Nu kör vi!

Här ligger jag i soffan och gottar mig. Jag och Niklas har ätit choklad och kollat på suits som är en serie vi följer. Det tycker jag är ett alldeles perfekt sätt att ladda upp inför skolan som börjar imorgon igen. 

Min sista "semestervecka", då menar jag från skolan, har bestått av mestadels jobb faktiskt, men jag har också hunnit träffa mina Goa vänner. Jag, Niklas, Sara, Pontus, Pillan och Paul köpte nämligen med oss engångsgrillar och tog vara på en av dom sista sommarkvällarna på klipporna vid vattnet i fredags! Det var superhärligt, men nu känner man att hösten är på G för det blev kallt så fort solen försvann.

På lördag, nästa lördag, är det dags för tjejmilen och jag ska erkänna..jag är i väldigt dålig form! Jag var jätteduktig för någon månad sen och höll igång men nu har det liksom dött av. Den här veckan Måste jag ge mig ut och försöka få upp lite flås i varje fall. Det ska bli en kul prövning i alla fall och kul att Elin kommer komma hit!

Nu är jag redo för en ny termin, vi håller tummarna för att den går så väl som den förra gjorde. Den första kursen vi ska läsa nu är psykologi och det tycker jag är så spännande så jag tror att det här kommer bli en toppenstart!

Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp imorgon! Godnatt!

Jag bakade i fredags för att ha med när vi grillade..det gick sådär dom blev lite torra, men men dom slank ner ändå.










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0