Olivias möhippa!!

I lördags var det äntligen dags för Olivias möhippa! Hon gifter sig om ca en månad och det är klart tösa då ska få en möhippa innan! Det var både vi från gamla skolgänget Jossan, Fillan, Linda och jag, och sen var det hennes kollegor och lillasyster. Vi har knepat och knåpat och velat fram och tillbaka med vad vi skulle hitta på, men det slutgiltiga resultatet blev så bra! Och Olivia var så nöjd, vilket var det allra viktigaste! Men vad jobbigt det är att  hålla något så hemligt haha. Det roliga mitt i allt är också att Olivia lurade sin blivande man Albin och Albin lurade Olivia för båda hade sin möhippa/svensexa samma dag.

Vad gjorde vi då, jo vi började med att överraska Olivia på badhuset. Hon trodde att hon skulle dit och gå på spinning med hennes lillasyster och en kollega. När dom kom upp för trappan så stod alla vi andra i ett rum intill spinningrummet och började spela den klassiska bröllopslåten och Olivia kikade in i rummet. Hon blev verkligen överraskad och fick tårar i ögonen vilket jag då också fick, så ja vi vet ju hur det kommer få för mig på själva bröllopsdagen haha!
Dagens fortsatte med en brunch hemma hos Jossan som vi gjort iordning på morgonen, där körde vi också lite lekar "vad skulle bruden välja", svara på ett påstående/fråga om bruden och att Olivia skulle förklara oss med ett ord på en minut. Sedan blev det trekamp i Skoghall med sumobrottning, slangbella och stafett. Mitt lag vann stafetten men i dom andra två grenarna får vi känna oss besegrade. Men jag var bäst på slangbellan haha. Efter det åkte vi hem till Jossan igen och åt pastasallad. Vill tilläggas att Olivia hade ögonbindel på sig mellan alla aktiviteter och hade ingen aning om vad som skulle komma härnäst. Efter det blev det relaxen på badhuset med gottigt tilltugg och bara ta det lugnt, vilket var väldigt skönt efter trekampen. Sen åkte vi hem och fixade oss lite snabbt för att sedan avsluta kvällen med middag i Karlskoga på en restaurang som heter bullseye, supergott!

Superhärlig dag med mycket skratt och tokigheter! Var beredda på en bildbomb! Om ni vill se dagen i tidsordning, börja nerifrån och gå uppåt haha!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0