Fredagstankar

Fick ett infall nu om att jag är så lycklig över att jag har så otroligt fina människor omkring mig!! Det värmer i hjärtat när jag tänker på det! Jag har världens bästa familj och släkt som alltid finns där i vått och torrt. Jag blir alltid lycklig över att träffa dom och det är alltid något som saknas i hjärtat om jag är ifrån dom för länge! 

Och mina otroligt fina vänner och härliga kollegor runt omkring mig är så viktiga för mig! Vem vore jag utan mina vänner?!
Jag känner att sista tiden i skolan, ja senaste halvåret, har varit rätt tufft och min kropp sa ifrån vid ett tillfälle och jag kände mig så orkeslös. Detta har medfört att jag har kännt mig dålig på att hålla kontakten med alla runt omkring på senaste tiden men jag har alltid tänkt på alla och har velat men har bara inte hittat kraften! 

Nu däremot, känner jag att jag börjar få tillbaka min energi! Jobbet känns jättebra, kollegorna är toppen, det är så skönt att slippa stressen av studerandet och jag har massa skojigheter planerat framför mig! Och nästan det bästa av allt är att jag inte jobbar helg längre och det tror ja också är en orsak till att jag börjar känna mig piggare igen!

Jag ville bara dela med mig och tacka er alla runt omkring! NI betyder såå mycket för mig!

(null)

RSS 2.0