Sommarsommarsova

Nu var det inte igår jag skrev här men det har varit semester och fullt upp och sen blev det tillbaka till allvaret igen, uschamejen vad fort två veckor går, alldeles för fort för min smak!! och nu har det blivit väääldigt långa jobbdagar för min del. Så jag har inte orkat helt enkelt. Jag tänkte däremot skriva lite i helgen om jag får tid när jag åtminstone jobbar lite kortare dagar och inte är dödstrött när jag kommer hem. Då tänkte jag även lägga upp lite bilder från semestern.

Men nu måste jag sova då det blir upp tidigt som skrutten imorgon för att ta dig till jobbet. Sov gott allesammans!



Så bra!

http://youtu.be/GXoZLPSw8U8 

Den här låten är så sann! Varför försöker vi så mycket. Vi ser olika ut allihopa och är vackra på våra olika vis. Det är klart att man vill se bra ut inför andra men varför egentligen när man tänker efter..varför vill jag det?

Jag tycker absolut man får göra sig fin och allt, det tycker jag är kul själv. Men samtidigt måste vi låta folk vara som dom är och inte bry oss om det är någon som är osminkad osv. Något jag stör mig på är något killar säger rätt ofta när man inte har något smink.."vad trött du ser ut idag Anna?!" Det har blivit så vanligt med smink att det nu är ovanligt att vara naturlig.

Med det vill jag säga att alla får se ut hur dom vill, sminkad som osminkad, fixad i håret eller inte alls osv.

I walking on sunshine

Första semesterdagen avklarad och oj vilken dag det har varit! Den har varit alldeles perfekt! Jag och Niklas började dagen med pizza från Charlies vilket satt väldigt gött där den skulle, Kristinehamn levererar verkligen när det gäller pizzor. Vi hann även tvätta bilen innan vi drog oss ut till Niklas morbror i bjurtjärn där vi tillbringat vår eftermiddag/kväll.

Det har varit fantastiskt mysigt med bad i sjön, god mat, brännboll, god efterträtt, musikuppträdande, vattenkrig Och sol heela dagen ända till kl 22.00 då några tog sig ett andra dopp i sjön, och på det en fantastisk solnedgång.

En helt underbar första semesterdag!







































Sista dagen

Idag är det sista arbetsdagen innan semestern börjar tralalalalala!!

För tillfället befinner jag mig på bussen påväg till jobbet, jovisst idag var det jag som fick åka kollektivt..usch jag hatar bussar. Jag mår alltid illa av dom åksjuk som jag är.

Det är häftigt ändå hur fort man lär sig, jag menar det var ungefär ett år sedan vi flyttade hit och i början vågade jag knappt åka pendeltåg själv in till stan utan att nerva sönder och nu sitter jag här och har letat mig fram till en buss som jag aldrig åkt med som är på väg till mitt jobb och det var inga krångligheter där inte. 

Så nu är målet att bli klar med den här dagen fort, vi får se hur det går med det  i och med att dom senast dagarna har gått sjuukt långsamt! 

Glass 69 spänn..

Ja men visst, så var denna fina kväll över. Vi har haft jättemysigt i Saras föräldrars hus med grillning och jordgubbsätande och prat och skratt. 

Vi glömde handla glass till våra jordgubbar och man måste ju ha glass! Och precis när vi sitter och pratar om det så hör jag glassbilen!!!! Jag bara men när är det glassbilen kommer hit, och vi kollar upp det och jo men visst..den kom till Saras gata just idag och vid en perfekt tid så vi hann dit! Jag köpte typ aldrig glass därifrån när jag var liten så det var som att bli barn på nytt när jag gick dit. Dock är det väääldigt dyrt..2 liter vaniljglass för 69 spänn. Men det var gott!

Nu är jag mätt och belåten och ska nu ladda upp mina batterier inför dom två sista dagarna innan semestern börjar (längtar)!! 









Att bara va

Det är rätt så skönt det här..att bara ligga på balkongen och njuta av solen. Den värmer gott, nästan lite för gott emellanåt. Men jag klagar inte!

Det blir en lugn första del av dagen för min del. Senare i eftermiddag blir det till att åka iväg och handla lite mat för ikväll väntas grillning med mina fina vänner. Vi ska vara i Saras föräldrars hus vilket ska bli så mysigt! Jag saknar det där med att bo i hus..att bara kunna gå ut på gräsmattan och starta grillen när man känner för det, eller bara gå ut och lägga sig i gräset...det kan man ju förstås göra på vår innergård också (lägga sig i gräset alltså)  men det är inte riktigt samma sak. Det kommer helt enkelt bli toppen! 

Sen har jag bara två jobbdagar kvar och sen..sen börjar min efterlängtade semester!!! Wohooo!


















Skönt häng

Wowowiwa! Idag mina vänner fick jag sluta kl 17.00, vilket aldrig händer på vardagar i vanliga fall! Det var så skönt! Så jag åkte hem duschade i iskallt vatten för fy fasen vad varmt det har varit idag, klibbigt värre..Och sen åkte jag vidare till Djurgården där Elin väntade med två av hennes vänner med en mysig picknick, vi satt där i gräset med solen stekandes rakt på oss och vattnet glittrandes, riktigt härligt!

Den ena vännen är från Tyskland så vi har pratat engelska hela kvällen och hör och häpna..det gick riktigt bra!  Jag brukar vara så dålig på engelska men idag var det en bra dag där jag hittade rätt ord.

Och nu sitter jag i soffan och glor lite fotboll, ser ju redan ut vem som vinner dock.







Vilket tryck

Usch vilken kvavt tryckande värme det har varit idag. Jag har jobbat idag och i och med det varit inne hela dagen, men ändå har jag haft sjukt ont i huvudet som att jag har suttit i ett skruvstäd ungefär, och tror det har med värmen att göra. 

Något som mer känts väldigt skumt nu på kvällskvisten är att jag har varit helt orkeslös, mina armar har kännts som bly och det har kännts som att jag skulle kunnat somna gående om jag blundade till lite..jätteotäckt. Nu provade jag ju inte då det har varit lite jobbigt att helt plötsligt ligga där på gatan och sova, men det kändes verkligen som det.

Nu har jag iaf tagit en huvudvärkstabletter och värken har i princip försvunnit, men ska se till att sova nu så mina armar får kraft igen.

Jag hoppas ni har haft en underbart fin dag i solen idag och att ni har njutit åt mig med.

Seg dag, Tråkiga besked

Fy bubblan vad seg denna dag har varit.. Jag trodde aldrig att den skulle ta slut! Om vi säger så här..sommaren är här vilket menar att alla typ åker ifrån Stockholm och i och med det blir det inga kunder kvar och inga kunder betyder fruktansvärt långa och sega dagar.

Både jag och matte har gått runt som tomma hösäckar Hela dagen och bara väntat på att den ska ta slut någon gång . 

Dagen tog iaf tillslut slut, jag kommer hem och får lite andra tråkiga besked..vi kan säga så här..detta var inte min dag helt enkelt. Nya tag imorgon. 

Längtan

Längtan kan man ha efter mycket..jag vet att jag har det efter mycket..nu är det först och främst längtan efter semestern som är väldigt välkommen in i mitt liv just nu! I och med semester betyder det att jag snart får träffa alla mina nära och kära hemma i skogarna också vilket jag också längtar efter väldigt mycket!

Den här gången försöker jag verkligen inte att boka upp mig varenda eviga dag av min ledighet iaf..jag blir så uppstressad av det och nu ska jag verkligen bara försöka att vara i nuet..att ta vara på min ledighet ordentligt! Men sen vill jag såklart hinna träffa alla godingar..helst på samma gång hela tiden..men! jag ska ta det dag för dag. Skönt!

Dagen som är har bestått av jobb för min del som i och med det gör att jag har missat en stoor del av denna fantastiska dag, men jag slängde mig genast ut på balkongen när jag kom hem och insöp all solenergi jag hann med! 

Nu blir det lite matlagning för mig och min pöjk!



RSS 2.0