Torsdag it is

Jag och elektronik går inte ihop känns det som. Först och främst blir bara min dator segare och segare, men det är nog antagligen för att jag pumpar den med massa grejer så den typ är full..men ändå! Sen idag bestämde sig min nya telefon för att börja krångla..jättekul! Så nu är det bara att skicka in den på antingen lagning eller att jag får en helt ny, troligtvis det sistnänmda. Tycker det är så tråkigt att behöva vänta på att få tillbaka den bara. Jag gick så länge utan en bra mobil innan jag skaffade mig den här och jag orkar inte gå så länge igen, så nu får dom allt skynda på allt isåfall.
 
Annars har jag jobbat idag, var inte tänkt så från början men fick hoppa in då det har varit rätt mycket folk dom två sista dagarna. Jag jobbade några timmar och sen vart det hem för att slänga ihop lite mat innan jag och Niklas skulle gå på ett hyresföreningsmöte. Det är så att dom vill göra om våra hyreslägenheter till bostadsrätter och då tänkte vi att vi skulle gå på det här mötet för att få lite information. Eeh..mötet resulterade i massa tanter som skrek i mun på varandra och sprang därifrån och två män som höll på att hamna i slagsmål med varandra för att dom inte tyckte lika typ. Så ja..vi fick inte ut så mycket av det så det var rätt bortslösad tid. Vi gick typ mitt i mötet och gick hem och åt istället!
 
Nu sitter jag här i soffan med min man och min katt och myser. Får nog bli sängen snart, den ser väldigt lockande ut.. och imorgon är en ny dag med jobb och lite andra skojigheter.
 
Ha det gott!

Kan man vara segare?

Tjenixen! Idag skulle jag ha en ledig dag och hade planerat lite saker att göra för en gångs skull, men...så blev det inte riktigt. 12.20 ringer Sara från jobbet i lite lätt panik för det är så mycket folk och undrar om jag kan komma till jobbet typ...nu..på en gång och ja visst sa jag utan att säga att jag satt där helt ärkipärki utan att ha fixat mig eller något. Vi lägger på och jag spurtar in och slänger på lite smink, sätter upp håret och rensar lite kattlåda och springer iväg. Jag är redo för jobb 12.45. Erkänn att det var rätt snabbt ändå!! Blev riktigt imponerad själv. Blev inte så lång jobbdag utan jag fick gå hem vid halv 4 typ.
 
En sak som jag hade tänkt att göra idag var att klippa mig och jag tycker det är så jobbigt att vara på ett nytt ställe där man inte vet vilka frisörer som är bra eller inte. Vi har en frisörsalong här som har elever och som då är ganska billig och jag tänkte att jag kan väl gå dit och testa, det skadar ju inte. HERREGUD säger jag bara. Jag fick en elev, som inte kan ha klippt så länge för han kammade igenom mitt hår i en kvart typ och sen började han klippa lite smått. Han klippte inte så länge utan sen började han föna mitt hår...det var bara det att han fönade mitt hår i säkert en timme!! jag vet inte vad han höll på med, han tog ett tunt lager hår i taget och korvade upp allt annat på huvudet och torkade dom här små tussarna var för sig och då vill jag också tilläga att jag har ganska tjockt hår så det tog ju sån tid..håret blev inte heller särskilt bra klippt tyvärr. Känns inte som att jag har klippt det, men man får väl vad man betalar för..95 kr kostade det så det var ju tur det att det inte var dyrare iaf. Då har jag iaf provat och vet att jag inte går dit något mer.
 
Ikväll gjorde jag och Niklas mjukglass. Vi köpte någon smet liknande grej på maxi igår som man gjorde mjukglass av och det tog tre timmar och sen var det klart för att ätas och det var faktiskt riktigt gott. Det smakar som riktig mjukglass! Det får ni prova någon gång.
 

Tisdag

Ja ni..tisdag och jobbdag..hände nog inte så mycket roligt egentligen. Jag jobbade och det var väl inte direkt jättemycket folk men när det börjar närma sig stängning då minsann kommer det JÄMT folk. Jag förstår inte dom måste ha någon tidsinställd klocka som säger att nu stänger butiken snart då ska vi gå dit och gå in och bara gå. Sen var det att vi fick en cykelkund i sista stund också och dom tar alltid tid och speciellt om dom ska ha på massa extra grejer som dom här såklart skulle ha. Jag och min kollega Jack kom ifrån jobbet halv 8 och vi skulle ha stängt 7. Jag sa det till honom när vi höll på att stänga att det här känns ju som på mitt gamla jobb (då stängde vi typ aaldrig klockan 7) och han sa det att jag har blivit lite bortskämd nu med att dom alltid brukar stänga i tid. Men så kan det vara ibland.
 
Blev lite storhandling också, och det där tycker jag är så konstigt för man handlar och det blir jättemånga kassar men ändå blir det inte fullt i frys och kyl..måste vara något mat-monster som äter upp allt på vägen hem.
 
Gosarna igårkväll. Tror Orvar har saknat oss litte.
 
 

Mysdag!

Åå måndag var en jättemysig dag! Jag och Linda sov ganska länge..lite för länge egentligen än vad vi hade tänkt men det var okej..vi var trötta från konsert och resande och allt dagen innan. Eftersom Linda skulle åka hem senare på eftermiddagen bestämde vi oss för att ta en dag inne i city med lite shopping så det var just vad vi gjorde.
 
I och med att vi sov lite längre än tänkt så struntade vi i frukosten och hoppade rakt på lunchen istället och åt på Jensens Böfhus. Det är riktigt billigt där för lunchmenyn och väldigt gott. Vi valde kött båda två och jag sa då att jag ville ha mitt välstekt för jag klarar verkligen inte när det är rött, jag vet att det inte är farligt men jag klarar det bara inte! Vi väntade rätt länge innan maten ens kom och vi började äta och det smakade jättegott som vanligt. Jag kommer längre och längre in på mitt kött och det blir rödare och rödare och tillslut nästan blodigt..bläääää! Det var ju allt annat än välstekt iaf. Då var jag en jobbig kund som klagade på det och så fick dom fixa det.
 
Efter maten blev det iaf lite shopping. Vi hade inte så jättelång tid på oss efter vi ätit så det blev en kort sväng på stan men vi lyckades allt hitta lite båda två ändå.
 
Vid halv 6 gick Lindas tåg så jag kramade om henne och sa hej då och sen kom Niklas och mötte upp mig på centralen så åkte vi hem tillsammans.
 
Mysdag och mys helg! En av dom bästa på länge!
 
Nya jackan
 
Lite smått och gott
 
När jag kom hem upptäckte jag att jag hade fått med en present från bikbok också, man fick det när man handlade en topp men jag hade inte sett när dom la ner det. Alltid lika kul med överraskningar.

P!nk

Waaa jag har sett P!nk!!
 
För att börja från början på dagen vaknade vi upp hos Louise och Rickard och gjorde oss iordning för att dra oss hemmåt igen. Vi skulle också ha med oss Linda upp eftersom vi skulle på konsert hon och jag. Vi hade bestämt att vi skulle åka klockan 10 på förmiddagen men den blev 10 och ingen linda, den blev halv 11..ingen linda..men 11 kom vi iväg ungefär vad jag kommer ihåg kan vart senare också men strunt samma vi kom iaf iväg tillslut! Vi kom hem till en kelig kisse som inte ville ha annat än sällskap.
 
Jag och Linda drog oss innåt stan nästan direkt för att komma i bra tid och inte hamna allt för långt bak i kön..men när vi kom dit var det typ inga där än?! och alla stod och tryckte längs väggen men dom ville tydligen att man skulle stå där så vi gick snällt och ställde oss längst bak i kön. Vi kom dit typ kl 4 och insläppet skulle börja halv 7. Lite tidigt men vi tänkte som sagt att det var bättre att vara i tid iaf, men att stå där i 2,5 timme var såå jobbigt..och då ska vi inte tala om kallt!! BURR! det var inte många plus i luften och det regnade till och från hela tiden. Nu tänker ni om det verkligen var värt det att stå i kön så länge och plåga sig..och det ska jag säga er att det var det verkligen!! Vi kom in väldigt fort eftersom vi hamnat så långt fram i kön och tänkte att nu hamnar vi ju hyfsat långt fram iaf. Hyfsat är bara förnamnet, dom vinkade in oss i golden cirkel tror jag dom kallar det, alltså LÄNGST FRAM!! åå herre min g..vi hamnade vid den delen av scenen som dom kunde gå ut på så dom kom jättenära.
 
Först värmde dom upp med ett förband vid namn Churchill, helt okej band. Aldrig hört talas om dom tidigare faktiskt men helt okej som sagt men man väntade bara på att pink skulle komma. Och vilken entré hon gjorde när hon väl kom. När hon sköts upp i luften från under scenen som en kanonkula kändes det som när man blir lite pirrig när man ska åka karrusell ungefär, jättesvårt att förklara känslan men det var häftigt. Det var så bra och hon var så bra. Vilken grym artist hon är! Jag tycker om henne ännu mer nu. Hon bjöd verkligen på en show, det var inte bara sång utan också mycket dans och även akrobatik. Hon hängde upp och ner och flög runt i luften och jag vet inte allt och ändå lyckades hon sjunga samtidigt.. och bra dessutom. Det tycker jag visar på vilken bra artist hon faktiskt är!
 
 
Ledsen tjej i regnet..men sen börjar hon fundera på varför hon står där..och kommer sen på att vi ska få se pink!!
 
 
Såå nära stod vi!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalajs

Lördagmorgon var det upp och hoppa tidigt då jag och niklas skulle rensa ut det sista ur vår lägenhet och hinna göra allt innan tippen stängde, vilket den gör tidigt på helgen. Så det var bara upp tidigt, åka och hämta firmabussen, till lägenheten och rensa rensa rensa. Vi möttes av en trasig hiss när vi kom fram till lägenheten, jaaaaa vad kuul tänkte jag eftersom vi har vår lägenhet på fjärde våningen och det suger så jäkla mycket i benen när man måste gå upp och ner i dom där trapporna, och eftersom vi nu behövde springa upp och ner inte bara EN gång utan flera gånger. Kan mycket möjligt vara så att det är jag som har blivit fruktansvärt klen, men den suger faktiskt rätt gött i benen även för den som är tränad så då kan ni förstå att det är lite ansträngande. Vi behövde också få ner en tvättmaskin som väger ton så det kändes väldigt passande att hissen hade valt att gå sönder just då..som tur var så hann dom fixa hissen lagomt till att vi skulle ta ner tvättmaskinen så det gick rätt enkelt ändå. Vi hann göra allt vi skulle och släppte till sist ner nyckeln i brevinkastet och där var vår första lägenhet borta. Det känns lite konstigt att vi inte har kvar den längre. Den var ändå mitt första egna hem. Men det är slut på en era och början på en ny eller vad är det man brukar säga.
 
Jag hann också träffa min underbara, saknade, goaste, bästa kusin Elin som har varit borta i 9 månader..9 MÅNADER! Det är hur länge som helst. Jag klämde in det mellan städning och kalas som vi skulle på senare på eftermiddagen. Det blev ett känsloladdat möte med lite tårar här och där. Elin är och har alltid varit som en syster för mig och det har kännts otroligt tomt att inte ha haft henne så nära som jag faktiskt alltid har haft så det var väldigt skönt att träffa henne igen och få krama på henne och prata lite strunt. Helt klart värt att trycka in i mitt pressade schema.
 
Jag hann inte vara där så länge då jag var tvungen att dra mig vidare mot kalaset som väntade. Det var Niklas äldsta halvbror Christian som fyllde 30 år så det var stort kalas med smörgåstårta och tårta och fint sällskap med släkt och vänner. Vi tillbringade hela kvällen där och åkte sedan hem och sov hos Louise och Rickard.
Mycket kalas blev det den här helgen. Lika bra att ta allt på samma gång när vi ändå var hemma.
 
Vår tomma gamla lägenhet.
 
I väntan på att Louise och Rickard skulle komma och hjälpa oss fick vi roa oss så gott vi kunde.
 
 
Åå Bästa Elin!!
 
Rickard och Jonas hos Christian.
 
Finaste pojkvännen!
 
Christians moster, sambo, mamma och Louise.
 
Andreas och Nicke
 
Födelsedagsbarnet han själv.
 

Fredag

Hejsan hoppsan!
 
Fredagen bestod först av jobb för min del. Jag skulle inte ha jobbat egentligen men fick hoppa in för en kollega som inte kunde och det tackar jag inte nej till, extra timmar är alltid bra att få. När jag sedan jobbat klart fick jag snabbt skynda mig hem och packa iordning lite grejer inför helgen då vi skulle åka till kristinehamn för att fira lite släkt och göra det sista i vår gamla lägenhet.
 
Ca 2,5 timme senare var vi hos Niklas pappa som fyllde år. Där var grillen i full gång och vi bjöds naturligtvis på hamburgare, för er som inte vet så är det Niklas pappa som äger McDonalds i Kristinehamn. Det fanns massor med tillbehör av olika slag, sånt som man inte brukar ha hemma när man gör hamburgare. Det var iaf väldigt gott, hamburgare går alltid hem. Trevligt att träffa alla också som inte blir allt för ofta nu för tiden.
 
Vi avslutade vår hektiska dag genom att åka hem till mamma och pappa för att sova där. Vi hamnade i husvagnen, som dom nyligen har köpt, där vi hittade dom sittandes och grejandes med olika saker. Även min bror Johan kom förbi en sväng så vi hann träffa honom lite också vilket var kul. Det är någonting jag saknar med att jag bor så långt bort nu, Johan har alltid bott långt bort, eller till och från lite grann men sen jag var typ 6-7 år, men nu har han varit hemma något år och vi har kommit varandra närmare och vi har alltid kul tillsammans och flajjsar och har oss så det saknar jag..att vi inte träffas lika ofta längre. Jag passade också på att ta lite pappa-tid sådär mitt i natten då vi bestämde oss för att käka lite glass och snacka lite skit. Så jag och min lilla pappa satt alltså där vid köksbordet i endast skenet av lamporna som lyste över köksbordet ca 11-12 på kvällen och käkade glass i stora lass som att klockan var 3 på eftermiddagen. Lie mysigt faktiskt.
 
Fullspäckad men mycket mysig fredag!

Torsdag

Hejsan hejsan! För tillfället sitter jag i bilen medans Niklas tvättar den och gör den så fin. Så fort vi kom in i gör det själv hallen så träffade vi Niklas morbror som också är här och tvättar bilen, vad är oddsen för det känner jag? Lite roligt. Annars sitter jag här och väntar på att få åka hem så vi kan få i oss lite kvällsmat.

Försökte sola lite under dagen då vädret var lite sol, moln, sol, moln så låg väl ute någon timme iaf men det är liksom inte riktigt lika skönt när det blir varmt och sen kallt hela tiden så gick in och läste i min bok istället. Jag håller också på att kolla sista säsongen av One Tree Hill och oj vad den är spännande! Just eftersom det är sista säsongen har jag ingen aning om hur det kommer gå med allt, för förut kunde man ju ändå gissa sig till det men nu..spännande spännande! Är uppe i så där att jag varken kan slita mig från varken One Tree Hill eller boken Fatta eld som jag läser!

Städning

Idag stod den rejäla, roliga och välbehövliga storstädningen på schemat..wihoo. Inte det roligaste men det behöver ju göras det med. Det känns iaf riktigt bra när man väl är klar och allt luktar rent och fräscht!

Jag hann även att slänga in en film mitt i allt. Hans och Greta, den nyaste som kom på bio för inte allt för längesen. Var väl okej men inte den bästa filmen jag sett precis. Går att titta på, men det är en sån där film man kan se någon gång när man är själv och har tråkigt typ. Men vad vet jag..smaken är som baken!

Jag och Niklas var och handlade lite inför kvällsmaten förut och så ser jag en colaflaska stå där och läska mig. Det läskade extra mycket för det var ett tag sen jag drack det nu faktiskt. Det stod helt enkelt mitt namn på den. Hah den var dålig men den bjuder jag på..det är sent är mitt försvar.

Gårdagen

Igår vaknade jag av att det smattrade på fönstret och med väldig huvudvärk så då tänkte jag slapp deluxe får det bli denna dag och det var just vad det blev.

Jag tog mig till Coop en sväng och köpte en kladdkaka som jag har varit sugen på sen någon vecka tillbaka. Det tänkte jag är bra när man har ont i huvudet. Massa socker..mmm!

Jag fick även prata med två av mina underbara kompisar i telefon som jag inte sett på några veckor nu. Det kändes välbehövligt i och med att jag fick mig en liten kompis dos vilket kändes bra. Jag saknar ju faktiskt att inte kunna träffa dom när jag vill! Men till helgen kommer faktiskt Linda hit!! Kuuuul!

Igår på min slappardag började jag även läsa i min nya bok, fatta eld, som jag pratat om. Hungerspelens andra bok. Susanna hade läst den och sagt att den är bättre än första så nu är det upp till bevis. Än så länge är den väl okej men den är fortfarande inte så att jag verkligen inte kan sluta läsa, så vi får se om den når upp till mina förväntningar eller inte.

Den kladdkakan är utan tvekan den godaste köp kladdkakan..jag orkade inte köpa ingredienser till att göra en själv okej?!

Lång dag?

Åh vad det här har varit en lång dag på något sätt. Jag vet inte riktigt varför för jag började jobba sent och gick inte upp mera super tidigt precis. Men dagen har gått långsamt i största allmänhet.

Usch jag sov så oroligt imorse, ni vet när man vaknar, somnar om, vaknar, somnar om. Och så är man så dum som inte går upp i stället, man sover ju ändå inte bra...men neej min kropp och hjärna funkar inte så.

Även fast jag började sent idag blev det ändå ett 7 timmars pass så det är helt okej. Dock Väldigt tråkigt att jag missade hela den fina dagen som vi har haft här! Seriöst..jag jobbade under hela den fina tiden idag och när jag kommer ut är det såklart molnigt och typ kallt. Eller iof jag fick ju gå i värmen till jobbet iaf.

Så idag känns som en sån där dag som man bara är..man går upp, äter, går till jobbet, kommer hem och äter igen och snart blir det väl sova. Har ju haft roligare dagar. Men man måste väl ha sådana dagar också så man uppskattar dom bra dagarna Ännu mer!!

Något jag får höra typ varje dag på jobbet, på tal om det, är frågan vart kommer du ifrån? Du är inte här ifrån va? Så konstigt är det väl inte att man har en annan dialekt? När jag jobbade i Kristinehamn frågade jag ju inte varje stockholmare eller skåning var dom kom ifrån precis bara för att dom inte pratade värmländska. Hm.. Jag tycker det är konstigt, och jobbigt att dom frågar hela tiden. Jag får helt enkelt stå ut.

Det var det hele. Inte så mycket spännande idag som sagt.

Helgerna går så fort

Jahopp redan söndag igen. Jag förstår inte riktigt vart dagarna eller snarare vart veckorna tar vägen? snart är jag väl tant Anna på 85 år. Neej då nu ska vi inte vara så dramatiska men det går för fort iaf. I helgen så var Niklas famlij här som jag skrev och vi avslutade gårdagen med grillning och tittande av Eurovision song contest. Det som gjorde det lite speciellt med kollandet av esc är att vi inte har fått några kanaler än till vår tv, det är någon sladd eller något som fattas. Lämnar över det där till Niklas som förstår. Iaf så fick vi kolla genom svtplay vilket gick okej men det hackade ju lite då och då och vi kunde inte ha det på storbild på tv:n för då hackade det mer än vad man klarade. Ljudet hackade aldrig däremot och det är ju det som är det viktigaste så det funkade, det fick funka helt enkelt. Vi kollade även hockeyn på detta sätt igår eftermiddag, det var däremot inte riktigt lika bra eftersom bilden inte riktigt hann med så såg man inte vart pucken var?! men what to do!
 
Imorse vinkade jag av alla när dom drog sig hemåt och sen gick jag iväg för ett jobbpass. När jag kom innanför dörren hemma igen efter jag slutat jobbet stod Niklas där och såg så söt ut. Han hade gjort iordning lite mellanmål åt mig godingen. Jag tror det var lite strategiskt gjort också då han vet hur mitt humör kan bli då jag inte har ätit lunch..ehhum...vilket jag inte har på helgen när jag jobbar så kort. Det var väldigt mysigt att komma hem till det och jag gör det gärna fler gånger *blinkblink*.
 
Så fort jag ätit upp åkte iväg till lite inredningsbutiker som vi har i närheten och köpte på oss lite nya kuddar och gardiner och lite så. Alltså om ni inte har varit inne på inredningsbutiken chilli så gå in där säger jag bara! Dom har jättemycket fint där. Även Em möbler har väldigt mycket fint! Det var i dom två butikerna vi botaniserade runt och hann även med en sväng till IKEA för lite smått och gott. Något vi var i stort behov av därifrån var bland annat glas eftersom två råkat gå sönder i helgen och efter dom två har vi inte så många kvar eftersom jag tagit sönder ett och annat förut i gamla lägenheten. Väldigt ömtåliga glas är det! Dom är så tunna så dom tål inte att välta i diskhon ens så nu jädrar har vi köpt kraftigare glas som förhoppningsvis håller bättre.
 
Nu ligger vi här i sängen och latar oss och tittar lite hockey, på play såklart, och nördar oss med våra datorer. Det är faktiskt helt okej att ha sådana kvällar också, väldigt skönt ibland.
 
Grillning på balkongen på elgrillen. Jag trodde inte att det kunde börja brinna av en elgrill men..eh..det kunde det. Stora lågor blev det också. Var marinaden som det slog lågor om. Gott blev det iaf.
 
Utslagen Kiro efter en heldag inne i Stockholm. Inte lätt för en liten hund.
Inte bästa bilden men två av dom nyinköpta kuddarna från Em möbler.
Också ett nyköp för dagen från samma butik som dom ovan.
Syns verkligen inte så bra, men köpte nya dynor till våra köksstolar.

Sommaren i city

Idag kom även Rickard (louise sambo) hit på morgonen så åt vi frukost tillsammans innan vi drog oss in mot stan.

Tyvärr så har vi inte haft så fint väder här i Stockholm idag utan grått och lite varierande mellan varmt och kallt, men man kan väl inte ha fint väder jämt.

Vi började att gå omkring i gamla stan och hittade ett mysigt café där dom även hade uteservering. Det var lite av ett krav för oss också då vi hade en hund med och då kan man inte fika var som helst. Efter det blev det lite shopping för några av oss och ja..jag var en av dom. Jag vet att jag sa att jag skulle hålla i pengarna lite men nej..så blev det helt enkelt inte. Men när man hittar ett par jeans och ett linne för 198 kr så får man faktiskt slå till. Man kan säga att jag unnade mig själv lite. Jag köpte även den andra boken i hungerspel serien, fatta eld. Så nu blir det lite läsning i veckan.

Vi gick inte på stan så jättelänge utan handlade lite kött och tillbehör inför kvällen då vi ska grilla. Vi fick även känna på hur det är när pendeltrafiken inte funkar som den ska. Då blir det lite smått kaos kan jag meddela när alla måste gå av på en och samma station och ta extra insatta bussar. Bra erfarenhet det med iof.

Nu snart hoppas jag att vi börjar med maten så man får i sig lite energi.

Natti

När jag kom hem från jobbet förut var det bara att svida om från jobbkläderna till vanliga kläder och vips så var Niklas familj här. Ingen rast och ingen vila, men vem behöver det?!

Dom andra tog en sväng in till vårt centrum och kollade lite och handlade medans jag och Louise (niklas syster) var kvar i lägenheten och busade med Orvar. När dom kom tillbaka hade dom med sig pizza vilket aldrig sitter fel. Passade på att inviga utemöblerna ordentligt också eftersom det var hyfsat varmt ute än. Tyvärr har vi ingen kvällssol på vår balkong men det gjorde inget, det var som sagt ganska varmt ändå så det var mysigt!

Efter maten åkte vi iväg till det där "slottet" som jag har berättar om förut och gick runt och hade det gött där, tog lite fjant kort osv. Allt som man ska göra helt enkelt. Vi provade även på att bestiga skidbacken som jag också pratat om förut. Minst lika jobbigt den här gången..om inte jobbigare till och med!

Det blev också en kort tur till Solna där Niklas visade vart han jobbade och dom fick se friends arena och lite så.

Nu är vi iaf hemma och jag har krypt ner i vår Goa säng och dragit täcket över mig och säger godnatt. Ska bli otroligt skönt att få sova nu!

Jobb

Just nu sitter jag på jobbet och har lite lunch..jag vet..lite sen lunch men det var så det fick bli idag. Var ändå inte så hungrig så det gjorde mig inget. Annars händer det inte så mycket. Väldigt lite folk idag men kanske kommer mer sen när klockan drar sig mot 4,5 när alla börjar sluta jobbet , det hoppas jag på iaf annars kommer det bli en lång dag.

När jag kommer hem sen får vi se om Niklas familj har kommit än. Dom ska vara hos oss i helgen. Vi får se vad vi hittar på, är väl inget bestämt än men in mot city blir det nog iaf så dom får känna på den riktiga Stockholmsluften.

Jag skulle gärna shoppa i massor då för jag är sååå shoppingsugen! Jag vill förnya min garderob och köpa fina sommarkläder och köpa fina nya skor för det var allt för längesen nu..meen..man måste hålla lite i pengarna också..tyvärr. Rik..ja tack, skulle inte sitta fel!

Härligt

Hejsan hoppsan!

Åh vad jag älskar vädret idag, så underbart! Jag hade sett på vädret att det skulle bli hyfsat fint idag så jag hade planerat att göra alla tråkiga måste grejen på förmiddagen och det var precis vad jag gjorde så nu har jag legat här ute på balkongen hela eftermiddagen och göttat mig i solen. Det är alldeles perfekt ute, det är varmt men det kommer ändå en sval bris ibland som gör att det inte blir för varmt men det blir verkligen inte kallt! Och man hör fiskmåsarna som flyger omkring en liten bit bort och set kan inte bli mer sommar för mig..härligt som sagt!

Jag gick in nyss för att göra mig lite mat, kom på att man kanske ska få i sig lite lunch. Jag vet inte om ni är så men jag känner i princip inte att jag är hungrig när det är varmt ute då jag måste påminna mig själv. Iaf så var jag sugen på omelett och vi hade två ägg kvar så det passade perfekt. Det var bara det att jag lyckades inte göra en omelett..typ den enklaste saken att göra. Nu skrattar ni säkert åt mig men gör det ni.. Jag hade nog i för mycket vatten för äggen var väldigt små! Och jag hade ju inga mer så jag kunde inte göra om precis. Men men så kan det gå.

Här ska ni få se hur det blev med dynorna i utemöblerna.

Paaaaj

Sittdynorna passade perfekt i våra utemöbler! Ska ta bild när det är lite ljusare ut så ni kan få se. Men det är ju inte den finaste klädseln..blommor.. men det har vi tänkt att fixa så småningom. Jag är bara tacksam för att vi fick dom!

Eftersom det är lill-lördag så får man äta något onyttigt har jag bestämt och jag var så sugen på kladdkaka bara för att en på jobbet började prata om det och om jag känner mig själv rätt så kommer jag vilja ha kladdkaka tills jag får det. Nu kanske ni undrar varför jag inte köpte en kladdkaka förut då när jag var på maxi och handlade och allt men det ska jag säga mig att min sambo är inte så mycket för kladdkaka så då var jag snäll och tog blåbärspaj istället..smuuuuulpaaaajj som vår hemkunskapslärare i högstadiet hade sagt. Det var också gott så det gick..meen jag kommer nog vara sugen tills jag får min kladdkaka.

Orvar har definitiv hittat sin nya plats i lägenheten iaf. När man inte hittar honom kan man gå in på toan och kolla för då ligger han där i handfatet och har det gött och lyfter lite på huvudet när han är törstig.. Lat katt vi börjar få, orkar inte ens gå till vattenskålen längre.

Onsdag

Onsdag och jag fick äntligen köra ett riktigt långt pass på jobbet. Från 10-7 och det ska jag säga er go vänner att det känns bra! Längesen jag fick jobba en sån lång dag nu.

Annars har det inte hänt något direkt roligt på jobbet, lite stressigt i sina omgångar och sen har det varit heeeelt dött..skojar inte..! Kan berätta något som hände första dagen jag jobbade däremot. Då ni var det så att jag hjälpte en tant med att välja sportbh och visade henne till provrummet. När jag sen skulle vara så snäll och gå och fråga henne hur det gick med storlekar och allt brukar oftast kunden prata genom draperiet om dom inte har något på sig men neEj då så blyg var inte den här tanten utan hon öppnade upp och stod där med brösten viftandes i luften. Inte den vackraste synen jag sett men jag tänkte att det kan nog bli kul att jobba här och fnissade lite inombords.

Nu ska jag och Niklas åka till Niklas morbror lite och kolla lite på sittdynor eller vad man ska kalla det och se om det är något vi kan ha till våra utemöbler.

Hejhopp

Tisdag

Jag är inte så flitig med bloggandet just nu, men det är för att det inte händer så mycket spännande för tillfället. Igår gjorde jag inte så mycket utan pysslade lite här hemma och gjorde en välbehövlig städning och lite så annars gjorde jag inte så mycket. Vädret var ju så fram och tillbaka också så det var inte så härligt väder att sitta ute i..eller ja emellanåt då men tycker det är så jobbigt när det är sol, molnigt=kallt, sol, molnigt osv.
 
Och idag har jag inte heller något planerat så får se vad dagen bjuder på. Är lite tråkigt när man inte har sina vänner så nära som man alltid haft, när dom bara har varit några meter bort i princip och så jämför man med nu.
 
Igår kom jag på att det skulle vara så kul att börja fotografera och verkligen bli bra på det. När jag var yngre var jag rätt bra på det, eller ja bra och bra men bättre på att tex fånga det där lilla extra i bilden men det är tyvärr något som har försvunnit. Kan ju också bero på att jag aldrig tar kort längre iof. Skulle vara kul att göra på fritiden, då har man alltid något att göra. Man kanske skulle gå en fotokurs så man lär sig ordentligt? Mycket funderingar så här en tisdagsförmiddag.
 
Sommaren -11
Trysil -11
 
 

Grillning på g

Köttet ligger på grillen och potatisklyftorna är i ugnen.. Nu är det grillning på g och ååh vad gott det luktar!! Jag äälskar lukten av grillad mat. Det är en sommarkänsla som sprider sig i kroppen när jag känner den lukten.
Skönt att vädret håller sig hyfsat bra också, lite molnigt är det men solen kommer allt fram då och då också så helt okej.

Ska bli spännande att se hur köttet kommer bli. Niklas och sunny var och köpte en elgrill förut som vi inviger på vår balkong nu. Jag har aldrig grillat på en elgrill förut så blir spännande att se om det blir samma goda smak som vanligt.

Mycket mat prat nu men jag är så hungrig eftersom jag inte har någon lunch på söndagar på jobbet.

Ny dag

Ny dag, nya möjligheter!

Nu i skrivande stund är jag på väg till jobbet i det härliga vädret! Dock så känns det som att det kanske kan bli lite sämre väder snart..det börjar blåsa mer och mer och jag ser rätt mörka moln på himmeln så vi får se vad det är för väder när jag kommer ut ur bunkern som jag jobbar i.

Senare ikväll blir det förhoppningsvis grillning, beror lite på om vi får tag på en elgrill i och med att vi tänkte vara på balkongen och det är inte så bra att grilla med en vanlig grill där.

Jaja nu blir det jobb, hej hopp!

Bio

Nu har vi kollat klart filmen, blev den här Olympus has fallen tror jag den hette? Jag och namn alltså.. Den var bra iaf och inte för att förstöra för någon kan jag säga att den var lite klyschig, men vet ni vad.. Det tycker jag om..det ska vara klyschigt!!! Inte alltid ..men ibland får det vara det och idag var en sån dag som det gick alldeles utmärkt.

Nu sitter vi och väntar på Niklas farbror som varit på Bruce konserten och eftersom det var så passade att vi skulle åka från bion precis när dom skulle börja dra sig hemåt så slipper dom försöka få tag på taxi nu för jag kan lova er att det inte är lätt nu.. Vi försökte förra helgen och det var kört! Folk överallt och kaos..såg ut som en myrfarm som rörde sig framåt.

Sen blir det hemåt för vår del vad det ser ut som.

Lördag

Hejsan hejsan allihopa!

Igår gjorde vi inte något jätte speciellt utan vi åkte och tvättade bilen en sväng och sen åkte vi och kollade i lite inredningsbutiker. Vi försöker få tag på en hängande plastblomma. Vi hade en liknande riktigt blomma förut i vår gamla lägenhet men jag måste erkänna att jag är inte den bästa på att ta hand om blommor så jag föredrar nog en plastblomma den här gången. Vi hittade dock ingen, det är jättesvårt att hitta.. Vet inte vart jag ska leta. Det dyker väl upp någon inom sinom tid.

Senare på kvällen kom en vän till oss hit (sunny) som inte bor allt för långt härifrån nu , då han gör någon militärutbildnings grej. Vi satt och snackade lite och så och sen lät jag pojkarna vara ifred så gick jag och kollade på lite serier jag kollar på för tillfället.

Idag har dagen bestått av jobb för min del än så länge och jag fick jobba med en ny tjej som jag inte jobbat med förut, Stina heter hon, och det roliga är att vi tydligen bor på samma gård till och med så vi har varit så nära varandra utan att veta om varandra. Lite komiskt. När jag gick hem så mötte jag Sunny på vägen så han är här hos oss nu. Niklas skjutsade iväg hans farbror, som också var här en kort stund, till Bruce konserten som är idag. Vi väntar väl i princip på att han ska komma hem för sen så ska vi gå på bio alla tre. Kul att hitta på något och se sig omkring lite.


Jahaja fredag

Jaha då var det fredag igen, är ledig idag innan det blir jobb i helgen igen.
 
Eftersom det är en sån fin dag borde man hitta på något kul så vi får la se vad som händer, har inget speciellt planerat. Niklas kommer iaf snart hem från jobbet för det var bara han och två till som jobbade idag och det fanns typ inget att göra så han fick sluta tidigare. Tuur för mig då slipper jag vara själv och så kan vi hitta på något tillsammans.
 
Jag tänkte bara berätta en liten komisk sak från ingenstans som hände häromdagen (fast det var inte så komiskt egentligen) och det är att vi nu har badkar som man måste duscha i och jag har aldrig haft det så förut utan haft det separat..iaf..så stod jag där helt oskyldigt och duschade och halkade väl till med benet eller något så ljumsken sträcktes ut så det typ började krampa, jätteskönt. Men det gick över ganska snabbt och jag kände inte så mycket mer efter det, men igår...jäklar vad ont jag hade. Då hade lilla Anna lyckats sträcka sig i badkaret..hur lyckas man med det!! På fotbollsplanen har det väl hänt någon gång så där men det är förståeligt, i badkaret..nje. Alltid trevligt att prova på något nytt.
 
Jajaja, vi får se vad vi hittar på idag helt enkelt, ni får ha en bra dag!

Jobb

Som sagt så fick jag lite extra jobb igår och fick jobba med två personer jag inte jobbat med förut, olika varje gång känns det som. Men det är kul, då får jag lära känna fler.

Arbetsdagen gick fort och efter den så blev jag medbjuden på lite afterwork kan man nog kalla det. Riktigt kul att få lära känna dom lite mer och det kom massa kompisar till dom också så det var många nya ansikten för mig igår. Det känns som att dom är som en stor familj hela gänget, men dom är väldigt öppna samtidigt i och med att dom frågade om jag ville med efter jobbet fast jag bara har jobbat där två gånger än så länge. Så det känns bra.

Lite senare på kvällen tog jag och Niklas bilen in mot stan mer för att bekanta oss lite med bilvägen också. Ditvägen gick bra, det var mer hemvägen som blev lite krokigare, men vi hittade iaf hem tillslut.

Sool

Sol det är sool, så härligt att det äntligen börjar bli sommar. Det har varit väldigt långsamt med värmen i år, men nu är det ju till och med skönt i luften! Nu skulle jag gärna ligga på bryggan i vår stuga och höra hur vattnet kluckar mot bryggkanten och känna den ljumna vinden som sveper förbi. Men det går inte utan jag får istället ligga på balkongen. Det duger det med men är absolut inte samma sak, det blir varmt och bara varmt.

Idag vaknade jag av att dom ringde från jobbet och undrade om jag ville jobba imorgon och det är klart jag vill, det är ju som en söndag och lite extra tider tar jag gärna emot! Och det gör mig inget att jobba på en röd dag för Niklas är ändå hemma i Värmland så det är bara bra då har jag något att göra.

Kanske dags att ta tag i all disk som har blivit som ett berg i köket av någon konstig anledning.

Tisdag

Jag började dagen med att äta en stor god frukost och la mig sedan på balkongen och fortsatte på min bränna som inte finns där än. Röd blev jag iaf..på halva magen hm. Jag fortsatte också att läsa i boken som jag håller på med, hunger games som ni nog vet vilken det är. Jättebra, såklart mycket mer information i boken än i filmen och det finns ju en tvåa och trea som jag har fattat det så dom är mitt nästa mål. Susanna hade läst dom och sa att andra boken är ännu mer spännande så jag måste nog få tag på den helt enkelt.

Jag var nere på stan en sväng också och köpte lite bra att ha grejer som vi saknat och en klänning till mig från hm. Jag borde verkligen inte men den var billig och kommer bli skön i sommar.

På vägen hem mötte jag upp Niklas när han kom från jobbet så gick vi hem tillsammans.

Hej och hejdå

Tidigt imorse sa jag hejdå till min vän susanna som sovit här över natten. Hon kom vid 4-5 tiden igår och då gick vi och handlade lite mat inför kvällen och visade henne "stan" lite. När vi kom hem satte vi oss en sväng på balkongen för oj vad varmt det var ute igår. Även om solen i princip hade försvunnit från balkongen vid den tiden så var det fortfarande varmt ute..jätteskönt!
 
På kvällen var det susanna som bjöd på middag, jag hjälpte också till såklart men det var hon som stod för det hela med vad vi skulle äta och hur man gjorde det osv, så då fick jag lära mig något nytt och det var supergott! Vet inte vad man ska kalla det...fylld kycklingfié med en stor härlig sallad till kanske helt enkelt.
 
Annars under dagen gjorde jag inte så mycket. Jag låg ute i solen och började bygga på sommarbrännan, som förhoppningsvis får komma igång snart, och läste en bok jag har börjat med.
 
Annars hände det inte så mycket mer spännande. Kul att ha så många vänner här!

Söndag eftermiddag/kväll

I söndags efter första jobbdagen kände vi för att komma ut i det fina vädret jag och Niklas och åkte till ett väldigt fint ställe där vi aldrig har varit förut.

Det stod att det fanns ett slott dit vi åkte och det är klart man blir nyfiken på hur det ser ut, så vi åkte dit och det var så fint. Omgivningen var så fin. Det låg så fint vid vattnet uppe på en kulle. Avkopplande och skönt! Det stod även att dom hade lite fika på eftermiddagarna så det är absolut ett ställe där jag skulle kunna tänka mig att åka och fika någon gång.

Nu såg ju inte slottet ut som ett "slott slott" som i disneyfilmerna precis (tyvärr) som ni nog förstår utan mer som en stor herrgård. Men det var väldigt fint som sagt och vi kommer troligtvis åka dit fler gånger.

I närheten av den här platsen har dom också en skidbacke så på vägen hem bestämde vi oss för att kolla in hur det såg ut där. Hurtiga som vi är klättrar vi såklart upp för den branta backen (med mjölksyra ända upp i öronen för otränade mig) för att kunna se utsikten. Det var helt klart värt det för oj vilken utsikt! Man såg till och med Globen långt där borta. Härlig eftermiddag/kväll!

Första arbetsdagen

Nu ni alla vänner är första arbetsdagen gjord!!

Började med att gå upp vid sju eftersom Fillan och Markus skulle åka hem såpass tidigt och sa hej då till dom. Efter att dom hade gått gick jag faktiskt och la mig en sväng igen bredvid den sovande Niklas..det var skönt att få sova lite längre. Dock kunde jag inte sova jättelänge då mina nerver började att vakna till liv och jag blev jättemeganervösochvillespytyp, ja just så! Meeeen det var ju såklart inte så farligt när jag kom dit men jag var allt lite skakig i benen första halvtimmen! Mina arbetskollegor är jättegoa och snälla så det var nog dom som gjorde att nerverna lugnade ner sig lite. Nu är iaf första arbetsdagen gjord och det känns sköönt! Nu känner jag till butiken lite bättre iaf.

Direkt när jag kom hem nu satte jag och Niklas upp vår hatthylla som var det sista vi hade kvar att göra så nu är alla möbler uppe iaf och ja i princip alla småsaker också.

Jag hann också med att njuta av solen på balkongen en sväng innan den började försvinna, och Niklas tog ut Orvar på balkongen sååå..nu är han borta..

Nej då han var så söt så och gick omkring där ute och nosade och tyckte det var jättemysigt. Mindre mysigt nu eftersom han vägrar vara inne, han vill ut hela tiden och han jamar till och med, högt är det också! Men nej.. Nu får han inte vara ute mer, då sticker han nog!

Annars ikväll får vi se vad som händer, vi kanske åker till ett stort område där det finns massa leder för att gå, cykla, rida, springa osv och tar oss en sväng. Vi får se om vi orkar.

Lördag

Ojoj lördag var en intensiv dag. På morgonen gick jag och Fillan och köpte frukost som inte innehöll vad som helst. Såklart vanlig frukost men även jordgubbar och vattenmelon! Så gott!

När vi kom hem åt vi och gjorde oss iordning för att ta oss in till stan för att gå runt lite där och sen ta oss till grönan som var vår plan för dagen. Vi gick en kortis på stan och åkte sen ut ganska snabbt eftersom klockan sprang iväg så.

Helmysig dag med karusellåkande och vinnande av chokladaskar. Det är Fillan man ska ha med sig när man vill vinna för oj vad hon vann! Jag tror hon vann fyra av sex gånger som vi spelade eller något sånt! Så vi gick runt där med fyra stora chokladkartonger..inga fel!

Mot kvällen började det bli rätt kallt och vi kände oss rätt nöjda så vi åkte hem och såg filmen impossible tror jag den hette? Handlar om tsunamivågen i Thailand och om en familj som var där. Det är alltså en sann berättelse om en familj som var där. Den måste ni se om ni inte gjort det, väldigt bra!!

Mycket kul

Oj oj idag har det bara varit roligheter! Vart ska man börja.

Jo först och främst kom Fillan och Markus och två kompisar till dom vid lunchtid ungefär så då kände alla för att äta så vi provade en Kina/thai restaurang som vi har här bara runt hörnet från vår lägenhet och dom hade precis som i Kristinehamn att man fick betala 75 kr och äta så mycket man ville och det var absolut godkänd mat enligt mig. Inte omöjligt att det testas igen någon gång.

Efter det gjorde vi oss iaf iordning inför det stora eventet som vi skulle på nu ikväll som var att gå på Bruce Springsteen konserten som höll till i friends arena. Egentligen är inte Bruce någon som jag har lyssnat på förut utan känner väl igen en två låtar, men det var absolut bra! Och åh vad jag gillade honom, han verkar vara en väldigt jordnära person och han tog upp folk på scenen så dom fick dansa med honom och spela gitarr och grejer. Det var många småsaker som gjorde att jag tyckte så mycket om honom, han började skratta mitt i en låt en gång för att det var någon som gjorde något i publiken och sånt tycker jag bara är skönt och han bjöd verkligen på sig själv. Så ja..han tycker jag om!

Att ta sig hem efter konserten var ju lättare sagt än gjort också. Det var så sjukt mycket människor överallt och det var kö överallt. Vi lyckades iaf tillslut att ta oss på pendeltåget och ta oss hem, så nu har vi matgäster här bestående av Fillan och Markus, dom andra drog sig åt andra håll.

2:e maj

Idag har jag bott i Stockholm i redan 4 dagar, är ju inte så jättelänge men det känns som att det var igår vi flyttade upp. Tiden bara flyger förbi. Jag vet att dom sa det till en när man var yngre att tiden bara skulle gå snabbare och snabbare ju äldre man blir och jag måste medge att dom hade rätt!

Idag var första dagen jag var själv hemma i och med att Niklas började jobba idag så jag har gjort en välbehövlig städning i lägenheten med en välbehövlig dammsugning om man säger så, det blir rätt skitigt när man lastar in alla grejer och klampar omkring med skor så nu känns det bättre.

Jag har även passat på att gå till jobbet en sväng och skriva på lite anställningsavtal och få mig en genomgång av butik och lager och allt så nu har jag lite bättre koll inför söndag. Jag ser fram emot att börja men jag börjar också bli nervös, det känns som att dom har rätt höga förväntningar på mig i och med att jag faktiskt har Jobbat i en Team Sportia butik förut och det är det som gör mig nervös för jag vill verkligen leva upp till deras förväntningar!

Team Sportia ligger i ett köpcentrum och när jag sedan skulle gå därifrån så är det en sådan där typ telefonbutik där dom är väldigt måna om att man ska komma in och prata med dom och han tyckte att jag skulle köpa mig en iPad, väldigt billigt just idag, men det hade jag ingen lust med alls så det tackade jag nej till men det slutade iaf med att jag fick ett gratis iPhone skal, tackarr!

Nu ikväll har Niklas morbror Robert varit här och hjälpt oss sätta upp den sista delen till vår tv möbel, det hade verkligen inte gått på två så jättesnällt att han ville komma förbi och ge oss en hjälpande hand!! Så nu är det iordning, inte mycket kvar nu. Det tar sig!

                    

Bara en vanlig dag

Hejsan hejsan! Som jag skrev förut idag hade vi inte något särskilt inplanerat för dagen och det var just så det blev, vi har tagit det lugnt. Vi har packat upp lite mer och städat lite allmänt, men jag har också hunnit ligga och lapa lite sol på balkongen för vet ni vad..det var faktiskt sol och varmt i förmiddags/eftermiddags och vi har sol under hela den här tiden på vår balkong. Super härligt!!

Annars så tog vi oss en sväng så jag fick se omgivningarna, det är något som inte har hunnits med men det var välbehövligt. Jag måste nog dock försöka utforska lite mer, hittar inte så bra än.

Jag avslutade kvällen med att bjuda min man på mat som bestod av kyckling, wokgrönsaker och pasta. Man kan göra mycket med dessa ingredienser, men jag körde på..tjaa man kan nog kalla det en kycklinggryta med wokgrönsaker i helt enkelt. Nöjd tjej ändå med tanke på att jag annars är mer makaroner och köttbulls tjejen.

Nu tar vi kvällen här och ser fram emot morgondagen!

Godmorgon

Nu ligger vi här i sängen och har det gött tillsammans jag och älskling, för idag är det vår sista lediga dag tillsammans innan Niklas börjar jobba. Tjaa vi är ju lediga lördag tillsammans igen iof men det hör inte hit. Annars får vi se vad vi hittar på idag, blir nog lite plockande i lägenheten och att jag får mig en rundtur här runt om som niklas redan fått av sin morbror som också bor här i Jakobsberg.
 
Jag ser att solen lyser in genom fönstret idag också, hoppas på att det blir en varm dag för jag orkar inte med det här trista vädret längre! Tycker det har varit lite varannandag princip på det hela, sol, regn, sol, regn..så nu hoppas jag på att det stannar på sol, lite vår och sommar ja tack!
 
Aha nehepp nu blir det frukost för den knorrande magen, ni får ha en bra dag!

Petter med Lilla namo - King

Också en låt jag hörde för första gången ikväll som jag tycker är skön!
 

Medina- Miss Decibel

Tycker den här är så härlig, hörde den första gången ikväll!
 

Hoppsan

Jag och Niklas hade bestämt oss för att prova att åka lite pendeltåg och tunnelbana och allt idag och se hur lång tid det tar att åka till hans jobb och lite så. Vi skulle åka iväg tidigt hade vi tänkt men vet ni vad..så blev det icke. Jag och tidigt går tydligen verkligen inte ihop haha! Men vi kom iaf iväg och jag fick en rundtur på Niklas nya jobb och dom verkar jättemysiga där så han kommer få det superbra på nya jobbet!
 
Efter att vi varit där ett litet tag rörde vi oss in mot stockholm centrum och gick runt lite där på gatorna och letade oss fram så gott vi kunde. Iphone är en väldigt bra uppfinning med deras gpser som visar exakt hur man ska gå och vilka stationer man ska åka förbi innan man ska av osv, så den använde vi oss av tills Niklas mobil dog, men vi klarade oss bra efter det också, mest tack vare Niklas. Om vi säger så här var det bra att jag inte var själv för då skulle jag nog inte vara hemma än för om inte jag vet vart jag ska gå kan jag inte ens gissa rätt så!
 
På tal om iphone så gick jag och Niklas och pratade om det när vi gick runt där på stan att jag funderat på att skaffa mig en iphone 5 eftersom min gamla mobil inte går att använda längre men jag är jämt så velig när det gäller sånt där så jag har ju inte beställt hem någon fast jag pratat om det i en vecka. Nu däremot sa vi det att vi kan ju iof gå in på phone house och kolla lite på den, eller ja det var det jag trodde vi menade när vi gick in men vips så kom jag ut med en ny mobil i handen och allt gick så fort. Hoppsan så kan det gå!
 
När vi sen letat oss tillbaka till rätt pendeltåg och kommit hem igen drog vi till Ikea och fyllde på med lite smått och gott som alltid behövs. Det hade nog blivit mycket mer om dom inte stängde så tidigt idag i och med att det var valborgsfirande..tuur för oss!
 
Annars har vi satt upp lite tavlor och bord och städat allmänt i lägenheten. Jag har också packat in mina kläder. jag säger bara så här..HUR fick jag plats med kläderna förut! Jag får verkligen inte plats med dom nu. Hade väl helt enkelt mer garderober förut men ändå..vart kommer alla kläder ifrån! Tror det är någon lite hustomte som fyller på allt eftersom..ja så tror jag det är, kan inte vara på något annat sätt.
 
Det öööösregnade när vi skulle in så vi fick springa in, men var faktiskt lite sol när vi kom ut igen
 
Glad kille provar vilken datastol som är bäst
 
Nyinköpt mobil, blev ckockad själv!
 
Det syns inte jätteväl men det ÄR väldigt fullt och..
Det här fick liksom inte riktigt plats..får lösas genom att köpa mer galgar och trycka!!
RSS 2.0