Roadtrip

Tycker ni att jag är aktiv här, haha! Det ha blivit väldigt dåligt med skrivande på ett tag nu och nu kände jag att nej Anna nu har det gått för lång tid. 

Idag ska jag på Roadtrip med mina fina tjejer Sara och Pillan. Vi ska nämligen åka till Linköping där Pillan växt upp och kolla hennes barndomshem och gå på stan och bara ha det gött! Det ska bli så skönt att bara komma iväg en sväng vi tjejer.

Jag firade även midsommar med dessa bruttor och några fler. Även fast det var klassiskt midsommarväder med varierande väder och kallt så hade vi en mysig midsommar ändå med god mat, 5-kamp (som mitt lag vann vill tilläggas), och Jorgubbstårta som hör till!

Nu räknar jag ner veckorna till min första ordentliga betalda semester. Jag har tagit sen semester i år så det är bara att hålla ut 4 veckor till medan alla andra börjar dropp av på jobbet en efter en. Men det ska bli så skönt, längtar så mycket nu!

Och hojen håller jag på med för fullt. Övade lite igår och för första gången efter ett träningstillfälle kände jag mig nöjd när jag gick därifrån, det hade gått bra och jag klarade av högfarten! Är ju inte jättelångt kvar tills jag har uppkörning så lite stress känner jag inför att inte bli "redo". Men samtidigt är det bara att göra om ifall jag nu skulle misslyckas.

Ja det här var lite gott och blandat om tankar och vad som hänt och är på g! Hoppas ni får en härlig helg!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0