25 år + Hösttur

Har visst fyllt 25 år sedan jag tittade in här sist. 25. Vad händer. Kommer ihåg när jag och kompisarna pratade om att när man är 25 då är man vuxen. Men när blir man det? Sådär tycker jag det har varit hela tiden däremot, när man var 12 var 19 vuxen, när man var 16 var 25 vuxet osv. 

Jag blev firad av Niklas på min födelsedag med lite middag ute och paket. Paketet var att jag fick välja ut en jacka, skor och byxor till motorcykeln! Jag fick också välja på att få handla vad jag ville för samma summa, men valde mc-kläderna för det vet jag att jag är för snål själv för att köpa, och det är ju inte så billigt! Så vilken present jag fick!! Och jag hittade bra grejer som ni ser på bilderna här nedan. 
Sen firade jag även med min Stockholmsfamilj här med att gå ut och äta på pinchos och bowla! Fick gratulationssång x2 på restaurangen, dom kom ut med efterrätt och sådana där bloss. Alltid lika jobbigt att bli sjungen för, man vet inte vart man ska titta eller bete sig haha!

Nu i helgen blir det tredje gången med firande tillsammans med min fina pappi som har fyllt 65, så vi slår ihop våra födelsedagen och firar med familj, släkt och vänner vilket ska bli väldigt kul!

(null)

(null)

I söndags var det superfint väder här i Stockholm så jag och Niklas passade på att ta en hojtur, man vet inte hur många gånger till det blir för nu börjar det bli kyligt ute. Det var så härligt och dom nya kläderna skötte sig bra och var så sköna att köra i. Det är skönt att inte alltid behöva dra på sig skinnstället, för det mina vänner kan jag meddela är en pers varje gång haha!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



RSS 2.0