Sunset

Jag gillar det här med att man kan åka på små utflykter med motorcykeln, och något som är ännu roligare är när man åker några stycken! Pillan min kompis tog kortet förra året precis som Niklas. Igår tog vi en premiär tillsammans ut på Ekerö, ja jag satt ju då bakpå Niklas, och det var såå härligt! Det är jättefint där på sommaren och det är perfekta slingriga motorcykelvägar. Vi stannade efter någon timme med körande och åt pizza innan vi fortsatte in i solnedgången. Vi åkte ut till ett färjeläge och kollade på solen som gick ner. Det mina vänner, det var vackert! Mums på att hitta på saker på vardagen  och åka på små utflykter!

(null)

(null)

(null)

(null)


Hoj och renovering

Jag har några tappra personer som kollat in här trots min frånvaro ett tag igen! Jag har glömt av bloggen lite, men tycker om att skriva av mig lite här emellanåt och det är kul att kunna titta tillbaka på härliga minnen! 

Jag tänkte att det här får bli ett litet blandat inlägg om vad som pågår i mitt liv nu! Jag håller ju på att ta hojkort som jag skrev om i mitt förra inlägg. Det är superkul, men svårare än vad jag trodde! Som lågfartsbanan tänkte jag äh piece of cake, jag har bra balans..den var Inte piece of cake haha! Allt är mycket svårare än vad jag tänkt mig. Men jag har alltså börjar köra lite smått men inte i trafik än, vi klurar fortfarande på vem som skulle kunna köra med mig. En på jobbet skulle fråga en bekant i helgen så vi får se hur det blir där.
(null)

Vi har renoverat klart här hemma och har fått en inneboende. Det känns så skönt att äntligen vara klar med allt! Det är verkligen ett pussel när man håller på i flera rum samtidigt. Det lilla rummet som vi gjorde om från garedob till gäst/mysrum blev klart precis innan vår inneboende flyttade in, Jonas Niklas bror. Det blev mysigt men jag hann inte mysa i det själv haha! Men vilken skillnad det blir att göra om, nu trivs jag verkligen i vårt sovrum, det gjorde jag inte förut. Och sängen! Såå skön!

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)


RSS 2.0