Tävling!



Ni behöver inte tänka på tiden, jag var faktiskt inne på Coop (som ni ser på bilden) och handlade också och glömde pausa, och det tog en väldans tid att hitta det jag skulle ha! För att försvara mig.

Jag och Pillan har dragit igång en tävling. Vi vill nämligen komma i lite bättre form båda två till sommaren och drog därför igång en tävling om vem som kan gå ner mest procentuellt till då. Det är väl lite segstartat för mig, men jag kom iaf ut på en promenad idag, det är ju alltid något. Bättre än att bara sitta still. 

Så nu kör vi!!

Skylar Grey - Coming Home

 
Den här låten är låt som jag har fastnat för nu. Det är ingen ny låt. Jag upptäckte den i och med tributen som gjordes för Paul Walker på youtube. Paul Walker var en skådespelare som har gjort många bra filmer, speciellt fast and furious filmerna. Paul dog i en bilolycka 2013 och då gjordes den här tributen. Den här låten jag har här över är en lugnare version än den jag först hörde, och båda är bra. Här under har ni filmsnutten från var jag hörde låten först.
 
 
 
 
 

Första salstentamen gjord!!

Min första salstenta är gjord!! Jag gjorde den igår och njaa vi får se hur den gick. Alltid svårt att veta om man fått med det dom ville att man ska få med. Jag håller tummar och tår för att det gick vägen och att dom är snälla! 

När jag hade suttit i 2 h och skrivit tenta var jag rätt utpumpad i både hjärnan och magen som var hungrig så jag kände att vad skönt att få komma hem hyfsat tidigt och bara sätta mig i soffan och slänga i mig lite mat och bara vara (i och med att jag pluggat konstant i en veckas tid nu). Ja ni...det som blev var ju att pendeltåget stannade och fortsatte inte framåt. Så jag satt och väntade i 20 min innan föraren sa att dom skulle vända tåget, så då var det bara att gå av. Leta sig fram till en buss för att sedan åka tunnelbana och sen byta tunnelbana för att komma hem. Resan som brukar ta 1 timme hem tog istället 2,5 timme ungefär. Det kommer jag hem till Kristinehamn på!! Jag var både helt utmattat av både matbrist och utpumpad hjärna när jag äntligen kom hem. Något roligt som kom ut av det hela var att jag träffade en jättetrevlig tjej som jag tog följe med under den här konstiga resan hem, så vi hjälptes åt att hitta rätt. Det var en som tjej som var superlätt att prata med. Hon pluggade också så vi hade ju lite gemensamt. 

Idag fick jag iaf sova ut, för idag gäller bara ett grupparbete som vi kan jobba med hemifrån. Väldigt skönt.

Och snart är det påsk! också och då får jag 4 lediga dagar utan något plugg, vilket ska bli underbart skönt! Då står en Värmlandstrip på schemat, och jag ska verkligen försöka att bara ta det lugnt och inte boka upp varenda minut som det så lätt blir. Jag vill så mycket mer än jag hinner, tyvärr!! Det skulle vara bra om man kunde klona sig så man kunde vara överallt på en gång. Om någon kommer på den uppfinningen är jag den första som ställer upp som frivillig att prova. Den här helgen vill jag bara ska bli avslappnad så jag kan vila upp batterierna, för det har varit ganska hektiskt på sistone. Jag har jobbat tre helger i rad plus en vardag, pluggat som en galning, och nu äntligen gjort tentan! Man känner att man lever iaf.

Detta är vad vi hållt på med bland annat! Aktionspotentialer och synapser och nervceller osv ;)

Våffeldagen

Igår onsdag var det våffeldagens dag! Och hur firar man inte det bättre än med att äta just våfflor! Det var vad vi gjorde i alla fall, men våfflor kan man äta varje dag (enligt mig). Så för dig som missade det har du 364 andra dagar på dig att äta det.



Nu gör jag inte så mycket annat kul om dagarna kan jag meddela. Jag sitter från  typ 9-18 om dagarna och pluggar inför tentan, så det var det jag gjorde igår. Man borde göra så mycket mer, som att dra igång och träna som jag har sagt hur länge som helst nu, men var finns tiden och orken till det. Jag tror dock det kommer inom sinom tid.

Dags att ta tag i den här pluggdagen också!




Jobbelijobb

Så var denna helg över..det har minst sagt varit en intensiv helg! Men oj så roligt det har varit! Vi har varit ett härligt gäng som har jobbat tillsammans. Och det har som jag skrev varit riktigt mysigt att ha fått lite kvalitetstid med min familj, och hela familjen dessutom eftersom mamma också kom och var där.
Och eftersom jag sov hos Johan och lina fick jag lite extratid utöver jobbet med dom också! 


Den här helgen behövdes! Det var skönt att få släppa plugget för en stund, för nu är det nya tag den här veckan. Det är något jag måste bli bättre på, att släppa plugget emellanåt. Men det kommer nog, jag har ju faktiskt inte läst så länge än och allt är väldigt nytt än. 

Jag har min första tenta nästa måndag som jag är skapligt nervös över! Jag hoppas på det bästa och ska försöka sänka kraven på mig själv litegrann, men bara lite.





Västerås

Här ligger jag nu nerbäddad i Johan och Linas soffa och ska alldeles strax sova. Jag är alltså Västerås där dom har öppnat en ny Team Sportia idag! Jag kunde inte vara med idag på öppningsdagen men nu är jag här och ska köra hela helgen här med dom, vilket ska bli riktigt skoj, jag är riktigt taggad! 

Jag känner på mig att det kommer bli en rätt intensiv helg som för all del bara är roligt. Men det blir långa dagar och jag har haft en låg dag idag med eftersom jag varit i skolan och pluggat och sen åkt hit på det. Det är bara att köra på. Det känns väldigt kul iaf! Skönt att få komma bort lite också och tänka på annat litegrann, det skadar verkligen inte. Kul att få lite kvalitetstid med familjen också även fast vi jobbar samtidigt då.

Nej nu måste jag sova..det kommer bli en tidig morgon och lång dag imorgon!

Godnatt!




En sak i taget?

Nu är det mycket med både jobb och skola, jag ligger i kan man säga. Det är inte allt för långt kvar till tentadags och jag har redan börjat stressa upp mig. Inget märkvärdigt med det, det gör jag jämt inför sådana här saker, men det är lite småjobbigt. Denna kurs som jag läser nu är väldigt tidskrävande och energikrävande, men den är samtidigt intressant. Kursen jag läser är anatomi och fysiologi. Jag har alltid varit intresserad av kroppen så det är kul att få lära sig, det är bara väldigt mycket att lära sig på så kort tid.

Ja ja färdigpratat om det, nu är jag på väg för att jobba lite. Skönt att tänka på lite annat för en stund. Jobbigt bara att man ska in i "bunkern" när det är så härligt väder, men man kan inte få allt här i världen.

Jag ska börja tänka en sak i taget fast det virvlar omkring 1000 saker runt mig samtidigt! Då var det bestämt. Det är svårt att lära en gammal hund sitta eller hur är det man brukar säga.


Ibland får jag för mig att laga lite annorlunda mat mot vad jag brukar och ett sånt infall fick jag igår. Det är verkligen ingen avancerad mat men det är inget jag äter varje dag. Det är kul när man får lite matinfall och tycker det är kul att slänga ihop ngt. Den lusten brukar inte vara allt för stark hos mig. Men det blev bra och gott!




Ha en fin dag, och hoppas ni som kan hinner njuta av solen idag!

F R E D A G

Jag älskar att jag har börjat skolan! Orsaken till det är att det är så skruttsingen skönt att inte gå längre än till 4 på dagarna och att jag är ledig typ varannan dag (ser dock olika ut från vecka till vecka) och jag är såklart inte "ledig" när ja säger att jag är ledig, jag sitter från 9 på morgonen till typ 5-6 på kvällen och pluggar. Men på något sätt är det ändå skönare än att jobba 10-19.

Idag är det en sådan "ledig" dag som såklart ska spenderas med massa massa pluggande och jag satte mig redan vid 8 imorse. Men nu tar jag en lunchpaus och passar på att åka in till stan för en lunch med Sara. Jag får samtidigt komma ut i det otroligt härliga vädret! Inget att klaga på direkt! Man måste unna sig pauser också, annars sätter sig inget och det är jag lite för dålig på faktiskt.

I helgen vankas det jobb för min del. Nu var det två veckor sedan igen så det känns lite konstigt, men det kommer nog gå bra när jag väl kommer dit.

Nu ska jag möta upp Sara. Ni får ha en superfin dag i solen, som jag hoppas ni alla har idag!!



Kvalitetstid

Detta har varit en riktig laddauppbatterierna helg hemma i Värmland! Det är sååå välbehövligt att ha sådana helger ibland! Jag hinner så klart inte träffa alla som jag egentligen vill träffa då dygnet bara har 24h. Men den här helgen blev det familjemys och några av mina finaste vänner mys! 

Jag åkte ganska tidigt i fredags och fick då en trevlig dag/kväll med min mor och far! Lite kvalitetstid! I lördags hann jag träffa goaste Fillan på en liten fika innan jag drog vidare till jossan som fyllde år. Även fast vi bara hann ses ngn timme så är det oerhört skönt att bara få lite, här kommer det igen, kvalitetstid! 

Väl hemma hos jossan blev vi bjudna på såå god mat, både varmrätt och efterrätt och det är då himla mysigt att va hemma hos henne och Simon! Där trivs jag som fisken i vattnet! Det var jag Linda och Matilda som var där och Matilda hade med sig hennes snuffishund så jag hann få lite vovvemys på köpet. Riktigt härlig och trevlig kväll! 





Idag på morgonen väcktes jag av en go Loke som kom in och väckte mig..lite för tidigt för min smak men han var så go och kom och kom och la sig en stund och sen somnade jag om en timme till så det gjorde mig ingenting.

Så idag har det varit Loke, Menja, Malin och Niclas mys heela dagen. Det har varit en jättebra dag med massa lek o bus men även mys! Jag är så glad över att dom hade tid så att vi fick en heldag tillsammans. Jag är glad för all tid jag får nu när vi inte ses så ofta. Det är så värdefullt! 







RSS 2.0