Längtar till morgondagen

Nu vill jag att det ska bli onsdag kväll för då kommer bästaste Fillan hit till mig och är här ända till fredag, vilket ska bli jättekul! Det ska bli massa mys med julklappshandling och bio som står på schemat! Sen utöver det får vi se vad vi hittar på. Jag är ledig onsdag-torsdag också så det är perfekt!
 
Sen är det även Saras födelsedag imorgon så det är inte vilken onsdag som helst! Jag ska allt hinna ner en sväng och gratta henne lite imorgon också. Sen vet ni vad gott folk lämnar dom mig snart för att åka iväg till Thailand i 2-3 månader vilket ska bli såå tråkigt. Så det var faktiskt min och Pillans sista jobbdag tillsammans idag innan dom åker och jag måste ner imorgon för annars kommer jag inte hinna träffa henne ngt mer och de går ju inte för sig. Sara jobbar jag sista dagen på fredag med och sen är jag heelt själv..okej inte riktigt men det känns som det. Jag får uthärda tiden som kommer helt enkelt.
 
Jag går upp på heltid nu snart också vilket ska bli underbart skönt i och med att det kommer bli liite mer regelbundna tider både med jobb och ledighet och jag kommer få lite mer helger ledigt vilket ska bli gudomligt skönt! Sen blir det ju ett helt annat ansvar också men det växer man i.
 
Bästa Fillan!
 
Detta är födelsedagsbarnet hon själv!

Ett tag sen

Ojsan nu har det hänt saker sedan sist! En hel vecka nästan! Vart ska jag börja och vart ska jag sluta skulle jag säga. 

I torsdags var jag ledig och tillbringade min dag med att tvätta och träna..alltså inte så jätteroande dag men så vi hoppar till fredag istället och helgen. I fredags fick jag privilegiet att ha min bästa gos kusin Elin här!! Men innan det klämde jag in att åka med Sara em. Och spela lite Mariokart, huur längesen som helst och hur kul som helst!!! Stressigt men så värt det!

Elin kom ganska sent på kvällen så vi tog oss lite te och macka och pratade ikapp massa gammal tid ett litet tag och sen fick det bli sängen när klockan dig iväg och jobb väntade på mig dagen efter.

Elin följde med mig till jobbet i lördags en sväng så nu vet hon vart jag finns på dagarna och fick träffa Pillan iaf. Lördagen gick väldigt långsamt men det var för att jag ville att jobbdagarna skulle ta slut ngn gång. Den tog tillslut slut och jag Pillan Sara och Linn åkte iväg och åt godaste kycklingklämman som finns! När vi sen var lagomt mätta så åkte vi och körde laserdoom! Jag hade aldrig kört det förut och jäklar vad kul och jäääklar vad svettig man blev!

Efter det blev det förbi att köpa lite lördagsgodis och sen blev det spelkväll hemma hos mig! Kuuuul! 

Igår blev det bara Att ta det lugnt framför johan Falk och idag blev det aw (after work) med jobbet. Vi var och åt på en tapas restaurang. Mycket gott och trevligt måste jag säga!

Nu blir det sängen för att orka mer jobb imorgon och för att dagarna ska gå fort så det blir onsdag, för det här kommer bli en kul vecka!!






Vi klämde in lite sumobrottning också.


Jag var Rambo 




Helmysigt

Åh det har varit en helmysig kväll! Först gick jag till jobbet och mötte upp Sara och Pillan och så gick vi till pendeln och mötte uppe Madde som jobbar på team Sportia i barkarby och så åkte vi in mot stan. Vi (eller jag) var väldigt hungriga så vi kände att vi behövde få något i magarna och på O'learys var det ju omöjligt så det alternativet försvann ganska fort. Borden var bokade sen 6 veckor tillbaka! Så det sket sig med andra ord så det fick bli ett annat ställe. Jag vet inte riktigt vad det hette men det var ngn engelsk pub!? Jättetrevligt iaf och alla var ju där för att kolla fotboll typ så det var sån härligt tryck där inne! 

Vi hade jättekul även fast Sverige förlorade..igen..det var ju väldigt spännande ett tag där iaf när dom tog ikapp och det såg ut som att som skulle kunna ta det efter alla om och men och då var det drag på puben kan jag säga!

Haha Madde är för skön..när vi skulle gå därifrån hade vi uppmärksammat att kicken (han som typ spelar trummor i the poodles) satt i baren och Madde bara jag måste gå fram och hälsa på honom innan vi går och så gjorde hon det. Inget tvekande där inte som en annan hade gjort.

Jag kom hem för en liten stund sen och nu blir det sängen här alldeles strax eftersom det blir heldag med jobb imorgon! 

Godnatt på er alla nattugglor!

Pillan, Sara, Madde och ja.



Fick bli mysse idag pågrund av min äckliga tova!

Och eyeliner dagen till ära, som inte är ofta nu för tiden.

Fotbollskväll

Idag är jag ledig igen. Haha jobbigt att vara ledig hela helgen och sen jobba en dag och nu idag vara ledig igen..hårt liv. Nej men jag jobbar i helgen istället så det jämnar allt ut sig.

Idag sov jag otroligt länge kändes det som, eller länge utan att vakna 5711 gånger innan på morgonen som jag annars brukar göra. Det var väl helt enkelt välbehövligt!

Ikväll blir det fotbollstittande med lite folk på O'learys någonstans har inte riktigt koll på vart vi skulle, tror det var Karlberg möjligtvis. Det ska i vilket fall bli väldigt kul. Får se om Sverige kan vinna den här gången, det skulle ju vara kul.

Nu ska jag göra mig iordning jag har ju gått runt som en slö sill här hemma hela dagen så det är väl på tiden. 

Det skulle vara så kul att göra någonting med håret känner jag men samtidigt vet jag inte vad, jag har inte tänkt bli brunhprig eller så men nått vill jag göra och något måste jag göra för nu mår inte mitt hår bra. Det är ett ställe på håret som är helt tovigt så det behövs göras ngt. Vi får se om jag kan hitta på något kul. 


Ja ni ser ju själva..









Fredagsskoj och helgskoj

Hejsaaan. Så var det helg igen och jag började min lediga helg med att först gå och träna med Sara efter jobbet och sen gick vi till ett ställe som heter Ricos och åt lite mat och kollade fotboll. Inte för att det var så mycket att se eftersom dom förlorade tyvärr men vi hade kul ändå det är ju ändå huvudsaken!
 
Idag tog jag och Niklas en välbehövlig sovmorgon även fast Orvar försökte få upp oss mycket tidigare än vad vi ville. Vi var iväg och tränade tillsammans vilket faktiskt var första gången. Man har ju hört att man inte ska träna med sin partner men jag tycker att det gick väldigt bra så det där tror jag inte på.
 
Efter vi tränat klart gick vi iväg till skopunkten..igen..jag var ju där senast i veckan men det var ju så att jag hade inget kort med mig den gången visade det sig så då gick det inte att inhandla det jag ville så nu passade jag på idag och de blev 2 par vinterskor. Lika bra att passa på att köpa fler när dom ändå har sånna erbjudanden. Det blev ett par stövletter som är lite otippat för det har jag inte haft på flera flera år men då är det väl på tiden kan jag tycka. Sen blev det också ett par lite lägre vinterskor. Svårt att förklara med ord så ni ska få se bild på dom båda så förstår ni.
 
Ikväll blir det bio för mig och Niklas..Thor är det som ska ses och jag hoppas den är bra! Den första Thor filmen är bra så jag hoppas den här håller samma mått.
 
Så har min helg sett utt än så länge, hoppas ni alla får en super bra helg ni med!
 
Jag och Saris på Ricos
 
 
 
Lite bilder från fredagens skojigheter.
 
Stövlarna..
 
och dom lite lägre skorna som jag försökte förklara.
 
 

walk walk

Ja ni igår efter jag varit och tränat kom jag hem till mannen som stod och rullade köttbullar, det var inte fel alls kan jag säga. Skulle kunna ha de så varje dag.
 
Idag är jag också ledig och har än så länge tagit det rätt lugnt här hemma, men jag ska nog snart gå iväg till IKEA en sväng. Det är inte bra att ha det så nära, det är för lätt att gå dit. Jag ska inte köpa så mycket bara lite ljus och så..som man jämt säger. Sen kanske jag ska kolla på skor också, skopunkten ligger där borta vid IKEA så risken finns ju att jag kilar in och kollar lite. Jag vet att jag har skor...men jag behöver fler..ska kolla på vinterskor speciellt faktiskt så det är nödvändiga skor.
 
Jag ska väl bara plocka iordning lite här hemma och sen drar jag mig. Det tråkiga är att det blir mörkt så fort så kommer kännas som jag går mitt i natten typ, men får skylla mig själv eftersom jag inte fått tummen ur förrän nu.
 
 
 
 

gottigott

Idag började jag min dag med amerikanska pannkakor!! Jag fick ju inte det i helgen då när Nicke var här eftersom jag redan åkt till jobbet när dom åt det. Så vad gör man, jo man gör sina egna helt enkelt och det fick bli idag när jag är ledig och allt!
 
Nu är tvätten igång och jag har nu intagit soffläge med katten i knät och ska nu titta ikapp lite serier som jag följer medans tvätten är igång. Jag kommer ju såklart få springa och slänga i ny tvätt då och då och jag kan säga så här..jag saknar vår tvättmaskin som vi hade i förra lägenheten, tycker det är rätt så jobbigt med allt springande. Jag måste springa över hela gården också det är inte i samma byggnad ens.
 
Jaja nu ska jag börja kolla så jag hinner börja se ngt innan jag måste springa iväg igen!
 
 
 
 

Ledig

Helgen har minst sagt varit händelserik. Vi har haft finbesök av självaste Niklas Schröder bland annat vilket var väldigt roligt. Det var inte igår jag träffade den filuren. Sen gjorde jag också min första öppning helt själv på jobbet som jag självklart gått och oroat mig för i veckor men som sen gick jättebra. Det var inget som krånglade för mig viket var tur för annars kan jag lova er att jag hade fått panik.
 
Efter jobbet i lördags då när jag öppnade och stängde åkte jag med grabbarna grus (Niklas, Nicke och sunny) in till stan för att käka på Texas Longhorn och oj vad det var gotttt! Jag var väldigt hungrig också. Till och med så hungrig att jag lyckades få i mig en efterrätt som bestod av en äppelpaj som var hur god som helst den också. Mmmm..bara massa smarrigheter. Sen var jag ju så trött efter att ha öppnat i i tre dagar också och jobbat långa dagar på det så jag råkade visst somna hemma hos Sunny som vi åkte hem till efter vi ätit. Haha roligt sällskap jo tack jag vet.
 
Söndag = jobb och sen hem och gjorde inte så mycket mer. Min fina underbara mamma fyllde faktiskt år igår och hela familjen var där och lite mer släkt..alla förutom jag i princip och det är vid sådana tillfällen som jag verkligen saknar att bo närmare mina nära och kära. Man missar så mycket..men sånt är livet det är bara att bita ihop. GRATTIS till henne iaf. Jag vet inte vad skulle jag göra utan min lilla mamma som betyder så mycket för mig!!
 
Idag jobbade jag riktigt kort dag och tränade sen med Sara efteråt. Och nu är jag LEDIG i två dagar som ska bli väldigt skönt! Jag ska förstås tvätta och göra sånna tråkigheter men annars ska jag ta det väldigt lugnt. Är även ledig i helgen faktiskt vilket inte hör till vanligheten så det ser jag också fram emot! Det kommer alltså bli en skön vecka känner jag.
 
Invigde mina nya träningsbyxor idag också, grymt sköna och snygga.
 
 

Idag är jag glad!!

Åååh idag är jag glad för jag har fått ha två av mina bästa vänner här hos mig idag! I hela 9 timmar fick jag rå om dom, även fast jag gärna skulle ha haft dom här ännu längre men det är alltid något!!

Det är alltså Linda och Jossan jag pratar om. Dom åkte hit över en dag, så dom kom vid 11 och åkte hem vid typ 8 så det blev iaf ett tag. Jossan hade aldrig varit här så hon fick se hur jag bodde och lite så och sen visade jag dom vart jag är på dagarna, alltså mitt jobb, och så passade vi även på att äta lite lunch när vi ändå var nere på stan. Det blev allt några timmar på stan vilket jag inte är van nu för tiden kände jag, man börjar bli gammal. 

Annars har vi bara catchat upp om livet i allmänhet, sånt där man behöver ibland och jag har verkligen saknat det kände jag lite extra nu när dom var här! Men nu har jag fått fylla på mina jossan och Linda batterier lite så nu klarar jag mig väl ett liiitet tag framåt iaf.

Har varit en helmysig dag och jag skulle önska att dom kunde stanna för alltid!

Linda med den grymt nya snygga frisyren! Klippte från långt brun/rött till kort blond. Hon passar riktigt bra i den, ser helt naturligt ut!



Jossan som alltid är svår att få kort på i och med att hon ska röra på sig hela tiden men lyckades med en iaf.




Födelsedag och middag

Jag har haft en jättetrevlig helg med mycket skratt, god mat och gott sällskap. Som jag skrev var Niklas familj här och vi skulle ut och äta på ett ställe som heter döden i grytan och oj vad gott det var där! Det kan jag verkligen rekommendera om ni någon gång ska ut och äta i Stockholm. Jättesaftigt och gott och perfekt kombo av allt och ja, det var helt enkelt jättegott. Jag åt pasta med kyckling med salvia och paremsan och grejer..mums! Det här var alltså en ordentlig köttrestaurang så om man vill ha kött så är det här ett bra alternativ. Superbra personal också, det gör så mycket när servitören är trevlig och skämtar med en och är allmänt glad..det smittar av sig och det blir så bra stämning.
 
Det blev ju självklart efterrätt också. Pannacotta med skogsbär till. Vad är en bättre avslutning på en bra kväll än det?
 
Älskling som fyllt hela 21 år!
 
Middag
 
 
Det var tyvärr svårt att ta bilder på restaurangen även fast jag försökte, så dom andra bilderna blev alldeles för suddiga men två lyckades väl bli okej iaf.
 
 
 
 

Bättre sent än aldrig

Nu tänkte jag försöka ta ut några av alla 200 bilder som jag lyckades ta på vår resa vilket jag tycker är jättesvårt men här kommer iaf några som får sammanfatta det hele.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Middag

Nu ska vi snart ut och äta allihopa till en restaurang som heter döden i grytan, passande till halloween måste jag säga.  Ingen av oss har varit där men fick tipset av en på jobbet att vi skulle gå dit så vi hoppas på att det är bra. Jag ska meddela hur det var sen så ni vet om det är värt att besöka eller inte. 

Fick jobba över lite idag för det var människor som inte fattade att när man stänger så vill man alltså stänga när man säger det, men då ska man kolla lite till jajjemän! Det gjorde däremot inte så jättemycket eftersom vi bokat bord rätt sent vilket jag tycker är jätteskönt så jag hinner göra mig iordning i lugn och ro för en gångs skull. Jag brukar jämt få stressa ihjäl mig efter jobbet och att man ska iväg. 

Jag hoppas alla får en bra kväll!



Hemma!!!

Hej på er alla godingar! Nu är jag hemma igen..elelr har varit sen i söndags men har inte haft riktigt tid för att blogga. Nu passar jag däremot på när jag ändå har lunch på jobbet.
 
Vi, jag mammsen och pappsen, var alltså i Puerto Rico i Gran Canaria! Hur härligt som helst, vi har verkligen bara tagit det lugnt och haft det skönt! Vad har vi gjort då kanske ni undrar, har ni bara legat vid poolen på hotellet och slappat och det ska jag säga er att det har vi inte. En dag gjorde vi det men annars har vi legat på stranden och badat i havet, varit på två olika marknader på två olika ställen, ett i Arguinguin och ett i Mogán. Mogán var väldigt mysigt med hamnen ända in till restaurangerna som låg där längs med vattnet och det var faktiskt väldigt mycket grönska där också för ovanlighetens skull. Det regnar typ 5 dagar om året på den delen vi var så med tanke på det var det väldigt mycket växter och så. Sen har vi också åkt båt och guud vad jag har saknat att åka båt! Jag vet inte om jag ens hann göra det i somras så jag njöt extra mycket. Vi åkte med jag tror det var Europas största segelkatamaran som var hur fin som helst med fint stort soldäck och bar och jacuzzi. Jacuzzin var dock väldigt kall, jag och pappa satte oss i den..eller jag kom ner med rumpan bara och sen fort upp igen men pappa låtsades inte om att et var kallt neej då...han satt bara där tills han började skaka haha, då sa jag till honom att varför sitta där och plåga sig när det är så kallt då kom han upp och svalde sin stolthet. Så vi badade i havet istället, det var till och med lite varmare.
 
Förutom alla små utflykter har vi ätit väldigt mycket god mat, och vi smakade såklart på Paella som är väldigt spanskt, det är väl en av deras traditionalrätter kan man nog säga. Det var absolut en fantastiskt bra vecka som jag tackar min föräldrar för! Mysigt att få vara med dom en vecka också, det var inte igår vi spenderade så mycket tid tillsammans.
 
När vi sen kom hem på söndagen åkte jag direkt hem till Fillan och sov där. Det gäller att passa på att hinna så mycket som möjligt på den lilla tid man är hemma. Iaf..jättemysigt att få träffa henne och att vi ändå fick lite tid tillsammans och catcha upp lite om vad som händer i livet. Dagen efter pressade jag in ett besök his mormor och morfar, träffade min bror, sambo och brorson, var ner till butiken och träffade alla gamla kollegor där och hann även med att träffa min goda vän jossan. Så jag hann absolut med mycket innan jag for hem till stockholm igen och landade i Niklas famn som jag saknat.
 
Nu resten av veckan har bestått av jobb och idag kommer Niklas familj till oss för att fira honom lite i och med att han fyllde år igår! Så det kommer bli en jättemysig helg som jag ser fram emot.
 
Bilder från resan kommer upp snart. Jag ska bara rensa lite och kolla ut dom bästa så ska jag allt lägga upp lite här sen!
 
Nu måste jag jobba igen men ha det bra alla!
RSS 2.0