans! Här sitter jag och snorar på jobbet för er som ville veta. Idag skulle man kunna tro att det är en vanlig torsdag när jag jobbar på som vanligt. Visserligen är det ju det men samtidigt är det den 3/10 vilket innebär att jag och Niklas har varit tillsammans i hela tre år!! Tre år är lång tid, vi träffades alltså när jag var 17 år vilket känns som evigheter sen. Det har hänt mycket på dom här tre åren och vi har hunnit göra mycket tillsammans. Det är också häftigt att titta tillbaka på hur vi båda har utvecklats på alla sätt och vis och framförallt hur vi har utvecklats tillsammans! Jag skulle inte klara mig utan honom i mitt liv <3
 
Nu kanske ni funderar på hur vi ska "fira" det här idag. Båda jobbar och jag jobbar ända till 7 så jag kommer hem rätt sent så vi ska beställa hem mat och mysa till det lite hemma. Vi tar det mer när vi ska på spa nästa helg (som var Niklas present till mig) vilket jag längtar till så himla mycket! Det ska bli så otroligt skönt att bara kunna slappna av och njuta och ha en hel helg för oss själva utan jobb och allt, det var inte igår kan jag meddela.

Galenskaparna

Alltså jag älskar dom här!! Man bli så otroligt glad över att titta på dom!
 

What does the fox say

Haha jag vet inte varför jag lyssnar på den här men den sätter sig verkligen och jag är en svamp som suger åt mig all musik, helst lite konstig. Så nu delar jag med mig av min upptäckt av denna ofattbart braiga musik.
 
 
 
RSS 2.0