Hör regnet som smattrar

Mmm här ligger jag nu nerbäddad i sängen med min värmefilt under mig, åh vad skönt det är! Jag hatar att lägga mig i en kall säng så värmefilten är alldeles perfekt att lägga i sängen under tiden jag gör mig iordning och då hinner sängen bli uppvärmd och skön tills jag är klar för att lägga mig!

Nu ligger jag alltså här varm och skön och hör hur regnet smattrar mot fönstret, det kan vara något av det mysigaste jag vet! Jag blir avslappnad på något sätt. 

Jag ska snart försöka sova eftersom det vankas jobb imorgon igen. Nu för tiden känns det som jag inte gör annat än jobbar..fast det är samtidigt bra, det är ju det jag vill. Men snart har jag tre härliga helger att se fram emot med spa och resande så jag kommer allt få slappna av och ta det lugnt snart så det är bara att tänka framåt mot det så blir det lite lättare. 

Jag vet inte vad som hände förut när det var ungefär en timme kvar på jobbet så blev jag heeeelt däckad. Jag satt på min sista rast och kände hur ögonen ville stänga igen sig mer och mer och sen var det jättetungt att jobba och tiden gick fruktansvärt långsamt! Blev dock lite bättre när jag kom hem och fick i mig lite mat. Ändå lite konstigt vart det kom ifrån huxflux?

Godnatt säger jag nu från ett regnigt Stockholm. 

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Nu sitter jag här och äter frukost i min ensamhet ( eller Orvar är ju här) innan det bär iväg mot jobbet. Lång dag står på schemat idag men det gör mig inte så mycket även fast det är strålande sol för fy sjuttsingen vad kallt det har blivit ute nu!! Men sen är det bara mindre än tre månader kvar till jul också. 

I måndags var jag egentligen ledig men fick hoppa in vid tre och jobba stängning ändå och efter det följde jag och Sara med Pillan hem och så hade vi lite tacomys. Fick även sova där då hon bor en bit bort och det var inte igår jag sov över hos någon kände jag. Det är allt lite mysigt. 

Annars har jag varit duktig och tränat i veckan också, ska försöka hålla i det.

Nej nu springer klockan iväg! 

Ha det gott!

Gokart

Min helg har bestått av jobb och bara massa roligheter! Igår hade jag Pillan och Sara bestämt att vi skulle åka till kista för att fira att jag har fyllt år genom att bland annat åka gokart! Kistagallerian har en stor gokartbana längst ner i garaget dit vi gick det första vi gjorde när vi kom fram. Eftersom vi bara var tre så kunde vi inte boka så vi fick chansa på att få plats så vi gick ner för att kolla hur det såg ut under kvällen och hade egentligen tänkt att gå och äta först men han i receptionen sa att ja men gå och skriv in er så kan ni åka med nästa gäng som ska åka nu strax. Vi hade alltså inte så mycket att välja på än att göra oss iordning på typ 5 min med att hitta hjälmar och skydd och allting. Lite stressigt och nervöst samtidigt i och med att jag inte har kört sen jag var typ tio år och dom andra två aldrig har kört. Jo när vi skulle betala kollade han våra leg och såg då att jag nyligen hade fyllt år och säger du har ju nyss fyllt år, ja men då blir det grattis. Tack sa jag och fortsatte räcka fram betalningskortet och han bara men jag är seriös..det blir gratis! haha jag bara skojar du med mig? Så jag fick åka gratis, det tackar man ju inte nej till!!
 
Vi stressade iaf på oss allt och ut till bilarna och en snabb genomgång och sen satt vi där i bilarna. Då började pulsen gå lite ska jag säga er. Sen när vi väl hade kommit igång och börjat köra var det huuuur kul som helst! Jag vågade ju gasa mer och mer också ju längre jag körde vilket visserligen resulterade i att jag också snurrade runt några gånger. Men det var verkligen jätteroligt och jag kom tvåa! *Stolt* Sara var den enda jag inte lyckades slå då hon körde snabbast och kom etta. Pillan var också duktig och kom på en stark sjätteplats. Alla tre fick verkligen mersmak på att köra så det kommer nog inte dröja förrän vi är där igen kan jag tänka mig.
 
Sen gick vi iaf och åt med allt adrenalin i kroppen. Vi satte oss och beställde maten och väntade väl i 20-30 min innan maten väl kom, inget konstigt med det men det var bara det att jag inte fick min mat vilket var konstigt för vi hade beställt samma mat alla tre. Sara och Pillan fick men inte jag. Vi väntade och väntade men den kom aldrig så tillslut frågade sara var min mat hade tagit vägen och servitören sprang genast iväg och skulle kolla. När hon kom tillbaka hade hon äntligen med min mat och säger vi bjuder på det här eftersom dom då glömt lilla mig. Jag blev lite chockad men lyckades få fram ett tack. Haha jag fick alltså både gokart och mat gratis, bästa kvällen!
 
Vi avslutade med bowling där jag kom sist men hey vad gör det. Jag hade det grymt roligt och vi hann göra mycket roligt på en kväll! Så det var min lördag.
 
Idag har jag jobbat och efter det drog jag och Sara och gymmade en sväng. Träningsvärk i armarna check. Mötte upp Niklas som också var och tränade och gick sen och handlade lite och nu sitter jag här och ska glo lite serier.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Amborn, aner och pillan är vi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var tvungen att ta kort på att vi höll i kloten på så olika sätt, lite roligt.

20 år!!!!

Idag mina go vänner fyller lilla jag 20 år!!! Det är svårt att förstå. Jag pratade
Med Linda förut om att när vi var typ 15 år sa vi det att när man är 20 då är man stor. Så stor känner ja mig inte måste jag erkänna. Men så har det alltid varit tycker jag.

Idag blev jag väckt av min underbara älskling med frukost på sängen rätt tidigt eftersom han åker så tidigt till jobbet. Så efter det somnade jag om och vaknade av att mamma ringde och gratulerade mig för jag är faktiskt ledig idag dagen till ära. Det tråkiga är att det bara är jag som är ledig, alla andra jobbar ju. Men jag har allt sysselsatt mig jag har varit iväg och gjort lite ärenden och gått runt på Ikea och handlat lite bra att ha saker och tittat på lite större saker som man skulle vilja ha! 

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, eller jag har inte varit hemma så jättelänge så jag har pratat med Linda och plockat upp lite grejer som jag köpte och så.

Nu är Niklas på väg hem från jobbet också så vi får se vad kvällen har att erbjuda! 
Mm jag gjorde mig amerikanskapannkakor med bär i till brunch, mycket gott!!


Liten Anna, det var ändå ett tag sen!

Mot typ idag!

80 års kalas!

80 års kalas har jag skrivit som överskrift så nu kanske ni undrar vems 80 års kalas jag har varit på. Ingens skulle jag säga för det var nämligen så att vi firade mig och min pappa i och med att båda fyllde jämt. 60 vs 20 så på så sätt kan man säga att det blev ett 80 års kalas. 

Jag kom redan fredag morgon och då kan vi snacka tidig fredag morgon som jag skrev om i förra inlägget. Iaf..dagen bestod av att jag och mamma städade hela huset och var iväg och gjorde ärenden och köpte lite smått och gott som behövdes inför lördagen. Vi jobbade på bra och fick iordning på allt i hyfsad tid. 

På kvällen hade jag också planerat att träffa mina Goa vänner, Fillan, Millie, Linda och Olivia, och ha lite kräftskiva tillsammans och passa på att fira mig lite smått när vi ändå sågs hela gänget. Det var hur mysigt som helst och kul att träffa alla igen. Det blir ju tyvärr inte så ofta nu för tiden så jag verkligen njuter av dom stunder jag får med dom. Jag fick även se fillans nya lägenhet, med tanke på att vi var där, och den var superfin och mysig!

Det blev som sagt kräftskiva för alla utom Olivia då hon inte äter det men hon fixade annan mat så det löste sig så vi åt tills vi sprack ungefär och sen åt vi lite till. Vi spelade också ett spel som heter upp till bevis. Jätteroligt spel som ni borde testa! Det innehöll så mycket olika delar med både fysiskt och psykiskt...kul helt enkelt! Kom väl hem vid halv 3 ungefär och det är typ det senaste jag har varit ute på länge, börjar bli gammal? 

Lördag var det iaf dags för födelsedagsfirande och vi började dagen med att lura ner pappa på stan. Han trodde att vi bara skulle hämta smörgåstårtorna men när vi kom ner stod hela hans orkester där och spelade. Det han inte visste då när vi såg dom var att dom skulle ropa upp honom på "scenen" . Dom höll ett litet tal och så fick han blommor. Det var fint och han blev så glad min lilla pappa. 

Efter det hämtade vi smörgåstårtorna och det såg ut som att vi skulle mata ett helt kompani men det behövdes. Det kom ungefär 70 personer under kvällen vilket var jätteroligt och jag fick massa fina och bra presenter! Så jag vill tacka alla så hjärtligt mycket för alla bra presenter som jag fick, TACK och kul att så många kom!!

Sen på söndag eftermiddag åkte jag och Niklas hem igen efter en jättekul och lyckad helg!

Pappas lilla tårta som han fick på hans riktiga födelsedag som var på fredagen!


Kräftätande!





Jag fick jättefina och bra presenter redan då!



Vi hade satt upp ett stort tält på gården så att alla skulle få plats. Om ni är intresserade av att hyra eller så kan ni kolla in på eventfix.se

Överraskning på stan


Full bil!







Kusiner och Louise Niklas syster





Såpbubblejakt!

Lite av sakerna jag fick, ja jag vet att det ligger en magväska där. Mina bröder, behöver inte säga mer.

Det blev så stressigt när vi skulle åka så jag hann tyvärr inte få med mig alla bra presenter.

Skog, dimma och hemfärd

Igårkväll ställde jag klockan på 05.00..05.00!!!!! Hur tidigt är inte det? Jag har typ aldrig gått upp så tidigt, eller jo det är klart jag har men om vi säger så här..jag är mer tjejen som vill ligga och dra mig den där extra kvarten i sängen så då förstår ni att detta var en smärre prestation från mitt håll. Men det gick faktiskt förvånande bra och jag var ganska pigg. Jag vaknade redan vid kl 3 och tittade på klockan för att de om jag snart skulle gå upp..det gjorde jag såklart inte, jag är inte knäpp. Jag låg snällt kvar tills klockan ringde.

Varför jag gick upp så tidigt är för att jag  nu i skrivande stund är påväg hem till Kristinehamn för lite firande av min far och mig i helgen och då ska det ju fixas och donas idag. 

När jag satte mig på pendeln imorse var det mycket mer folk än vad jag trodde det skulle vara vid halv 6 på morgonen men det är ju inte så konstigt att börja jobba vid den tiden egentligen det är bara jag som inte är van. Det var också många som skulle åka med mitt tåg mot Karlstad hållet vilket jag också blev lite förvånad över. Men även om det var många som stod på perrongen så är tåget stort så det sitter inte så många i min vagn så det har varit lugnt och skönt. Jag kan börja vänja mig vid att sitta med musik i öronen och se hur träden svischar förbi, att dimman lättar mer och mer och att det blir ljusare och ljusare. En ny dag är här och jag ska göra bästa möjliga utav den!

Hoppas ni får en lika bra helg som jag har tänkt ha!



Köpte mig en ny liten resväska häromdagen. Tänkte att det är skönare att dra runt på den än att ha en tung axelväska som drar axeln urled.

Vietnamesiskmat

Hejsan hoppsan!

Den här helgen har varit både lång och kort på samma gång på något sätt! Igår gick det ganska fort för då hade vi så mycket annorlunda grejer att göra i butiken. Det var något som kallas för Järfälla festivalen här som innebar att det var massa aktiviteter som klapphagar med djur, ponnyridning, ansiktsmålning, artister som uppträdde och olika "stånd" med lite saker att köpa och där olika butiker visade upp sig. Vi höll oss nere i våran lilla bunker men hade lite speedshooting som det heter där man fick skjuta en bandyboll i ett mål och se hur hårt man slog. Väldigt attraktiv bland barnen kan jag meddela speciellt då man också fick en godisklubba när man var med!

Sen hade vi också att man skulle gissa snören i en skål för att vinna presentkort så på så sätt var det fullt upp hela dagen! Kul att det händer lite och det hade tydligen varit jättemycket folk som hade varit där har jag fått höra då eftersom jag inte såg något själv nere i källaren.

Idag däremot var det ju betydligt lugnare om vi säger så! Klockan kröp fram som en snigel kändes det som. Vi slutade iaf tillslut och jag, Sara och Pillan åkte iväg och provade vietnamesiskmat. Aldrig ätit förut men det var gott! Jag åt barbecuespett (eller hur det nu stavas), lite olika sorter som kyckling, biff, Scampi mm. Tog fasligt lång tid att få maten, närmare 45 min, men hey vem håller koll på sånt, men den var god när vi väl fick den. Det får ni prova om ni inte har gjort det. Lite likt thaimat.

Sen gick vi iaf hem till Sara (då kom även Linn sen) och skulle göra lite budget inför vintern då dom ska åka till Thailand i tre månader, och lämna mig här, mycket taskigt. Jag får försöka överleva! Nej men så vi satt där och försökte få ihop någorlunda bra priser på vad allt kostar men det är svårt när klockan drar iväg och man blir tröttare och tröttare. Jag hoppas dom fick till något någorlunda bra tillslut för då åkte jag och Linn hem och nu sitter jag här i soffan i mörkret och skriver. Niklas ligger redan och snosar så jag ska väl också ta och krypa ner i sängen och kojsa snart.

Hoppas ni har haft en bra helg!

Toscakaka recept

 
 
 
 
 

Recept vaniljbullar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ordentlig bakdag ska det vara

Jag hade tänkt att vara duktig på att skriva lite redan i början på veckan men det glömdes helt bort. I tisdags hade jag iaf en stor bakdag. Jag gick och handlade alla nödvändiga ingredienser på förmiddagen och bakade sen hela dagen i princip. Nu kanske ni undrar varför jag ställde mig och bakade hela dagen på min lediga dag. Jo för att jag och min lilla pappa fyller år snart och då ska vi firas lite tillsammans och då måste man ju så klart ha något gott att äta på så då tog jag på mig att ställa mig och baka lite.
 
Det första jag bakade var vaniljbullar, hur gott som helst! Jag fick idéen när jag såg att Linda hade varit duktig och bakat sådana med sin kille för ett tag sen. Som alla vet så tar ju bullar en evighet att göra så jag bakade lite kokostoscakakor mellan jäsningarna. Kokostoscakakor är sådana kakor som har som en kladdkakebotten som grund och sen ett kokossirap lager ovanpå, hur gott som helst också! Det vet jag för jag var ju tvungen att smaka på en av varje såklart så dom blev godkända.
 
Oj och jag får inte glömma! Jag gick även ner och köpte mig ett gymkort, det ni! Så nu har jag och Sara börjat gymma tillsammans. Jag har verkligen inte haft motivationen till att träna när jag har tänkt att jag måste gå dit själv och allt till ett nytt ställe där jag inte vet hur något fungerar..nej tack jag funkar inte så! Nu går det alltså bra för nu har jag min gym-kompis!
 
Vi var iväg första gången i onsdags och mördade ben. Herregud vad jag inte har några muskler kvar i benen. Jag kunde knappt gå hem från gymmet och då ska vi inte tala om hur det har varit nu dagarna efter!! Både jag och Sara har gått som att vi är stelopererade eller något och att gå i trappor ska vi inte heller tala om. Tränigsvärk så att säga.
 
Vi var också hurtiga och gick upp och gymmade kl 7 igår morse innan vi gick till jobbet och jobbade långdag båda två. Vi var allt lite trötta fram emot slutet av dagen. Just den här natten vaknade jag klockan 3 också och kände mig rätt pigg, kul tänkte jag och försökte somna om eftersom jag skulle upp vid halv 7. Det gick sådär kan jag meddela. Det var iaf skönt att ha träningen gjord när man slutade jobbet så då var det bara att ta sig hem och ta det lugnt. Träningsvärk idag också och nu i hela kroppen check!
 
Annars har det inte hänt så mycket i veckan tror jag, jobbat varje dag förutom tisdag då jag bakade.
 
 
 
 
 
 
 
Tillverkningen av vaniljbullarna
 
 
 
 
 
 
 
 
Toscakokoskakor klara för att ätas!
 
Trött tjej påväg till gymmet.
 
 
RSS 2.0