Slappdag

Idag har det inte hänt så mycket spännande. Älsklingen började må dåligt redan igår kväll och har legat hemma idag så har tagit hand om honom..men bara lite.

Han orkade iaf följa med mig och storhandla nu på kvällen så nu är kyl och frys fulla. Jag älskar när det är fullt överallt och känslan av att man har massa gott som väntar där på en. Man går ju inte och äter jämt för det, eller, men bara det att veta att det finns Om man skulle vilja ha ngt. Vi köpte även på oss en blender nu när vi handlade så nu ska det bli smoothies för hela slanten..gottgottgott.

Imorgon är också en ledig dag innan det blir jobb hela helgen. Jag får passa på att ta det lugnt nu, det är lugnet före stormen kan man säga för sen kommer jag jobba väääldigt mycket..vilket är bra iof men kommer inte ha så mycket fritid. En veckas semester blir det iaf sen så det är bara att kämpa på.

Är också fast igen ny serie, Olivia tipsade mig och sa att den här Anna tror jag du kommer gilla och...det gjorde jag. Så nu är jag klistrad framför den också. Pretty little liers är det jag kollar på, man fastnade inte på en gång, man får ta sig igenom några avsnitt först men sen är man fast, eller jag blev det iaf. Kul i titta på lite tonårsdrama emellanåt.

Nej nu får det bli sängen för min del.

Nu ni!

Nu ni go vänner har lata jag bestämt mig för att fullfölja ett månadsschema som innehåller att göra några sit-ups och squates i princip varje dag. Finns ett bra schema att följa hur många man ska göra och när man ska vila och så. En liten utmaning för en själv och det är verkligen något jag behöver! Jag ska verkligen försöka genomföra det här nu, jag är annars så dålig på att genomföra något klart, jag brukar börja starkt första veckan typ och sen slacka av, men nu ska jag göra det här. Det tar inte lång tid att göra så det är ingen undanflykt att jag inte hinner, 10 min kan jag avvara. Första dagen gjord idag så bara 29 dagar kvar, alltid en början i alla fall.

 

 

Min man kan han

Idag var en sån där härlig dag när man blir väckt av telefonen som ringer. Både jag och Niklas var lediga idag så vi hade tänkt oss ta en sovmorgon så jag undrade vem det var som ringde så tidigt. Det visade sig vara min kollega från jobbet som frågade om jag kunde hoppa in och jobba. Snäll som jag är så sa jag såklart ja..på en av mina och Niklas lediga dagar tillsammans. Så kan det gå men samtidigt är jag glad för allt jobb jag får.
 
När jag skulle göra iordning vanlig tråk frukost kom Niklas in i köket och började plocka fram bakgrejer? trodde jag, men det visade sig vara ingredienser till amerikanska pannkakor!! MM åååaaaah vad det var gott!! Jag har varit så sugen på pannkakor en längre tid och så kommer Niklas där och ställer sig och gör amerikanska pannkakor till frukost..kan det bli bättre? NEJ!
 
Efter den frukosten gick jag med lätta steg till jobbet..eller jaa..tunga mer med alla pannkakor jag stressade i mig..men ändå. En bra jobbdag med mina goa kollegor Stina och Sara. Jag och snäll-Stina bytte även så jag slutade en timme tidigare än bestämt så då fick jag komma hem till min gos lite tidigare iaf.
 
Vi åkte iväg och handlade lite och har nu stått och lagat matlådor för hela veckan i princip. Vi ska absolut börja göra så på typ söndagar att göra storkok så det räcker till veckan, så slipper man tänka på det varje kväll. Smidigt är det också och tar inte längre tid än när man lagar mat åt sig på kvällen. Super!
 
Ååååå igår gjorde vi egna pannbiffar! Såå otroligt gott och potatisen blev perfekt så den smälte i munnen. Det är annars så svårt att få till potatis bra tycker jag. Det är lätt att de bli överkokta och ramlar isär, men den här gången lyckades vi verkligen och det blev så gott! Jag har fått tillbaka lite matlust nu när vi gjort lite annorlunda mat. Det har blivit så mycket samma på sistonde..den lätta maten om man säger så och då har jag typ tröttnat på mat och tyckt att de tvar lite jobbigt att äta så det är kul. God mat = glad Anna!
 
 
Biffskapande
 
 
 
 
 
Mmmmm
 
 
 
Amerikanska pannkakor
 
Buskatten fick vara med  på balkongen förut idag
 
 
 
Haha jag tycker det ser ut som att Orvars huvud typ är inklippt i bilden
 
 
Upptäcksfärd
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avicii

Jag är egentligen inget fan av Avicii men den här låten tycker jag är skön!
 
 
 
 
 
 

Midsommardagen = vilodag

Halojsan!
 
Idag har det hittills blivit en vilodag för oss. Eller vilodag och vilodag. Direkt efter att vi ätit frukost satte vi igång och städade hela lägenheten..grundligt. Det behövdes verkligen och det tog sin lilla tid men nu är det fräscht och fint igen. Eftersom det tyvärr inte är så bra väder idag heller så passade det bra med lite städning. I och med vädret blir det mest att ta det lugnt resten av dagen och äta gott ikväll för vår del.
 
Det är första helgen på länge som jag och Niklas är lediga tillsammans så det hade varit kul om det var fint väder så man fick lust att göra saker som att ta en härlig promenad på något fint ställe eller bara satt sig på något härligt fik någonstans i solen, fast det skulle väl ändå inte varit öppet idag iof. Nu får det istället bli mys inne, vilket inte är fy skam det heller. Det är allt skönt med tråkväder ibland också för då får man vara inne och dega.
 
Hoppas ni får en bra dag!

Midsommar

Hej allihopa, hoppas att ni har haft en toppenbra midsommarafton! Det har absolut jag haft! Det blev en lugn midsommar i år för vår del.
 
Vi började dagen med en lång sovmorgon och gick sen upp och åt en riktigt god midsommarfrukost med färskt bröd och färska jordgubbar..mm mums! Efter frukosten väntade vi in Sunny så att vi kunde åka och handla inför dagens grillning som stod på schemat. Allt tar ju mycket längre tid än vad man tror med handlandet och plockandet och allt som ska med och så men tillslut kom vi iaf iväg. Vi åkte iväg till ett mysigt ställe vid sjön där det fanns ett vindskydd och grill och allt. Tyvärr hjälpte inte vindskyddet så mycket och solen försvann rätt fort..det var som det brukar vara helt enkelt..svensk midsommar/svensk sommar!
 
Vi fick iaf lite sällskap när vi satt där och grillade och en barnfamilj kom och hade bestämt sig för att bada. Huur kan man välja att bada frivilligt i detta svenska kalla väder? Vattnet såg ju inte direkt lockande ut kan jag ju inte påstå med sitt mörka vatten som ser ut som att det vill sluka en.. men det struntar man i som barn. Då är det bara att blåsa upp vattenleksaken och hoppa i med full fart. Lite mysigt att titta på iaf. Jag blir mer och mer badkruka ju äldre jag blir. Förr när jag var yngre levde jag praktiskt taget i vattnet hela sommaren och mamma fick dra upp mig men det har alltså ändrats lite med åren.
 
Vi satt där och grillade och hade det mysigt och barnfamiljen badade och det kom ytterligare lite folk med husvagn och grejer som skulle vara där och grilla..mitt ute i skogen som vi befann oss. Jag förstår inte hur dom fick ner husvangnen för det var trångt sista biten och ganska igenväxt runt vägen..men dom lyckades iaf på nått sätt.
 
När vi suttit där ett tag och solen vägrade komma fram något mer och det började bli lite kallt bestämde vi oss för att åka hem till oss och kolla en film som avslutning på dagen.
 
Lugn och fin dag med mycket gott och trevligt sällskap.
 
Gose Orvar innan vi gick upp
 
Härlig sommarfrukost!
 
 
 
Redo för dagen
 
Passade på att gå ut på balkongen i solen medans vi väntade på Sunny och vem kom då smygandes lite sneaky..
 
Leka med maten? Det är okej Niklas eftersom det var en sån fin bokstav
 
 
 
 
 
Mina fina örhängen som jag fick av bästa pojkvännen i studentpresent!
 
Stötte på lite gosekor påväg ut mot sjön där vi skulle grilla..mitt på vägen..dom var däremot snälla och flyttade på sig ganska snabbt
 
Jag tycker dom är så söta, speciellt alla bebisar som var där
 
Gos <3
 
Sunnyboy
 
 
 
Grillmästarn
 
 
 
 
 
 
 
 

Texas longhorn!

Igår vart det finmiddag inne i stan på Stureplan. Var egentligen tänkt att jag och Niklas bara skulle laga till något enkelt men så ringer Sunny och undrar om vi inte vill äta ngt någonstans. Vem tackar nej till det..restaurangmat vs hemlagad mat? Restaurangmat it is sa vi och åkte in i stan för omväxlingsskull och hamnade tillslut på Texas longhorn. Niklas hade gått och tjatat om deras revbensspjäll och hyllat dom så, så då fick det allt bli det och det var absolut gott!

Vi satt där ett tag och pratade och hade det trevligt och åkte sen vidare. Vi åkte runt överallt kändes det som så nu har jag definitivt sett mer av Stockholm. Stockholm är väldig vackert..både på dagtid och nattetid.

Mys hos Anna

I söndags var vi som sagt hos Annapanna som fyllt 20 år i veckan. Vi åt och åt och åt i princip, det var nästan så man kunde rulla hem sen. Det var så mysigt att sitta där på hennes altan och skratta så tårarna sprutade och äta så mycket gott som hon hade fixat iordning..det var grillat och egengjord marknadsnougat och tårta och chips och dip och ja..det var endel helt enkelt.
 
Mot slutet av kvällen kändes det att jag hade varit vaken sen klockan 5 på morgonen och åkt tåg och härjat så det blev hemåt och bums i säng och ja..där slocknade jag nog på en minut.
 
 
Anna, födelsedagsflickan hon själv
 
Clara, Susanna och Anna
 
Maja och Clara (Jag vet, alla heter Clara eller Anna i det här umgänget, fantasifullt!)

 
 

Träningssug?

Vaknar..solen skiner..och jag är ledig idag! Får se vad man ska hitta på, det enda jag har planerat är tvätt-tid vid 4 så jag har massor med tid att slå ihjäl innan.

Egentligen vore det bra att komma igång med att träna men JAG ORKAR VERKLIGEN INTE! Jag vet inte hur jag ska få suget till det? Jag har aldrig varit en sån som verkligen längtar efter att träna och tycker det är skönt, så hur ska jag hitta motivationen till det? Någon som har något tips?

Det skulle vara en bra sysselsättning överhuvudtaget i och med att jag faktiskt har ganska många lediga dagar. Jag ska försöka göra något idag..men jag lovar inget.



Tunnelbana

Idag gick jag upp klockan 6!! Vet ni hur tidigt det är för mig? som tur var gick det rätt bra och jag var hyfsat pigg. Mycket tack vare min älskade katt som satte igång och slog på ringklockan på dörren redan kl 5 och tyckte jag skulle gå upp..så man kan ju säga att jag har varit vaken sen 5 då men låg och drog mig till 6.

Det är tågdags idag igen så det var därför jag gick upp så tidigt idag. Pendeltåget går tydligen inte så tidigt på söndagmornar, så då blev det att krångla och först ta buss och sen tunnelbana så jag skulle komma fram till centralen i tid. Jag måste säga att jag aldrig har tänkt på att det är rätt fint nere i tunnelbanorna. Dom har ju lite dekorerat inne i bergväggarna, saker som passar till stationens namn. Tex hette en station näckrosen och då hade dom dekorerat med näckrosblad och allt..jag har egentligen varit så emot tunnelbanan men nu blev det lite bättre när det faktiskt var lite fint.

Nu sitter jag alltså på tåget påväg för att fira Annapanna som har fyllt 20 år! Vad gamla vi börjar bli!

Nej nu ska jag ta och passa på att läsa lite i min bok revolt. Riktigt spännande den här med. Läs om ni inte har gjort det.

Torsdag

Vi stod alltså ute i spöööööregn! Stackars studenter! Men innerst inne tror jag inte att dom tänkte på det så mycket, det var mer vi som stod och väntade som gnällde på vädret.

Vi åkte iväg för att titta på utspringet. En bilresa som tar typ en halvtimme. På den tiden immade bilen igen helt och hållet, vi vattenplanade och regnet öste ner så det var svårt att se vissa stunder. När vi väl kom fram väntade vi inte så länge förrän det började springa ut studenter. Dom började klockan ett och var klara fem över ett i princip. Det är inte riktigt på samma sätt där som när jag tog studenten för då skulle varje klass hålla på och sjunga en låt och allt men här var det att dom sprang ut och ropade lite och sen var dom klara.

Det blev lite mottagande hemma hos dom sen vilket innebar att man åt kakor så man mådde illa.

En bra studentdag helt enkelt, som det ska vara.

Bara massa studenter

Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade här men det har inte hänt så mycket sen sist. Jag har jobbat och igår åkte jag till Värmland igen eftersom det nu är student..igen! Väldigt dumt att dom inte hade på samma vecka som dom brukat ha alla andra år, så det resulterar nu i att jag får åka som en liten jojjo fram och tillbaka. Mycket åkande blir det men det är det värt!

Just nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma och hämta upp mig så ska vi ner och köpa lite blommor. Jag har själv ingen bil och regnet öser ner så är inte så jättetaggad på att gå ner till stan i det här vädret..och eftersom det har varit fint väder alla andra dagar hade ju inte jag packat ned kläder för dåligt väder så då får man ta vad man hittat hemma hos mamma och pappa. Det får alltså bli en alldeles för stor regnjacka som nog är pappas egentligen, det är den som finns så what to do?

Nu ska jag kila. Ha det bra allihopa!

Hemfärd

Idag var det hemfärd som gällde..men först vart det nästan en hel dag med min goakusin Elin! Först vart det ut i skärgården för att få i oss lite mat där även min mamma mötte upp oss och åt med oss. Gud vad gott det var! Bakadpotatis med skagenröra i åt jag och mmmmmm, det var längesen jag åt bakadpotatis men åh vad gott det är! Det borde man äta oftare. När vi ätit klart åkte mamma tillbaka till jobbet och vi drog och köpte ben and jerrys till efterrätt och satte oss i mammas och pappas gård i solen. Det var skööönt.
 
Lite stressande att veta att man har ett tåg att passa men det gick bra, vi åkte ner i god tid. Det var jättebra att vi var i tid..inte..tåget blev försenat 10 min..20 min och tillslut 30 min. Jag iaf kom iväg tillslut och det gjorde inte så mycket att tåget var försenat för Elin var så snäll och stod och väntade med mig och då fick jag mer Elin tid!
 
Niklas kom och mötte upp mig på stationen och sen dess har vi itne gjort så mycket. Jag har lagat mat och suttit här och tagot ikapp lite. Nu blir det att krypa ner i sängen, Det känns som att det var evigheter sen jag sov i vår egen säng.
 
Åh mamma och pappa har kattungar hemma nu..alltid lika söta! Zlatan på bild..och nej jag har inte valt namnen.
 
Otis godingen
 
 

Middag

Min söndag bestod av grillning och lite mer grillning. Nej men på dagen åkte jag och min famlij upp till vår stuga som vi har och grillade och hade det skönt i solen. Jag fick också träffa min brorson som jag inte träffat på flera månader nu! Ojojoj vad han har blivit stor säger jag bara..vad han växer nu. Det är det som både är roligt och tråkigt med att bo så långt bort. Tråkigt för att man missar så mycket eftersom det händer så mycket med honom hela tiden men samtidigt är det lite häftigt att se hur mycket han utvecklas varje gång man kommer hem. Mysnivån var mycket hög och det kunde inte blivit en bättre start på min söndag.
 
Efter det blev det hem snabbt och byta om lite och sen vart det raka vägen hem till Olivia på middag. Jag och mina kompisar har kört med det att vi bjuder varandra på mat och nu var det alltså dags för Olivia. Till förrätt blev det pyssel. Nu kanske ni undrar vad jag menar och det ska jag berätta för er. Olivia är så rolig för hon tycker inte om räkor och lax och allt som man brukar ha i förrätter så hon hade bestämt att vi skulle pyssla iställer för att äta det. Hon är så fantasifull så det är alltid kul att vara med henne för man vet aldrig vad som väntar. Vi gjorde iaf nyckelringar. Krympisar kallar jag dom, kommer inte ihåg om dom hette det? Man målade iaf en bild på en plastbit och la sen in den i ugnen och så krympte den till en liten liten nyckelring. Den krympe mycket mer än vad vi trodde och blev alltså jättesmå! Men dom blev jättesöta och lagom stora faktiskt! Olivia trodde att det skulle ta 20 min att göra det här..eh nu är det oss vi pratar om så det tog ju typ en timme att bli klara. Vi är ju inte riktigt lika vana att pyssla och greja så det var stor koncentration bland oss.
 
När vi var klara med förrätten var det dags för huvudrätt som bestod av grillat. Man kan aldrig få för mycket av det känner jag. Vi satte oss vid ett superfint bord som var dukat med bordsplaceringar och dekorationer som jag aldrig skulle komma på att göra. Jag skulle gärna vilja ha lite av hennes kreativitet!
 
 Till efterrätt blev det god chokladmousse och så stod det ju godis och chips och grejer i hela huset som man gick och föråt sig på typ.
 
Men jättekul och mysigt och gott och allt! Kul att umgås med mina godingar också! Superhärlig söndag..en av dom bästa på länge! Mycket bra helg över huvudtaget.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Examensfirande

Det blev myckert examensfirande den här helgen även fast det var lite olika typer av examen som firades. Lördagen kom och det var Louise dag (Niklas syster) som firades för att hon nu är klar med sin utbildning och nu alltså är legitimerad tanghygienist. Grymt jobbat av henne! Är riktigt imponerad över att hon har kämpat sig igenom alla tre åren så bra. När jag tänker på att studera på universitetsnivå tycker jag det känns som att det är jättesvårt..så jag tror jag väntar med det ett tag till helt enkelt.
 
På dagen bjöds vi på fika i mängder. Det fanns allt från småkakor till tårtor, som såklart var formade som tänder (fiffigt). Det är så jobbigt när det finns så mycket gott för då måste jag typ ta av allt fast jag vet att jag typ inte orkar det och att det blir alldeles för sött för mig. Gott var det i alla fall!
 
På eftermiddagen tog vi en paus från allt ätande och gick ner och kollade på balen som började klockan 5. Alla var jättefina och dom hade väldigt tur med vädret också. Strålande sol och varm och skönt och dom fick vara på statt som en annan inte fick..hmpf..lite bitter är jag över att vi fick vara på mastmagasinet istället för fina statt..meeen jag är glad för deras skull! Allt var väldigt fint!
 
På kvällen vart det tillbaka hem till Louise för att fira henne lite mer. På dagen hade släkten varit där och firat men nu var det alltså dags för alla kompisar. Det bjöds på väldigt goda grilltallrikar, kan man nog kalla det för, och jag var väldigt hungrig vid tillfället också eftersom jag typ bara hade fikat på dagen så det slank ner väldigt lätt. Eftersom vädret tillät oss att vara ute så var vi det så länge som gick innan myggen kom och var irriterande.
 
Det är bara att trycka in så mycket som går på en dag för att få ut så mycket som möjligt av den. Men efter det åkte vi faktiskt hem och sov vilket var väldigt skönt efter en lång dag!
 
Klar för en härlig dag som väntar
 
Examenstjejen hon själv!
 
Fick någon slags högtalare till mobilen av Niklas farbror Micke..Funkar faktiskt fast blir ju inte så basigt ljud precis
 
Öppnande av presenter
 
 
Gosen och hans mamma i bakgrunden
 
Vi hann även hem en sväng och gosa lite med Gosan
 
Mysigaste katten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutningen på dagen..självklart var det en tand med på glaset!
 

Fredag, studentfirande och gött umgänge

Ett år sedan det var jag som tog studenten och fick gå på bal.
 
 
Kändes lite som julafton.
 
Anna Persson som hissas i luften
 
Åh jag fick umgås med goaste Anna under hela dagen!
 
En glad Josef
 
Johan!
 
Jakob som är i full gång och öppnar sina studentpresenter
 
Goaste Linda!
 
Bella (som vi var hos) och Fillan
 
Susanna, Millie och Lollo..klassiskt slutfixande
 
Millie och Olivia
 
Målande av naglar blev det såklart också och självklart målades dom på 5 sek typ..iaf när Fillan målade.
 
Nöjda Tjejer
 
Heelt okej för att vara målat på 5 sekunder som sagt!
 
RacerOlivia var i farten
 
När jag tillslut var på väg hem på fredag kväll..lördag morgon..började det ljusna ute, härligt faktiskt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studenten!!!

Det är helt sjukt att det redan är ett år sen det var jag som stod där på trappan till skolan och sjöng halsen av mig och som åkte flak runt hela stan! Tiden går alldeles för fort eftersom det nu inte var jag dom stod där utan mina kära vänner och alla andra 94:or! Det var så härligt att vara där igen och det här året kunna känna vad dom känner eftersom man nu gått igenom det själv. Alla var så fina och glada och det var sol och varmt..det kunde inte ha varit bättre!

Dagen gick i ett och bestod alltså av studentfirande. Vi hann med 6 studenter på den tiden dom är hemma som är ca. 3 timmar innan dom drar vidare. Hyfsat bra gjort av oss ändå men ändå hann vi inte riktigt med alla vi hade tänkt..man är ju ändå rätt rutinerad nu med att flänga runt och allt med att lägga upp hur man ska äta för att orka..det sista lärde jag mig nog faktiskt i år. Men det är jättekul att åka runt till massa glada studenter och få vara en del av deras dag.

Hela dagen bestod av stress för min del för direkt efter att vi var klara med studenterna åkte jag hem och bytte om och åkte sen hem till Bella där alla mina braiga kompisar från skolan var. Vi var där ett tag och gick sen vidare till Statt där studenterna höll till. Så dagen bestod mer eller mindre av studenter på något sätt.

Vid tre var jag på väg hem och såg hur det började ljusna ute..det var rätt häftigt att se..och sen somnade jag som en sten. Lång men mycket mycket bra dag!!

Hemma eller borta eller vad det nu blir..

Nu är jag hos min lilla mammi och pappi och har precis bäddat ner mig själv i den stora mysiga sängen!

Jag hamnade förresten på rätt tåg förut och kom fram väldigt snabbt, det tog typ 2 timmar hem och det brukar ta typ 2,5 vanligtvis så jag klagar inte! När jag kom fram var det bara att släpa med bamseväskan ,som typ vägde ton, hem till jossan där hon stod och grilla och grejer, här blir man bortskämd! Kul att få prata med henne någon timme, man tar varje sekund man får nu för tiden.

Efter det härliga besöket där fick jag skjuts hem som tur var och har sen dess fixat med ännu ner studentgrejer och det tar sin tid så för en liten stund sen var vi klara jag och mamma och kände att det var dags att lägga oss och tar oss till vart jag började inlägget..i sängen.

Det är allt lite skönt att vara hemma..eller borta..jag vet inte vad det blir det är ju fortfarande mitt hem och kommer alltid att vara men jag har ju samtidigt ett nytt hem. Det är lite svårt det där..men jag får nig säga att jag har två hem. Jag kommer ändå fortsätta säga hem vart jag än ska.

Jaja godnatt på er!

Värmland

Nu står jag på stationen och väntar på mitt tåg som ska ta mig hem till Värmland. Jag tror jag står på rätt ställe nu iaf, jag gick nog lite fel först men förstod ganska snabbt att det inte var där jag skulle stå. Nu ska jag nog ta mig till rätt ställe. Det är faktiskt andra gången i mitt liv som jag åker tåg alldeles själv..lite läskigt faktiskt men bara jag har satt mig på tåget kommer det kännas bra.

Jag jobbade till 4 idag också så jag kände mig lite stressad över att hinna med pendeltåget för att först och främst komma till centralen så jag gick 10 i 4 istället för att verkligen vara på den säkra sidan och nu står jag här och väntar. Men hellre att jag är i tid än att jag skulle stressa ihjäl mig för att hinna med allt så nu känns det bra!

När jag kommer hem kanske jag ska träffa min fina vän jossan en sväng. Man måste trycka in så mycket som möjligt på en helg så här så nu kan jag nog inte trycka in så mycket mer. Men det ska bli KUL!! Träffa alla människor Sonjas saknar så mycket och gå på student och återuppleva förra året då jag tog. Jag skulle gärna ta studenten igen så är lite avundsjuk på dom som tar i år. Det var absolut en av dom bästa dagarna i mitt liv!

Nej nu ska jag snart gå på tåget så ni får ha det så bra allihopa!

Man kan gå och gå och gå och..gå lite mer

Som rubriken säger så har det blivit väldigt mycket gående för min och Niklas del idag. Så går det när man inte har någon cykel och man kan ju inte ta bilen överallt jämt, det är lite onödigt..även fast jag är latmask nr 1 och gärna skulle vilja det. Nej men det är skönt att röra lite på sig och idag har det varit underbart ute så jag har njutit av varenda sekund som vi har varit ute.

Det var studentpresents letande som gällde idag, lite kompletteringar och så och det passade bra att Niklas bara jobbade halvdag idag så fick vi en dag ledigt tillsammans. En sak som jag har lärt mig idag när vi gick runt och letade är att man ska inte gå på stan och leta efter något speciellt för det går fasiken inte att hitta! Även fast man går i hundra butiker så hittar man det inte och det är slut osv. Så nu framöver ska jag inte bestämma vad jag ska köpa för då ser man mycket mer också annars blir man så inriktad på en sak så man missar allt annat som kanske egentligen är bättre till och med.

Innan vi gick iväg på vår långa runda började vi bygga på vår nya möbel som vi köpte igår och jisses vad många delar det var på den. Vi fick ta en paus och fortsätta när vi kom hem igen och nu är den äntligen klar! Den blev jättebra i hallen, precis som jag tänkt! Nöjd tjej helt enkelt! Och imorgon åker jag hem till Värmland för en toppenhelg! Allt känns väldigt bra just nu!



Jarrå

Ja ni, idag har min dag bestått av en heldag med jobb vilket känns bra. Visst är det skönt när man är ledig som jag var igår men jag klarar inte att vara det för mycket och när jag väl jobbar vill jag typ inte ha rast. Jag vill hellre jobba och i och med det göra något för då känns det bra. 20 år och typ arbetsnarkoman..känns stadigt haha. Nej då så illa är det inte men jag tror ni förstår hur och vad jag menar.

Jag hann inte ens komma innanför dörren förut efter jobbet förrän Niklas släpade med mig till Ikea. Vi har kollat på en byrå jättelänge som båda verkligen vill ha men har tänkt att vi ska vänta lite med att köpa den och har skjutit på det mer och mer..men nu tog äntligen Niklas tag i det vilket är bra! För jag är så velig av mig så jag kan aldrig bestämma mig. Nu har vi den iaf!! Den ska bara packas upp vilket vi behöver lite verktyg till bara och sen så! Den kommer passa så bra i vår hall och vi har ett perfekt ställe för den.

Istället för att packa upp byrån har vi ätit thai och kollat film. Det är dumt att ha netflix måste jag säga..man sitter ju där hela tiden..okej inte hela tiden men mer än förut. Ååh just det vi har fått igång vår tv nu också! Den har inte funkat på hela tiden fast vi har gjort felanmälningar och fått nya grejer och allt.. Men så nu igår provade vi och då funkade den helt plötsligt! Jag älskar när sånt där fixar "sig självt". Kan varit vår katt som fixat det också för han startade tv:n tidigare på dagen igår som för att visa att nu funkar det.. Han är inte dum den där Orvar.

Nej nu får det bli natten så jag kommer närmare helgen snabbare. Händer bara massa skojsigheter då så jag längtar dom en gnu!

Vår byrå som den kommer se ut när den är klar.

Bra helg

Oj nu har jag inte skrivit på några dagar igen men det är för att jag har haft fullt upp..vilket är kul iof!
 
Jag börjar med fredag som innebar en heldag med jobb, vilket betyder att jag slutar klockan 7. Jag skulle med Niklas på after work med hans jobb efter det och dom hade så klart setts tidigare, så är det jämt för mig jag kommer alltid sent pgr av jobb..men iaf jag kom iväg från jobbet typ 19.05, jag skulle då hinna hem, byta om från jobbkläderna och sen hinna ner till pendeltåget som skulle gå 19.23. Jag typ sprang som en galning och han bli varm och äcklig och jag kommer ner till stationen och ser tåget stå där så jag tänkte att det hinner jag aldrig...och mycket riktigt ser jag tåget åka iväg. Det var bara att vänta på nästa och som tur är går dom bara med en kvarts mellanrum. Det var första gången jag åkte pendeltåg och tunnelbana helt själv i stockholm. Det var läskigt men det gick bra..jag hittade allt fram till restaurangen tillslut där jag fick träffa lite arbetskollegor till Niklas. Det var mycket trevligt och dom var väldigt öppna människor så det var inte svårt att prata med dom. Efter resaurangen gick vi vidare till..kan det varit Scandic..tror det var det jag är så dålig på namn. Vi var där några timmar och pratade och hade det trevligt och sen åkte vi hem..och sov..det var skönt. Det blev en lång dag!
 
Lördag var det också jobb som gällde och det var också stressigt..mycket stress i helgen. Det var också ett snatteri precis innan vi stängde. En man som gick omkring och kollade som vanligt..men jag såg att han kollade på mig så jag gick jag och frågade om han behövde hjälp men han svarade att han letade efter skosnören men inte hade hittat det han letade efter. När han sen gick utanför larmbågarna började det såklart tjuta och två killar i personalen började skrika och springa efter honom. Dom fick typ tag på honom..för han ramlade och slängde då iväg skosnörena som han hade tagit och sen sprang därifrån. Men alltså kom igen..ta ett par skosnören som kostar 25 kr och sen dessutom hade vi 20% på dom för tillfället. Bra drag av honom. Jag förstår mig inte på vissa människor..men han var rätt borta också. Det var iaf mitt första snatteri här. 
 
Efter en stressig jobbdag var det egentligen bestämt att mitt jobb skulle till grönan för att köra lite femkamp och så men vi ångrade oss i sista stunde när regnet bara öste ner ute!! Det hade inte varit kul att stå ute en hel kväll i det. Vi bestämde oss istället för att först gå och äta och sen bowla istället vilket var kul det med. Vi körde tjejerna mot killarna och vi vann..såklart.hah! Efter det gick vi ut och tog några glas tillsammans..lyssnade på gamla godingar och sjöng med det högsta vi kunde och trumma i bordet och jag vet inte allt..jag vet inte hur många som kollade på oss men det skiter jag i..vi hade det kul iaf!
 
Söndag var en lite seg jobbdag men det gick ändå hyfsat fort och då var det bara hem och städa på en gång och grilla! åå det var så skönt ute! även fast solen hade försvunnit från vår balkong visade ändå termometern på 27 grader..så sköönt!! Vi hade också tvättid och ..eh..det var ett tag sen vi tvättade nu så vi hade rätt många påsar fulla..så det var det vi gjorde resten av kvällen tvättade och kolla på film emmelanåt. Åh jag gjorde banan i ugn..ni vet när man lägger choklad i bananen och lindar in den i folie och lägger in i ungen. Det var så längesen jag gjorde det så jag blev så sugen på att göra det..och det var så gott!om ni inte har gjort det så prova det! Om ni gillar banan och choklad så kommer ni gilla det.
 
Idag måndag är första dagen jag är ledig på sen förra tisdagen så nu väntar jag på att solen ska komma fram ordentligt så jag kan gå ut och lägga mig i solen och läsa lite bok.
 
ha en bra dag!
RSS 2.0