Brodern

Det blev en mysig avslutning på denna lördagkväll då vi var iväg och träffade Johan, Patric och Niklas förut som är här i Stockholm för att tävla på fitnessgalan i Globen. Det är en självklarhet att träffas en liten stund när man iaf är i samma stad för en gångs skull.

När vi kom fram så hamnade vi så klart på en gång inne i Globen och tittade på muskelknuttar som stod och spände sig, det höll fortfarande på så varför inte tänkte vi. Det är allt lite häftigt att se deras kroppar och se vilken fysik dom faktiskt har, det är helt stört! Det är jag...om några år.

Så imorgon är det Johans tur att
Tävla och om jag känner honom rätt så kommer det gå hur bra som helst..det driver den mannen har är inte o leka med. Det är ju det som har tagit honom dit också iof. Varför ärvde inte jag dom envishets generna i uthållighet?! Lycka till imorgon broder, det kommer gå super!!

Vi åkte sedan hemåt så dom hann få några timmar sömn innan det är dags att gå upp igen och vi hann se slutet på Eurovision. Inte så mkt att se men lite tradition ändå.










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0