Stockholmsbo

Nu kan jag faktiskt kalla mig för stockholmsbo! Nu idag har jag flyttat upp på riktigt. Jag förstår nog inte riktigt vad som har hänt än, allt har gått så otroligt fort. Men nu är vi här och har börjat få iordning lite i allt kaos, organiserat kaos kanske man kan kalla det att det är nu..men det går framåt sakta men säkert.
 
Imorse hade iaf jag och linda tänkt komma iväg i hyfsad tid som alltså var vid 10 halv 11.. men nej då, det brukar inte bli som man tänkt. Det var däckbyten som behövdes göras i sista sekund och sen att packa hela bussen tog ju inte en halvtimme som vi hade tänkt precis utan snarare 1,5 timme eller något sånt. Man tänker inte på alla småsaker som ska med också, vid första flytturen tog vi med alla stora grejer och så kändes det som att vi hade fått med allt..men neej det var ett helt lass kvar med grejer och det tar sin tid att åka upp och ner i hissen, och ja jag åker hiss för bor på 4:e våningen med vääldigt många trappor, och hämta lite grejer i taget. Vi kom iaf iväg tillslut och då gick det smidigt och det var inget som krånglade.
 
Nu sitter jag här men min underbara pojkvän i soffan och andas in stockholmsluften och bara känner in allt efter uppackande och handlande som pågått hela kvällen
 
Jag kan inte tacka Linda tillräckligt för att hon var så underbar och hjälpte mig att köra upp allt i en bil som hon aldrig kört förut till ett ställe hon aldrig varit på förut och sen åka hem med bilen igen. Jag är glad att jag har så fina vänner som ställer upp i vått och torrt.
 
Goaste Linda
Påväg mot stockholm
Orvar var så glad att få träffa sin älskade möbel igen så att han låg och kramade den, så sööt!
.

Bil

Jahapp, skönt att pappa igår kläcker ur sig att bilen jag och linda ska ha till stockholm fortfarande har vinterdäcken på. Det var bara att gå upp och vara där tills att dom öppnade i princip. Det tar dock lite tid i och med att det var en bil före så jag hoppas att dom hinner klart till kl 10 då vi sagt att vi skulle åka annars blir allt så försenat och det orkar jag inte med och jag tänker på linda som ska köra hem sen igen också. Jaja nu är det så det ser ut så det är bara att gilla läget. Iväg kommer vi ju iaf.
 
Nu sitter jag och väntar på gamla jobbet, får man väl säga nu, i väntan på att bilen ska bli klar eftersom det är lite långt att gå hem. Då får jag i princip gå hem och sen vända och gå tillbaka..såå jag sitter här och ugglar istället.
 
Lite om hur min morgon har sett ut. Hoppas att ni får en bra dag!

Galet

Nu mina vänner är det så att jag har jobbat sista dagen här i Kristinehamn!! Det känns lite märkligt..men samtidigt bra, och det slutade med en bra och rolig helg så jag är nöjd med avslutningen på det hela! Nu...dags för nya upplevelser..äventyr eller vad man nu ska kalla det.
 
Jag har även passat på att träffa min underbara vän fillan och prata lite om helgen som kommer då hon och hennes sambo kommer upp till oss som kommer bli jätterooligt med allt vi ska hitta på! så jag behöver som tur är inte vänta så länge på att få träffa henne igen! Jag passade också på att kolla på deras nya utemöbler som dom köpt och dom är såå fina. Skulle lätt vilja ha sådana jag med (lite avundsjuk), men nu har jag och Niklas redan köpt nya utemöbler så jag får allt hålla mig ett tag.
 
Annars idag har jag gjort iordning vår buss som ska ta mig och min vän linda upp till stockholm imorgon med ett förhoppningsvis sista flyttlass. Hon är guld värd som ställer upp och vill hjälpa mig när min familj bara ska jobba hela tiden. Vi får oss iaf en liten roadtrip tillsammans vilket kommer bli kul!
 

Mmmm

 Åh vad jag gillar den här låten!! Har väl snart lyssnat sönder den som jag brukar med bra låtar..
 

Näst sista jobbdagen

Idag var första gången som jag jobbade på typ en och en halv vecka eller något sånt så jag var typ nervös för att jobba när jag skulle iväg imorse..då är det längesen man jobbade när man börjar känna så. Roligt var det iaf att få jobba av sig lite.
 
Inte nog med att det var längesen jag jobbade nu.. det var också min näst sista dag här på teamsportia i kristinehamn! Hjälp vad tiden har gått fort. Jag har ändå jobbat där sen november 2011, så i typ ett och ett halvt år redan. Lite sorgligt faktiskt, fast samtidigt spännande! Men det är ju inte så att jag lämnar teamsportia för gott precis då jag börjar jobba där fast i stockholm nästa helg, så jag blir inte så långledig från jobbet. Även fast det är samma butik ska det bli spännande att se hur dom jobbar och gör saker och förhoppningsvis få med mig nya erfarenheter därifrån. Jag ser fram emot att jobba med personalen som är där också, dom verkar hur mysiga och snälla som helst och varje gång jag har varit där och pratat med dom har jag gått därifrån och varit så glad i hela kroppen, så det här ska bli roligt.
 
Det händer mycket nu med flytt och nytt jobb och allt och när det händer mycket nytt för mig är jag ganska duktig på att göra just så som bilden säger. Varför hålla på och fjanta och tänka så. Jag har tänkt att jag istället ska börja tänka att allt löser sig på något sätt. Hakuuna matata som pumba hade sagt. Mycket vis gris det där! Den här gången känner jag mig däremot otroligt lugn i kropp och själ och det ska bara bli kul, jag ser inga hinder utan jag ser möjligheterna!
 

Tjena tjeenaa

Idag har min dag bestått av att börja med den otroligt roliga flyttstädningen som måste göras, men har även hunnit med att träffa jossan nu på kvällskvisten.
 
Städningen höll jag på med i ca 5 timmar och då hann jag ändå inte jättemycket på den tiden, men man måste ju göra allt så noga så det tar ju sån jäkla lång tid. Man kan nog säga att jag har gjort en fjärdedel av lägenheten, om ens det, så jag ska nog gå dit imorgon efter jobbet igen och fortsätta lite. Jag städar själv eftersom niklas åkte upp med ett till lass med grejer plus lilla Orvar till Stockholm idag. Stackars kisse, jätterädd för den stora brummande bilen! Han vande sig iallafall tillslut verkade det som och dom kom fram och han vande sig riktigt fort och började redan mucka med grannkatten (Gustav som vi kallar honom) genom att köra arga leken som Niklas beskrev det, så det här kommer gå bra med andra ord!
 
Som avslutning träffade jag min fina vän jossan som sagt. Jag får passa på nu när jag väl är hemma. Vi köpte lite onyttigheter som är ganska standard för oss två..iaf jag kände för sourcream and onion chips som va väldigt längesen jag åt nu. Förväntansfull som jag är river jag upp påsen och stoppar in första chipset i munnen och tuggar på..ingen smak..jag började fundera på om det var jag som inte kom ihåg hur dom smakade, men nej då dom hade ju glömt och krydda dom jäkla chipsen..känn besvikelsen!!
 
Ja ja nog om det. Det har iaf varit en bra dag och kväll!

Flyttdag

Äntligen var det dags för självaste flyttdagen! Vi började redan igår och bar ner några av dom största sakerna som förövrigt är grymt tunga men som tur är fick vi hjälp av Niklas kompis Robin som hade hämtats upp ngn timme tidigare. Nu tror ni säkert att jag stod på en stol och pekade och domderade med dom stackars pojkarna och sa vad dom skulle göra, meen jag gjorde faktiskt massa andra viktiga saker som att packa ner allt i kartonger som inte var det än osv. Dock blev det lite jobbigt när vi väl hade skruvat isär och plockat ner soffan och sängen osv när vi sen skulle sova. Vi hade som tur en luftmadrass som kom väl till användning, det var bara det att jag vaknade mitt i natten och märkte att jag visst låg på golvet..hm..så bra var den. Men men vi vaknade lite trötta och sega allihopa med tanke på att vi höll på rätt så sent igår kväll med allt packande, men vi gick upp och började lasta in så mycket som gick och vi tryckte verkligen in så mycket som gick ordagrant (som kanske syns på bilden). Blev lite småsaker kvar men är faktiskt riktigt imponerad av att killarna lyckades pussla ihop det så bra som dom faktiskt gjorde.
 
Vi åkte iaf upp till stockholm och började packa in alla saker och det gick väldigt fort om man jämför med när vi packade in allt i bilen. Vi glömde dessvärre lite skruvar och lite sånt viktigt som hade behövts (såklart!) för att sätta ihop sängar och lite annat så det får allt vänta någon dag. Annars har vi iaf fått in allt och börjar få lite ordning på vårt nya hem, lite småfix och så som behöver göras men jag tror det här kommer bli riktigt bra..eller jag tror inte, jag vet!
 
Nu är jag hemma igen och ska göra mitt sista jobbpass nu i helgen, så får bo med min lilla mammi och pappi som på den gamla goda tiden. Natti natti på er!
 
 

Så kan det se ut

 
Så här har det sett ut hemma hos hos oss nu. Man har i princip fått hoppa över alla grejer som har legat kors och tvärs överallt idag. Känns inte riktigt bra i hjärtat för mig när det är så stökigt, det är inte det att jag är pedant eller så men när det ser ut så här..neee tack det är lite för mycket. Meen det gör ju det av en orsak så då får det helt enkelt gå.

Ny morgon, Nya tag

Godmorgon godmorgon! Dags att börja packa ner ens liv i lådor och det är ju ändå inte det lättaste. Man har så otroligt mycket mer grejer än vad man tänker. Jag har hela tiden sagt att ja men vi har inte så mycket stora grejer som ska med, men allt småplock tänkte jag ju inte på och det är ju det som tar tid! Sen undrar jag hur allt ska få plats i en liten skåpbil också, det kommer absolut bli ett pusslande. Jag får iallafall ett litet uppehåll sen från allt när jag ska träffa linda en kortis och se hennes nya frisyr och färg och allt, spännande!! Men men dags att återgå till packandet. Ha en bra dag!

Krångligt

Jahapp då var man med blogg då och inte var det lätt! Jisses jag förstår mig inte på hur man ska få till den så där fint som all har. Fattar ingenting med alla siffror och krumelurer, tror jag får sätta någon expert på det där. Men iallfall så har jag tänkt som så att nu när jag ska flytta till Stockholm tänkte jag skaffa en blogg så ni kan följa mig under tidens gång i den nya staden och mitt liv där. Det är inte alls långt kvar nu då vi flyttar på torsdag och vi har väl börjat småpacka men vi är långt ifrån klara så imorgon väntar en låång dag med endast packande i princip. Jag har inte fattat att vi ska flytta än tror jag eftersom jag är så lugn än, lilla jag brukar inte vara så här lugn inför något sånt här annars..men det blir bra..bara att ta en sak i taget. Det är inget som kommer försvinna bara för att man kollar sig runt lite i vårt avlånga land. Det är ju inte slutet precis utan snarare tvärtom..det är bara början!
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0