Termin 4 första dagen

Idag var det första dagen tillbaka på universitetet efter en lång och härlig sommar, som däremot gärna kunde fått vara lite längre. Men nu är jag igång igen och det kändes precis som vanligt att sitta där med alla klasskompisar och lyssna på föreläsaren.

Det här är nu termin 4 på arbetsterapiprogrammet och jag har alltså 1,5 år kvar på utbildningen vilket är sjukt! Den här terminen har jag den spännande 10-11 veckors VFU:n att vänta mig vilket jag är rätt nervös över, men det kommer samtidigt bli riktigt kul för oj vad jag kommer lära mig mycket! Hoppas jag hamnar på något bra o roligt ställe bara, det får vi veta nästa vecka tror jag. Jag skulle kunna tänka mig typ en neurologisk avdelning, det känns som ett intressant område som jag skulle vilja lära mig mer om.

Ja ja nu tar jag kvällen efter en heldag i skolan. Jag blev tröttare än vad jag trodde jag skulle bli, så det ska bli skönt att krypa ner.
Natti på er!

Kräftskiva

Igår var jag på årets första och kanske även sista kräftskiva som jag skrev om i förra inlägget. Och det är ju något speciellt med kräftskivor, det är väldans mysigt hela grejen. Speciellt när man går all in som vi gjorde med hattar, haklapp, pynt både i tak och på bordet och ett snaps sånghäfte som Casper hade satt ihop.

Det var med mina kollegor och sen några vänner till dom som var med så vi var väl ett gäng på 14-15 personer. Väldigt rolig kväll, men blev inte allt för sen kväll eftersom det är jobb för min del idag så är påväg dit nu. Börjar också känna mig lite sleten efter några helger i rad med party, haha kanske börjar bli gammal!

Fredagsmys

Igår fredag var jag ledig från jobbet och gjorde inte många knop alls kan jag meddela. Det fick bli en ta hand om sig själv dag och lite nyttig dag med att tvätta och så. Jag fixade också till ett par byxor som jag har haft väldigt länge men som jag köpte på rea och var typ 34 i längd och jag ska ha typ 30-32 så ja ni hör ju att dom har varit rätt långa. Så nu tog jag helt enkelt fram saxen och klippte av dom en bit. Är fortfarande inte riktigt nöjd med hur dom är nere vid fötterna då dom är lite för vida för min smak men men dom blev bättre nu iaf.

Igårkväll hade jag och Niklas en riktig myskväll med lite sushi, chips och film. Ibland behöver man ha sådana kvällar tillsammans. Jag har varit borta ganska mycket på sistonde och ska bort ikväll med på kräftskiva så vi unnade oss en sådan kväll tillsammans.

Nu är det bara att tagga till för 9 jobbdagar i sträck innan jag börjar studera igen den 29/8. Det är ju sjukt, hur fort har inte den här sommaren gått?!

Superhelg

Jag har haft en så bra helg! Jag smygstartade jobba lite förra torsdagen men var ledig nu i helgen igen för vi skulle springa color me rad och ha avskedafest för Fillan som nu har flyttat.

Alltså color med rad, vad roligt det var! Vi har sagt att det här ska vi göra till tradition för att det var så kul! Och jag orkade springa hela loppet, som då var på 5 km och det kanske ni tänker att det är ju inte så långt, men jo, för otränade mig är det en bit. Men det gick bra!! Jag rekommenderar det starkt om man vill springa något lopp! Vi var helt färgiga hela vi när vi åkte hemåt i alla möjliga härliga färger.

Sen på lördagkväll var det dags för avskedsfest för Fillan som flyttade igår, som jag skrev, och vi var runt 25 pers så vi var ett stort gäng. Det var väldigt roligt att få träffa alla och bara ha kul hela kvällen. Jag hängde även lite med min bror på kvällskvisten där vilket var väldigt kul! Jag och Linda gav en liten present som bestod av en tavelram och ett vykort där vi hade skrivit att vi som mål under kvällen skulle ta ett kort på alla så vi alltid kan va nära. Det är stort att flytta iväg, det var lite jobbigt i sina perioder i början när vi flyttade eftersom allt är nytt och så, men det blev ju bra tillslut och jag vet att hon kommer få det toppen!

Jag hann även med att fira Loke som fyllde 5 hela år, hjälp vad tiden går!! Stora killen! Och jag hann komma ut på sjön och åka båt med pappa en sväng.

Mot örebro

Hejsan! Just i denna stund sitter jag faktiskt på tåget på väg mot Örebro och lite halvt sover. I Örebro ska jag möta upp Linda, Sandra och Erika (aka systrarna Sonesson) där vi ska springa COLOR ME RAD! Jag är så peppad!

Color me rad är ett lopp på 5 km som man springer, och det som är speciellt med detta lopp är att efter varje km man springer så kommer dom kasta färg på en så att man ser ur som en liten regnbåge tillslut.

Jag har aldrig sprungit detta lopp men jag har velat i säkert typ 3-4 år, det har bara inte blivit av..men det är nu det händer!

Jag återkommer när jag kan berätta från hjärtat om hur det var. Jag är däremot lite nervös över att springa dom där 5 kilometrarna, för det var ett tag sen jag sprang, och speciellt den sträckan. Men på lite vilja ska det nog gå bra.

Semester

Tråkigt nog lider faktiskt semestern mot sitt slut nu för min del, det är min sista semesterdag idag och vi (jag, Niklas, Orvar och Elsa) sitter nu i bilen påväg hem till Stockholm igen.

Vi har spenderat hela semestern i Värmland faktiskt och det har varit väldigt skönt att få vara där en längre tid och bara få vara. Och vi har träffat alla härliga och efterlängtade människor och fått vara med på många härliga tillställningar och bara varit i stugan och hängt och badat, åkt vattenskidor och ring (ja när det var varmare och fint den första 1,5 veckan typ i alla fall) och träffat våra familjer och varit på bröllop och massa mer.

Jag tänkte att jag visar er lite i bilder istället. Jag har inte fått bilder på allt, men lite iaf, så jag tänker att jag fortsätter så. Här kommer en liten bildbomb.

RSS 2.0