Icebug tävling-chillkväll

I vintras (innan nyår) hade vi en icebug tävling på jobbet. Det handlade alltså om vem som kunde sälja flest icebugskor på en utsatt tid, och priset var två fina rödvinsflaskor. Inte så förvånande men det var inte jag som vann, jag låg först i början men sen gick dom om mig både Pillan och Micke som fick dela på priset. 

Nu kommer vi då till gårdagen och om vad vi gjorde då. Pillan och Micke var så snälla så att dom drog ihop oss på jobbet så att vi skulle ha en kväll och dela på detta vin tillsammans, fint gjort!

Alla kunde tyvärr inte komma, men vi som var där hade riktigt kul! Riktigt härlig kväll med mycket skratt och tokigheter.














Härliga fredag

Idaag är jag glad! Jag har nu avslutat två veckor VFU (praktik) som har gått jättebra och har varit väldigt givande! Jag har fått mycket kött på benen gällande arbetsterapeutens roll i primärvården och det kan jag erkänna att jag inte hade bra koll på alls innan. 

Men jag har fått träffa massa olika intressanta människor både i olika professioner (sjukgymnaster, dietister, kiropraktorer, kuratorer) och patienter både utanför och i deras hem vilket har varit väldigt givande på olika sätt.

Sen idag fick jag tillbaka min hemtenta som gick väldigt bra! Över förväntan faktiskt! Så jag är så nöjd och glad!

Senare ikväll blir det hem till min kollega Micke från jobbet för lite vin- chillkväll villet ska bli väldigt trevligt! Lite personalfest med våra respektive.

En bra fredag helt enkelt! 



Gamla goa minnen <3

 
När man ser detta längtar man ju tillbaka till gamla goda tiden. Kommer ni ihåg hur förväntansfull man var inför varje lördag när disneydags gick på tv. Hur man fick köpa sitt lördagsgodis på godislagret för sin veckopeng. Det är många härliga minnen som dyker upp när jag tittar på detta.

Så titta, luta er tillbaka och njut.

Helg

Det har varit en väldigt skön och avslappnande helg för min del. Idag var jag och Niklas på heron city och kikade runt lite. Jag/vi har aldrig varit där förut så vi kollade mest runt och fikade lite och så. 

På hemvägen åkte vi till plantagen och köpte tulpaner! Jag har tänkt köpa det en längre tid och nu var kände jag att det var dags. Det är väldigt speciellt att gå in i blomaffärer...jag älskar lukten som slår emot en när man kommer in. Speciellt om det är mer växthusliknande byggnader med massa olika härliga blommor i. Jag såg så mycket jag skulle kunna tänka mig och både jag och Niklas har redan tittar ut lite härliga blommor som vi tänker köpa när våren står för dörren lite mer.

Vi avslutade helgen och kvällen med att vi satte oss tillrätta i soffan och tittade på film med lite popcorn.


Nu för stunden däremot är det dags att sova så man orkar med en ny vecka av VFU (praktik). 

Godnatt allihopa, jag hoppas ni har haft en lika mysig helg som jag!



Tjejmys

Påväg hem från en helmysig kväll med två av mina bästa tjejor!! Kvällen har spenderats av god mat och av höjdpunkten, pricken över i:et, bio: fifty shades of grey! Boken är såklart lite bättre eftersom filmen blir som en snabbspolad version av boken. Men den var bra! Jag längtar efter att få se fortsättningen.










Praktik

Nu är jag inne på halva första praktikveckan och det känns bra än så länge. Jag känner mig som en svans på mina handledare och jag står och bara står och tittar emellanåt. Fast samtidigt kan jag inte göra så mycket just eftersom jag inte kan. Jag är där för att observera men jag känner mig så oaktiv emellanåt när jag inte kan gå och plocka med något eller göra något annat under tiden. Skadad från handelsjobbet.

Jag har jättesnälla handledare och alla på plats är väldigt trevliga. Jag får gå med lite olika människor och inte bara mina handledare vilket är kul för då får jag se olika områden av yrket. För det är
många arbetsterapeuter där jag är men dom jobbar inom olika imråden.

Ja annars så har jag åkt på en fin förkyldning så här lagom till praktiken. Jag sa det i fredags att jag får Inte bli sjuk till praktiken, men det sket ju min kropp fullständigt i. Det har som tur var gått bra ändå. Jag dricker mycket te, det tycker jag är bra!

Just för tillfället är jag påväg till praktiken och får se vad denna dag har att erbjuda.

Hoppas ni får en fin dag!



Alla <3 dag

Idag är det alla hjärtans dag!! ❤️ om det är någon som har missat det. Den tillbringas självklart med min andra hälft!

Jag har jobbat första gången idag på två veckor och det kändes riktigt skoj faktiskt. Dagen flög förbi. När jag kom hem låg detta på bordet: 




Han är ju ändå föör go min man!

Jag hoppas ni alla får en underbar alla hjärtans dag och tänker lite extra på era nära och kära! Och håller om varandra lite extra hårt! 

Puss och kram och massa kärlek denna kärlekens dag! <3

Hemtenta

Nu är det gjort! Min första Hemtenta är inlämnad! Som jag har suttit med den där skiten. Eller det är ingen skit för jag tycker det är intressant, men just att den tagit så mkt tid. Nu är det bara att släppa den för nu finns det inget mer jag kan göra. Så idag har jag en ledig dag som jag inte behöver känna någon press över att jag måste plugga! Jag ska in till stan och luncha med Sara och annars ska jag bara vara, göra det jag vill göra, vad nu det är, men det får dagen utvisa.

Något annat som är rätt sjukt är att jag är inne på min fjärde vecka i skolvärlden! Hur snabbt går det inte då?! 

I helgen är det dags för jobb igen, har varit ledig två helger i rad, vilket är lite skönt men samtidigt är det lite nervöst nu nästan! Jag är inte van att inte veta vad som har kommit nytt och inte veta vad som finns kvar osv. Det är jag van sen innan jag var heltid så klart,
Men när man har jobbat heltid ett tag blir det lite annorlunda.


Haha jag måste bara visa denna oerhört snygga tröja jag en gång i tiden gjorde åt broder johan! Han la upp den på sin instagram häromdagen och jag trodde jag skulle spricka av skratt när jag såg den! Man måste ju bara älska den snygga handen!

Helgbestyr

Hellu! För tillfället sitter jag på tunnelbanan påväg till skolan. Jag skulle ju ljuga om jag inte sa att det var mycket att göra i skolan..för det är det. Samtidigt stressar jag upp mig lite för mkt hela tiden. Det som pressar mig nu är en hemtenta som ska vara inne på onsdag. I torsdags satt jag i 12 timmar..i 12 timmar!!! med den, och jag är ändå inte klar. 

I helgen har jag tagit det lugnt däremot. Vi har vi haft finbesök i helgen av Melinda och Stefan. Vi har tagit det ganska lugnt, men har ändå hunnit med rätt mycket. Vi har hunnit gå på cosmonova och kollat på Galapagos öarna och deras häftiga djur. Vi har varit inne i gamla stan och fikat och strosat runt. Vi var också iväg på bio och såg American sniper. Rekommenderas! Annars som sagt bara slappnat av vilket har varit välbehövligt.


Jag och Niklas avslutade helgen med en härlig promenad i solen!




Ikväll blir det yoga. Skönt att få röra på kroppen lite.

Ha en fln dag allihopa!


RSS 2.0