Det där med motivation..

Hur ska man övervinna sin lathet, för det är just vad jag är drabbad av. Haha låter som en sjukdom när jag säger det. Men vad jag tänker på när jag säger lathet är att jag inte orkar ta ta tag i mitt liv gällande min kropp. Jag vill så gärna bli mer tränad och må bättre i min kropp, men orkar inte, och hittar inte motivationen..om någon av er vet något dunder knep som funkar som kommer få ut mig i typ löparspåret får ni mer än gärna dela med er. Men det handlar ju inte om knep egentligen, utan om viljan..så klart.

Jag skulle vilja älska att gå ut och springa. Det tycker jag är en bra träningsform, men nu när jag väl är ute är det så tråkigt. Med däremot säger de flesta att man måste göra det några gånger för att komma över den där gränsen och börja tycka om det. Så jag måste bara ta mig över den gränsen. Lätt som en plätt..eller?

Varför jag just är inne på det här med löpning är också för att det nog blir tjejmilen för mig i höst. Jag och Elin har nämligen pratat ihop oss om det. Jag har Aldrig i hela mitt liv sprungit en mil! Jag har kanske sprungit 6 km som längst. Så detta ska jag försöka se som morot för att komma igång. Önska mig lycka till!

Ja det här sitter jag och grubblar på i tåget påväg till min hometown. Det är dags att damma av balklänningen nämligen. Ska bli kul att använda den igen, OM jag kommer i den! Haha, kan bli mycket knivigt! Det kommer bli en upplevelse i varje fall!

Andra tentan är också gjord i kursen anatomi och fysiologi och den kändes riktigt bra!! Inte ofta jag känner så, men denna gången känns det verkligen så. Ska bli kul att få se resultatet från den sen.




Söndagshäng

Det blev en helmysig eftermiddag med god mat och fint sällskap! Jag, Sara och Niklas satt ute på balkongen och åt middag tillsammans och det var fortfarande superhärligt väder! Nu åt vi inte så sent direkt men ändå! Tänk bara på hur det var för några veckor sen, vad kallt det har varit. Vi hann även med att kolla lite på vår serie vi har börjar kolla på tillsammans. Perfekt söndagshäng skulle jag säga!  

Nu ska nog jag och Niklas avsluta denna helg med lite John Falk! 



Helgbestyr

Hej hej heeej! Gud vad härligt väder det är idag! Visst det blåser rätt mycket, men om man sitter ner på vår balkong är det riktigt varmt och skönt! Det riktigt steker på. Jag har ägnat morgonen åt att plugga och tyckte att det räckte nu, och satte mig här ute på balkongen. Sara kommer hit snart också så det var dags att sluta. Jag har en tendens att sitta alldeles för länge annars. 

Igårkväll fick jag och Niklas sällskap av Pillan och Paul och vi premiärgrillade!! Det var dock väldigt kallt ute igår så vi grillade köttet och så gick vi in och satte oss och åt. Men det var lika mysigt för det! Det blev lite spontant bestämt. Spontant är kul. 


Annars är detta min lediga helg och det har inte vart många knop, väldigt skönt. Ingen ställd klocka på morgonen och ingen stress..mycket skönt. En härlig brunch fick jag och Niklas till igårmorse också, den innehöll amerikanska pannkakor, bacon, äggröra och Färskt bröd. Kan meddela att vi höll oss mätta ända till kvällen! Muuuumsigt var det!



American horror story och en spinnande katt

Hejsan hoppsan! Det blir inte till att jag skriver så ofta nu för tiden men jag gör inte så mycket kul heller. Nu pluggar jag hårt inför nästa torsdag då det är dagsför salstenta nummer två. Känns som jag inte kan någonting än, men jag har ju en vecka på mig iaf, så lite borde jag allt kunna trycka in i hjärnan tills då! 

Men i helgen var jag med Sara, och vi har börjat kolla på en serie som heter American horror story som Linda har tipsat mig om. Det är ganska otippat att Jag kollar på den här serien, för jag har inte kollat mycket skräck i mina dagar. Jag tycker det är så fruktansvärt läskigt och obehagligt..men samtidigt djupt inom mig så är det ju väldigt spännande och nervkittlande på samma gång. Så är det väl för de flesta, men jag vet inte det sätter sig så djupt ibland..usch! 

Denna serien är iaf bra! Det är lagomt läskigt än så länge. Vi har bara hunnit se två avsnitt än, men dom två avsnitten var bra! 

Jag avslutar med denna bild för att lätta upp denna läskiga stämningen som blev nu när jag pratade om skräckserier.

 Jag har haft blött hår idag och gjorde en fläta och tog ut den nu ikväll och voilà så har man fixat lockar! Ja eller vågor..ser ut som man kan surfa på mitt hår.

Nu ska jag sova med min spinnandes Orvar liggandes i ansiktet på mig..han är mysig! 

Godnatt alla nattugglor där ute!

I-landsproblem

Jag har ett sånt fruktansvärt stort problem (det är inget allvarligt)...jag vet inte om ni kommer känna igen er i det jag tänker skriva nu men här kommer det. Jag har och får verkligen hål i ALLA mina byxor!! Dom brukar jämt gå sönder vid grenen typ. Idag gick till och med mina mjuka slappa chinos sönder i rumpan..mitt på rumpan typ. Haha Jag vet inte vad jag gör för fel?! Det är fruktansvärt enerverande i varje fall. Jag har inga byxor att ha på mig längre. Mjukisbyxor är grejen. Jag får gå runt i endast mjukisar, för om jag lyckas få hål i dom är jag en mästare.

Se här! Och det vita är inte mina trosor det är något innertyg, bara så ni vet.
 
Det roliga är att jag inte såg det här själv utan jag har jobbat idag och Pillan upptäckte det. Tur var det väl att det var hon som såg det och inte någon kund. Fast jag vet inte hur länge jag hade gått med det så vem vet, en kund kan mycket väl ha hunnit se det.

Extra extra

Lite extra bilder från långfredagens morgon aktivitet som jag skrev om i förra inlägget.




P Å S K

Och så var denna påsken över. Den firades hemma i dom Värmländska skogarna med mina nära och kära! Jag hann träffa väldigt många, vilket ger mig så mycket energi. 

Vi åkte hem redan torsdagkväll och startade vår påskhelg med lite tacos med mamma och pappa. Långfredagen startades enligt tradition med att jag och mamma gick ut och kollade på motorcyklarna som har samlats och åker varje år. Det var något 1000-tal som åkte i år så dom var riktigt många. Jag älskar att höra det mullrande ljudet som byggs upp ju närmare dom kommer. Det är vår för mig. Senare åkte jag och Niklas hem till Louise och Rikard där vi fyra plus Jonas som också var där satte oss ute i solen och åt glass. På kvällen vankades det påskmiddag hemma hos Niklas
Pappa där det bjöds på god mat.




Lördagen hann jag väldigt mycket på. Jag hann åka till farmor och farfar där det bjöds på fika och en trevlig pratstund. Mycket trevligt! Sen hann jag även träffa Anna en sväng. Vi tog en promenad och pratade ikapp den tid vi missat så gott vi kunde. Men det blev på tok för kort tid! På lördagskvällen vankades det ännu en middag som tog plats hemma hos Niklas morbror med fru. Jättegod mat, spel, skratt och trevligt sällskap hela kvällen. 


På söndagen hann jag träffa bästa Linda över en bit mat och även där tog vi en promenad och pratade ikapp om allt mellan himmel och jord. Supermysigt att jag fick en eftermiddag med henne. Söndagkväll var det middag med min familj som gällde. Och vi var samlade hela familjen, vilket var riktigt kul! Det blev påskäggsjakt för loke, vilket jag typ tyckte var mest spännande tror jag! Men det är så spännande att gå och leta ägg, och loke tog täten och visade vart vi skulle gå med hjälp av min oerhört snygga karta.


Jag mamma pappa Niklas och Johan avslutade kvällen med en svensk film som heter Ego. Riktigt bra faktiskt.

I måndags hann jag med att träffa jossan en sväng innan det bar av hemåt.  Jag saknar allt tiden när vi hade 10 min cykelväg mellan oss. Men jag får ta tillvara på de tillfällen och stunder jag får med henne, och alla kompisar!

Det var min påskhelg! Den har varit helt fantastiskt bra och jag har hunnit träffa 
många härliga människor! 



RSS 2.0