Vad är väl en bal på slottet

Här ligger jag i soffan och snorar mig. Jag vaknade med ömmande hals och fruktansvärt tungt huvud. Jag var varm, kall, varm, kall.. Jag tror man kan kalla det feber..men det mina vänner är inget jag erkänner för mig själv. Och eftersom jag inte fick vara ledig denna helg så kunde jag ju inte vara hemma idag och va sjuk heller så det var bara att pallra sig iväg.

Jag kämpade för att få ledigt den här helgen för att åka hem och fira min Underbart Goa brorson Loke som fyllt tre hela år! Stora killen nu! Men det gick inte för sig då ingen kunde hoppa in i mitt ställe..bara att bita i det sura äpplet.

Nu har jag fått te serverat av godingen min, så nu blir det att krypa ner i soffan under en filt och kolla på sherlock Holmes och kurera mig med te och clementin.









.

Lunchande

Idag är det onsdag mina vänner som betyder ledig dag för mig!! 

För tillfället sitter jag på tunnelbanan på väg hem från lunchande på stan med bästa Sara. Vi hade bestämt att vi skulle äta sushi vilket jag inte har ätit så många gånger i mitt liv, men jag tänkte att nu är det dags att lära sig om inte annat. Det var faktiskt jättegott!! Jag tog liten sushi med 8 bitar som betyder att jag fick lite olika varianter sushi på min tallrik och det var över förväntan! Det kan jag absolut tänka mig att äta oftare. Kul när man upptäcker nya saker som man tycker om. Man måste våga prova lite här i världen..annars är jag väldigt duktig på att äta samma hela tiden. Så idag har jag provat mina vingar i matvärlden. 

Nu blir det hem och kolla senaste avsnittet av PLL och Under the dome..och göra alla tråkmåsten som man har tid för när man är ledig.



Fun

Nu ligger jag i sängen och väntar på att få sova så det blir en ny dag och på så sätt helg för det känns som jag bara ska göra massa skojigheter i helgen...emellan allt jobb då. 

Inorgon efter jobbet ska jag nämligen hem till Annie på PANNAKSBUFFÉ!! Ja ni hör ju själva hur det låter! Omg vad jag gillar pannkakor..sååå man kan säga att jag ser fram emot det..det ska bli skoj.

På lördag blir det kräftskiva hemma hos Micke från jobbet vilket ska bli väldigt trevligt. Det är ju ändå augusti redan och då måste man ju äta kräftor så jag är inte den som tackar nej. 

Jag har haft en tid nu när jag träffar så otroligt mycket nya människor hela tiden och det är jättekul...spännande skulle jag säga.

För att byta ämne så var jag och Niklas ute och gick en 7,5 km lång promenad nu ikväll efter jobbet och jäklar vad fort mörkret kryper sig inpå nu! Det vet helt kolsvart på vissa ställen i skogen. Visst att jag kan börja längta lite efter vintern men inte mörkret som kommer så snabbt.












Where do I begin

Ja vart ska man börja..jag sitter nu på tåget på väg hem efter en helmysig helg hemma i skogarna. Jag har hunnit med mycket som vanligt och känner mig rätt nöjd med helgens bravader..även fast tiden alltid går alldeles för fort och man känner att man hade kunnat göra så mkt mer. Man får vara nöjd med det man hinner.

När jag kom i fredags blev jag upphämtad av far, kusin och ingifta morbrodern. Jag hann på så sätt få en liten stund med dom innan det var dags att lägga sig. Lördagen bestod av att sola och ro båt och bara ha det gött med kussen brodern och allihopa innan det vart iväg in till stan för att fira bästa Linda som fyllt år. Det blev mat på mastis och trevligt umgänge och så kul att få så många av mina godingar samlade på ett o samma ställe! Det är ju absolut det bästa! Det blir lite mindre stress på så sätt. 

Idag vaknade jag upp pigg och glad i vår stuga. Jag älskar att vara i stugan på sommaren! Jag måste vara där lite varje sommar annars blir jag ju deprimerad. Det blev årets första mjukglass för min del idag med goaste Olivia!! Inte okej att det är första glassen och att sommaren börjar gå mot sitt slut (fruktansvärda tanke!). Det var mysigt att få en stund med Olivia också som jag inte träffar så ofta.

Annars nu sista tiden på dagen har jag tagit det lugnt i stugan och ätit äppelpaj!! Jag har suktat efter äppelpaj i 2 veckor typ, så den satt fint!

Nu väntar en nu jobbvecka framför mig.









Ack Värmland du sköna

Nu är jag påväg hem till skogarna för att bl.a. Fira bästa Linda som fyllt år!!! Det ska bli så mysigt att träffa alla igen! Även min moster, man och kusin är där över helgen så jag kommer hinna träffa dom en sväng också. Det är lika bra att slå två flugor i en smäll så att säga..eller lägg till lite fler flugor i den där potten vettja så blir det mer realistiskt vad gällande mig.

Det här med att åka tåg är ändå rätt rogivande..här kan jag sitta och blogga, käka naturgodis och lyssna på Molly Sandéns nya låt freak i lugn och ro..skönt! Den låten har gått på repeat idag sedan jag hörde den, grymt bra!! Den är så sann, jag tror att den största fienden är en själv, så vet jag att det är för mig själv iaf..varför ska man tänka så mycket på vad alla andra tycker och tänker om en hela tiden..det är lätt att ifrågasätta så här men sen ligger det där och lurar ändå i verkligheten.

Väldans vad djupt det blev där då, men som slutfattning.. Jag Ska försöka o lära mig helt enkelt!  

Nu ska jag hen o ha en rolig helg i skogarna! Tjippiloj!



Dagarna går

Idag är det lördag om någon har missat det..det är nästan så att jag har misat det jag är helt dagblind för tillfället. Nästan hela första jobbveckan är klar och oj vilken jobbvecka det varit. Jag har jobbat långa dagar men ändå hunnit med mycket kul. Johan kom i tisdagskväll och stannade till onsdag kväll så jag fick en heldag med honom vilket var väldigt mysigt! Det händer inte allt för ofta. Jag och Niklas hann även gå på bio på kvällen. Vi såg sextape med cameron dias, väldigt rolg faktiskt, den rekommenderar jag. Jag var faktiskt även ute och sprang i torsdags vilket INTE var igår mina vänner. Det var säkert 3 månader sedan eller ngt känns det som, så nu har jag träningsvärk i hela kroppen..fråga mig inte hur jag springer. Men det var skönt och jag övervann mitt psyke som ville ge upp hela tiden.
 
Idag har jag jobbat och sen åkte jag och Karin in till stan och åt middag på Vapiano. Väldigt mysig restaurang som är lite ovanlig men spännande. Det jobbiga var bara att vi säkert stod i kö för att få beställa mat i säker 40 min. Då började det krypa i lilla anna och karins kroppar kan jag lova. Men vi fick maten tillslut och det var superbt.
 
Nu blir det att titta något avsnitt av någon av alla serier jag följer.
 




 
 

Vad har jag då gjort?

Ja vad har jag då gjort under min semester. Jag började min första vecka i kristinehamn där jag träffade familj och vänner. Jag och min familj åkte upp till norra värmland och umgicks i tre dagar bara vi och det ska jag säga er händer inte ofta så det var hur mysigt som helst! Vi kastade pil, spelade spel, solade, sköt lerduvor, åt gott och bara var. Något som också var skönt är att man var utan mobil ett par dagar då det går över norges gräns och det blir hur dyrt som helst och hålla på. Riktigt avkopplande faktiskt.
 
Sedan spenderade jag resten av veckan med släkt och vänner, som jag gillar allra mest. Och jag badade massor! Grillade och hade picknick med mina fina vänner..om vi säger så här..jag har ätit mkt, jag har åkt båt och spelat brännboll osv.
 
Vecka två spenderade jag i Stockholm. Vaknade med nackspärr måndag morgon och kunde verkligen inte göra ngt annat än att sitta och titta rakt fram i princip. Känner fortfarande av det än idag. Men det stoppade mig ju inte från att bada och sola och picknicka och bada lite till osv med mina fina vänner här.
 
En bra semester, men usch vad fort den gick..
 
 






























































 
RSS 2.0