Sjätte Tunnan

Idag har dagen på något sätt varit rätt lång vilket jag inte tackar nej till då jag har varit ledig! Men det har varit skönt att bara vara lite. Vi hade ju gäster här i helgen som ja sa (Henke och Frida), som åkte hem vid typ halv tre och då hade vi ändå hunnit så mycket innan dom åkte och sen var det så långt kvar på dagen ändå. Perfekt.

I helgen har vi vart inne i stan en sväng och knallat runt och kollat i affärer..ingen av oss hittade något speciellt men det är kul att bara traska runt och kolla lite ibland också. Vi åkte sen hem snabbt för att göra oss iordning lite snabbt innan det bar iväg in mot gamla stan igen där vi åt på en jättemysig restaurang som heter Sjätte tunnan. Den är medeltida inspirerad så det var rejäla träbord och bänkar man satt på som förr. Och det var suuupergod mat! Jag åt vildsvin med någon blåbärsgrej till vilket var jättegott! Rekommenderas starkt! 

Idag tog vi det lite lugnare och hetsade inte omkring så utan vi åkte ut till Drottningholm och knallade runt lite så att dom fick se hur det ser ut där och satte oss och fikade och bara hade det gött.














Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0